Close

VAILLANT CLIMAVAIR AIRCO MONOSPLIT

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Vaillant climaVAIR airco monosplit voor verkoeling in de zomer en verwarming in de winter. Het is een lucht/lucht warmtepomp van Vaillant die ideaal is voor de koeling of verwarming van één ruimte in uw woning.

De Vaillant climaVAIR monosplit airco bestaat uit het pakket van binnenunit, buitenunit en afstandbediening. Koelleidingen zitten niet in het pakket en moet afzonderlijk aangekocht worden in de correcte diamter.

Om met een gerust gevoel te genieten van uw Vaillant airco toestel climaVAIR en zonder discussie recht te hebben op de wettelijke garantie moet de opstart van uw Vaillant climaVAIR monosplit airco uitgevoerd worden door een officieel gecertificeerd koeltechnisch bedrijf of door de fabrikant Vaillant zelf.

Kies het juiste vermogen van uw Vaillant climaVAIR monosplit airco om uw ruimte naar de gewenste temperatuur af te koelen. Vraag gerust raad of info aan de technische dienst van Esanico en wij begeleiden u verder in uw keuze naar de ideale airco van Vaillant.

Meer informatie

1 244,05 € BTW inbegrepen

Vaillant climaVAIR monosplit airco

De lucht/lucht warmtepomp van Vaillant, climaVAIR monosplit airco, biedt u een oplossing gedurende het hele jaar. Tijdens de wintermaanden zorgt de Vaillant climaVAIR voor verwarming en in de zomer draait hij het proces om om uw ruimte in uw woning af te koelen. Zelfs bij zeer koude temperaturen is de warmtepomp nog in staat om warmte te halen uit de buitenlucht en binnenshuis te verwarmen. Zelfs bij extreme weersomstandigheden kan de Vaillant climaVAIR monosplit airco een antwoord geven op uw warmtevraag. De warmtepomp heeft als temperatuur marge van -15ºC tot 48ºC waarbij bij de koudste temperatuur toch nog steeds een binnentemperatuur van ongeveer 20ºC kan verkregen worden. Daarnaast beschikt het ook over een ontdooiingsmodus die ervoor zal zorgen dat het toestel bij vriestemperaturen geen ijsvorming zal ondergaan.

De Vaillant climaVAIR airco is de ideale keuze voor woningen die geen mogelijkheid hebben tot gas of geen centrale verwarming hebben. Dankzij deze Vaillant warmtepomp heeft u onmiddellijk zonder een ingewikkelde installatie verwarming en afkoeling in uw woning.

Hoe werkt de Vaillant climaVAIR monosplit airco?

Tijdens de zomermaanden zal de binnenunit warmte halen uit de ruimte die u wenst af te koelen via een ventilator. De onttrokken warmte zal de Vaillant climaVAIR monosplit door koelmiddel sturen waardoor het koelmiddel door die warmte zal verdampen. Door dit proces zal de lucht afgekoeld worden en opnieuw via een ventilator aan de ruimte afgegeven worden zodat er koeling ontstaat. Via koelleidingen zal de verdampte koelvloeistof van de binnenunit naar de buitenunit van uw Vaillant climaVAIR gebracht worden waar het opnieuw samengedrukt zal worden en zijn warmte zal afgeven aan de buitenlucht. Door de compressor wordt het gas terug omgezet in vloeibaar koelmiddel waarna het terug naar de binnenunit kan lopen. En we kunnen opnieuw beginnen. Zo werkt het koelingsproces! En wat met de verwarming? Wel, dan gebeurt net juist het omgekeerde.

Waarom een Vaillant climaVAIR monosplit airco kopen?

  • De Vaillant climaVAIR monosplit airco is een oplossing gedurende het hele jaar door. Zelfs bij extreme temperaturen, van uiterst barre winter met lage vriestemperaturen tot hittegolf, de Vaillant climaVAIR monosplit geeft een antwoord op uw comfortvraag.
  • Dankzij een stille modus zal de Vaillant climaVAIR het minimum aan geluid produceren en dus niet als geluidslast ervaren worden. De sleepstand zal dan weer minder energie verbruiken maar toch comfort bieden tijdens de nacht.
  • De Vaillant climaVAIR monosplit airco zorgt voor luchtzuivering dankzij een actieve ionisatie waarbij hij de ruimte zal zuiveren en bacteriën en schimmels zal verwijderen en vermijden. Daarnaast creëert de Vailant airco een ventilatie-effectie en wordt de ruimte ontvochtigd. Hierdoor is deze luch/lucht warmtepomp ideaal voor mensen met allergieën.
  • Dankzij de Vaillant WiFi module kunt u vanaf nu uw Vaillant climaVAIR monosplit airco vanop een afstand bedienen via uw smartphone. Geen nood als uw plannen onverwacht gewijzigd worden. Binnenshuis wordt uw Vaillant airco met een eenvoudige afstandsbediening bestuurd.
  • De gekoelde of opgewarmde lucht wordt op de ideale manier in uw ruimte verspreid dankzij een horizontale en verticale stuwing.
  • De Vaillant climaVAIR monosplit airco werkt met het duurzame koelmiddel R32 wat de CO2 uitstoot van dit koelmiddel enorm beperkt en dus meehelpt aan een milieubewust verwarmen en koelen. Het R32 koudemiddel tast de ozonlaag niet aan.

Energiebesparing dankzij de Vaillant climaVAIR monosplit airco en dat voelt u in uw portemonnee.

De Vaillant climaVAIR monosplit airco heeft een uiterst hoog rendement en een super energielabel, namelijk A+++. Het SCOP van de Vaillant climaVAIR monosplit airco is 4.6. 

Vaillant airco modelNominaal vermogen (koeling/verwarming)Geluidsproductie (Turbo/High/Medium/Low)Diameter koelleidingen
climaVAIR monosplit VAI5-025WN2.7 kW / 2.93 kW41/39/35/24 dB(A)1/4” - 3/8”
climaVAIR monosplit VAI5-035WN3.5 kW / 3.81 kW43/39/35/25 dB(A)1/4” - 3/8”

Bovenstaande modellen van de Vaillant climaVAIR monosplit airco volgen wij op stock behoudens verkoop. De versie met een vermogen van 5kW en 7kW worden enkel verdeeld als no-stock product waardoor de Vaillant climaVAIR monosplit airco speciaal op vraag van de klant bij de fabrikant Vaillant besteld wordt. Hierdoor loopt de levertermijn op en geldt er geen herroepingsrecht.

Close