Close

Airconditioning en koeling 

per pagina
1 - 12 van de 17 producten.
1 - 12 van de 17 producten.

Airco kopen bij Esanico

Verandert jouw huis in de zomermaanden ook in een echte oven na een hete zomerdag? Droom je ook na een hele dag puffen en zweten van een frisse woonkamer om na te genieten? Ben je het beu om een slechte nachtrust te hebben wanneer de temperatuur overdag rond de 30ºC is?

Antwoord je volmondig ja? Dan ben je bij Esanico aan het goede adres om een oplossing te vinden. Stop met puffen en zweten tijdens de zomer door een airco te kopen!

Wij hebben een ruim assortiment aan zowel mobiele als vaste airco's. Voldoende keuze en variëteit om de ideale airco te kopen voor uw woning.

Wil je een airco kopen maar je weet niet welk model voor jou, jouw woning en jouw wensen de perfecte airco is? Lees aandachtig onze post over welke types airco er bestaan.

Airco kopen van topmerken aan spotprijs!

Een kwalitatieve airco hoeft echt niet duur te zijn. Bij Esanico kun je een airco kopen van de belangrijkste merken die airco verdelen.

Wij verdelen een ruim assortiment aan merken die airco's in hun gamma hebben. A-merken die gekend staan om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en perfecte dienst-na-verkoop.

Alvorens over te gaan tot het kopen van een airco moet je eerst bepalen of je een mobiele airco of een split airco wilt kopen. De split airco's zijn warmtepompen die tijdens de zomermaanden voor afkoeling zorgen, maar tijdens de wintermaanden ook kunnen verwarmen. Een split airco is een twee in één oplossing.

Een mobiele airco kopen is eerder een oplossing voor specifieke momenten om te kunnen ontsnappen aan de hitte. Een monosplit airco kopen is dan weer ideaal om een concrete ruimte te verfrissen om afkoeling te hebben, zoals woonkamer of slaapkamer. Een multisplit airco kopen staat voor een volledig afkoelingssysteem van uw complete woning. Afhankelijk van welke wensen je hebt, zul je een ander type airco moeten kopen.

Welk vermogen moet je voorzien bij het kopen van airco?

Om voldoende koelvermogen te hebben en dus voldoende mogelijkheid te hebben om de ruimte tot een aangename frisse temperatuur te brengen, moet je een airco kopen met het correcte vermogen. Om je ervan te verzekeren dat je een airco koopt met voldoende vermogen, lees dan aandachtig onze post over welk vermogen jouw airco moet hebben of neem contact op met de technische dienst van Esanico.

 

Close