Close

BOSCH CLIMATE 5000 MS AIRCO BUITENUNIT MULTISPLIT

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Wanneer u kiest voor de Bosch Climate 5000 MS kiest u voor een multisplit airco die zowel koeling als verwarming kiest.

Opgelet! Dit product houdt enkel de buitenunit in. Afhankelijk van het vermogen dat u nodig heeft om uw woning aangenaam af te koelen en het aantal ruimtes dat u wenst af te koelen en dus de hoeveelheid binnenunits u in gedachten heeft, moet u een type buitenunit kiezen van de Bosch Climate 5000 MS.

De Bosch Climate 5000 MS is compatible met de verschillende binnenunits van de Bosch Climate 3000i en de Bosch Climate 5000i.

Bent u niet zeker hoeveel binnenunits u moet voorzien in uw woning en welk vermogen u moet kiezen voor uw buitenunit, aarzel niet om onze technische dienst vrijblijvend te contacteren!

Om de wettelijke fabrieksgarantie door Bosch te waarborgen moet de opstart uitgevoerd worden door een koeltechnieker van de fabrikant Bosch zelf of door een koeltechnisch bedrijf die de wettelijk verplichte attesten voor F-gassen heeft.

Opgelet! In tegenstelling tot de andere versies van de multisplit buitenunit van Bosch is de Bosch Climate 5000 MS 42 OUE multisplit buitenunit geen stockartikel in ons gamma en wordt beschouwd als no-stock artikel. Dit houdt in dat wij speciaal op vraag van de klant een bestelling van deze versie bij Bosch plaatsen. Het herroepingsrecht geldt dus niet waardoor retour, omruiling en annulatie niet mogelijk is. De kleinere versies hebben wel herroepingsrecht en worden gevolgd op stock. Informeer u over de actuele stock van de Bosch Climate 5000 MS multiplit buitenunit.

Meer informatie

1 015,64 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Bosch Climate 5000 MS multisplit Airco

De Bosch Climate 5000 MS multisplit is de meest complete airco van Bosch die uw volledige woning van afkoeling voorziet. De Bosch Climate warmtepomp kan zijn werking ook omkeren en dus uw woning van verwarming voorzien. Kortom u kunt de ideale temperatuur verkrijgen met slechts één buitenunit. Afhankelijk van uw noden en wensen kunt u de buitenunit Bosch Climate 5000 MS combineren met twee of tot wel vier binnenunits. Welke combinatie voor u ideaal is, moet bepaald worden met het nodige vermogen u moet voorzien om uw woning op een efficiënte manier af te koelen of te verwarmen.

Klik hier voor de mogelijke combinaties met de Bosch Climate Multisplit.

Verwarmen en afkoelen met de Bosch Climate 5000 MS buitenunit

De Bosch Climate multisplit heeft een uiterst hoog temperatuurbereik. Deze krachtige warmtepomp van Bosch is in staat om bij temperaturen tot 50ºC uw woning af te koelen en bij koude temperaturen tot -15ºC uw woning te verwarmen. U kunt de Bosch Climate 5000 MS dus gebruiken als hoofdverwarming, mits uiteraard het correct bepalen van het nodige vermogen.

Zoals alle andere modellen van de Bosch Climate reeks is ook de Bosch Climate 5000 MS uiterst stil met een gemiddeld geluidsniveau van ongeveer 60dB(A). Hierdoor is het een ideale optie voor gebruik in slaapkamer. U mag gerust zijn, met de Bosch Climate 5000 MS zal uw nachtrust niet verstoord worden. Daarnaast beschikt het toestel over een stille stand waardoor u nog minder geluidsoverlast zult ervaren.

De Bosch Climate 5000 MS beschikt over verschillende functies die de werking compleet maken.

Waarom een Bosch Climate 5000 MS kopen?

  • De Bosch Climate 5000 MS beschikt over High-Density- en biofilters die geuren, stof en schadelijke lucht zullen zuiveren. Een gezonde lucht is dus met de airco verzekerd.
  • Zoals alle andere modellen van de Bosch Climate reeks heeft ook de Bosch Climate 5000 MS een zeer intuïtieve bediening. Dankzij de afstandsbediening kunt u heel eenvoudig de airco instellen. Daarnaast is het toestel ook dankzij de binnenunits van de Climate reeks 3000i en 5000i mits het plaatsen van de wifi-module bestuurbaar via de Bosch App.
  • De Bosch Climate 5000 MS beschikt ook over een Follow Me functie waardoor de temperatuur te allen tijde via de sensoren gemeten worden op een uiterst nauwkeurige wijze. Hierdoor garandeert de airco de perfecte temperatuur op een constante wijze.
  • De Bosch Climate 5000 MS is uiterst energie efficiënt en heeft een energielabel van A++ voor koeling en A+ voor verwarming. We mogen deze airco dus beschouwen als zeer duurzaam.

 

Climate CL5000MS 18 OUE

Climate CL5000MS 27 OUE

Climate CL5000MS 36 OUE

Koeling (kW)

5.3

7.9

10.6

Verwarming (kW)

5.6

8.2

10.5

Opstart van de Bosch Climate 5000 MS door Bosch

Zoals altijd moeten toestellen met koelvloeistof correct opgestart worden door een wettelijk erkend koeltechnisch bedrijf. Enkel op die manier wordt de garantie gewaarborgd.

Wij raden altijd aan om de indienststelling door de fabrikant zelf te laten uitvoeren, in dit geval Bosch.

Als eindklant moet u enkele zaken zelf voorbereiden alvorens de koeltechnieker te contacteren om de opstart op een correcte manier uit te voeren.

  • Koelleidingen zijn niet inbegrepen in het pakket en deze moet u dus zelf voorzien. U moet de correcte diameter en genoeg lengte voorzien om de binnenunits met de buitenunit op een eenvoudige manier met elkaar te verbinden. De aansluitingen van de koelleidingen moeten op een toegankelijke plaats zijn.
  • U moet de binnenunits en de buitenunit van de Bosch Climate airco monteren volgens de installatievoorschriften. Alle toestellen moeten op een veilige manier bereikbaar zijn en indien nodig moet u middelen voorzien zodat de veiligheid gegarandeerd kan worden.
  • De kabels moeten op een correcte manier aangesloten zijn.

Nadat u dit reeds allemaal uitgevoerd heeft, kan de koeltechnieker van Bosch de opstart op een correcte manier uitvoeren en het nodige doen zodat u kunt genieten van uw Bosch Climate airco.

  • De koeltechnieker gaat de installatie controleren en de nodige testen uitvoeren zoals een druktest.
  • De koelleidingen zal hij koeltechnisch op een correcte manier aansluiten en vacuümeren. Hij zal ook het volledige systeem vullen.
  • Het airco toestel zal opgestart worden en de werking zal overlopen worden met de eindgebruiker.
Close