Close

BOSCH CLIMATE 3000i AIRCO

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Bosch Climate 3000i monosplit airco is een pakket bestaande uit de binnenunit, buitenunit en afstandsbediening met houder. Koelleidingen moet je nog afzonderlijk aankopen volgens de gewenste lengte en de nodige diameter.

Om gebruik te kunnen maken van de wettelijke garantie van het merk Bosch moet de indienststelling op een correcte manier uitgevoerd worden door de fabrikant zelf of door koeltechnisch bedrijf die beschikt over het bij wet verplichte certificaat F-gassen.

De airco Bosch Climate 3000i is verkrijgbaar in verschillende koelvermogen. Afhankelijk van de ruimte die u wenst af te koelen, moet u opteren voor een bepaald vermogen.

Twijfelt u over welk vermogen u moet kiezen voor uw Bosch Climate 3000i? Geen nood! Contacteer ons.

Wij volgen niet alle Bosch Climate 3000i toestellen op stock. In onderstaande tabel kunt u nagaan welke sets STOCK zijn en welke NO-STOCK. Opgelet! Producten die aangeduid staan met "no-stock" worden speciaal op vraag van de klant besteld bij de fabrikant Bosch. Het herroepingsrecht geldt hier niet. Geen retour, omruiling of annulatie na bestelling is mogelijk.

BOSCH CLIMATE 3000I-SET 26 WEStock! Informeer voor actuele beschikbaarheid.
BOSCH CLIMATE 3000I-SET 35 WEStock!
BOSCH CLIMATE 3000I-SET 53 WENo-Stock! Geen herroepingsrecht.
BOSCH CLIMATE 3000I-SET 70 WENo-Stock!

Meer informatie

732,26 € BTW inbegrepen

Bosch Climate 3000i monosplit airco

Wanneer u dit product aanschaft, ontvangt u een volledig set van binnenunit en monosplit buitenunit. U moet enkel nog de correcte koelleidingen voorzien en de installatie kan starten.

De Bosch Climate 3000i is de startversie van het airco gamma van Bosch en heeft een ideale prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij de Bosch Climate 3000i airco kunt u een ideaal binnenklimaat verkrijgen.

Bent u niet overtuigd dat een monosplit airco voor uw woning de juiste oplossing is? Lees snel onze post over welke types airco verkrijgbaar zijn.

De airco Bosch Climate 3000i heeft een stijlvol en strak design wat zorgt dat de binnenunits geen storende factor zullen zijn in uw ruimte van uw woning. De Bosch airco beschikt over een verschillende functies die bijdragen tot een aangenaam binnenklimaat met een hoog comfortgevoel. Dankzij de Bosch Climate 3000i kunt u ontsnappen aan de hete zomerdagen en dat voor een uitzonderlijk laag energieverbruik. Dankzij de intiutieve afstandsbediending kan de Bosch Climate 3000i beschouwd worden als zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk om te bedienen.

Wilt u een upgrade naar een comfortmodel, ga dan naar de Bosch Climate 5000i airco.

Bosch Climate 3000i voor afkoeling en verwarming

U kunt de Bosch Climate 3000i ook als warmtepomp beschouwen. Hierdoor kunt u de Climate 3000i warmtepomp inschakelen om koeling te voorzien in uw woning tijdens de warme zomermaanden, maar tijdens de winter kan hij uw ruimte ook snel voorzien van een aangename warme temperatuur. De Bosch Climate 3000i geeft dus zowel koeling als verwarming. Deze omkeerbare werking gebeurt op een zeer energiezuinige manier. De Bosch Climate 3000i heeft het energielabel A++ voor koeling en A+ voor verwarming. 

Wat zijn de voordelen van een Bosch Climate 3000i?

 • De Bosch Climate 3000i is uiterst stil! Gemiddeld zal het toestel 55dB(A) produceren zodat uw nachtrust verzekerd blijft. In de stille modus zult u zelfs enkel een geluidsproductie hebben van 21dB(A).
 • De lange levensduur van de Bosch Climate 3000i is verzekerd dankzij de corrosiebescherming.
 • De Bosch Climate 3000i is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de afstandsbediening om te kiezen tussen de verschillende functies van het toestel, maar daarnaast kunt u de Bosch Climate 3000i ook besturen via de HomeCome Easy App van Bosch mits het plaatsen van de wifi-module.
 • De Bosch Climate 3000i bestaat uit een elegante witte binnenunit in combinatie met een poolgrijze buitenunit met zwarte rooster.
 • Steeds zuivere lucht dankzij de i-Clean functie van de Bosch Climate 3000i airco

Inbedrijfstelling van uw Bosch Climate 3000i

Om de garantie van uw toestel te waarborgen, moet de opstart van uw Bosch Climate 3000i uitgevoerd worden door een koeltechnisch bedrijf met de verplichte certificaten. Wij raden steeds aan om de opstart te laten uitvoeren door de fabrikant zelf.

Wanneer u kiest om de opstart van uw Bosch Climate 3000i te laten uitvoeren door een koeltechnieker van Bosch dan zal hij enkele handelingen uitvoeren om een correcte werking van uw Bosch Climate 3000i airco te garanderen:

 • correct koeltechnisch aansluiten van binnenunit met buitenunit van uw Bosch Climate 3000i
 • koelsysteem vullen en correct vacuümeren
 • Controle en opstart van uw Bosch Climate 3000i

Wat moet u reeds uitgevoerd hebben als voorbereiding op de komst van uw Bosch koeltechnieker?

 • Montage op een correcte manier volgens installatiehandleiding van uw Bosch Climate 3000i
 • Aansluiting van alle bekabeling: voeding, condensafvoer en communicatie
 • Koelleidingen liggen klaar om aangesloten te worden op een goed bereikbare plaats aan uw Bosch Climate 3000i airco en moet voldoende lengte om een correcte aansluiting te verzekeren. Ook de binnenunit als de buitenunit moet goed bereikbaar zijn. Voorzie de nodige middelen om alles veilig te laten verlopen.

Welke beschikbare vermogen zijn er bij de Bosch Climate 3000i?

 Climate 3000i-Set 26 WEClimate 3000i-Set 35 WEClimate 3000i-Set 53 WEClimate 3000i-Set 70 WE
Koeling (kW)2.63.65.37.0
Verwarming (kW)2.93.85.67.3
Diameter koelleiding1/4" - 3/8"1/4" - 3/8" 1/4" - 1/2"3/8" - 5/8"

 

Close