Close

PUGH CO MICROMET 150 ANTIKALK KUNSTSTOF

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Maak uw Pugh Micromet 150 antikalk toestel, plastieke versie, compleet met het Pugh Micromet installatiekit om eenvoudig uw nieuwe Micromet te installeren. Verzeker u dat u alle nodige accessoires heeft om zorgeloos te monteren. Stel uw pakket samen met het Micromet installatiekit en profiteer van goedkopere pakketprijzen. 

Eerste cartouches reeds inbegrepen.

Meer informatie

94,99 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Kalk, iedereen kan meespreken over de gevolgen van kalk. Niet alleen op zichtbaar vlak kun je de impact van kalk waarnemen, ook daar waar u het niet kunt zien heeft kalk een zeer negatieve invloed. Kranen met een lelijke witte aanslag die het mooie design teniet doen, maar ook leidingen en de kuip van uw elektrische boiler lijdt onder een hoog kalk gehalte. Of vind je het niet vies om water te koken in een met witte aanslag bedekte waterkoker of koffiezetapparaat? En wat met uw wasmachine? Begint u te beseffen dat kalk meer slecht dan goed doet? Super! Wij bieden u de oplossing aan: Pugh Co Micromet 150 antikalk toestel in plastiek.

Pugh Co werd enkele jaren geleden uitgeroepen als de ideale oplossing voor kalkproblemen. Prijs-kwaliteitsverhouding is ideaal: Voor weinig geld heeft u een doeltreffende oplossing. Daarnaast kunnen wij verzekeren dat de installatie uiterst eenvoudig is en dat u dit zelf, mits een nodige basiskennis en met behulp van het Pug Micromet installatiekit, de Pugh Micromet 150 antikalk toestel kunt installeren. Heeft u al gehoord van het nodige onderhoud van andere antikalk systemen? Dit is bij het Pugh Micromet antikalk toestel niet het geval. U hoeft gewoon elke 6 maanden de Pugh vervangpatroon te verwisselen door een nieuwe exemplaar en uw waterbehandeling kan weer op volle toeren draaien. Voordelige prijs, geen onderhoud, eenvoudige installatie en een gegarandeerde oplossing voor uw kalkprobleem! Ik denk dat u niet verder overtuigd moet worden.

Hoe wordt uw kalkrijk water behandeld? Heel eenvoudig! Het leidingwater legt het traject doorheen het Pugh Micromet 150 antikalk toestel af en ondergaat de behandeling door de polyfosfaat deeltjes die in de vervangpatronen zitten. Deze chemische deeltjes neutraliseren de kalk waardoor deze geen impact meer kunnen hebben en zich niet meer zullen vastnestelen. Opgelet! De Micromet 150 van Pugh verandert de hardheid van uw water niet. De samenstelling van uw water blijft hetzelfde. Om weer te weten te komen wat het verschil is tussen een antikalk toestel en een ontharder of een verzachter verwijzen wij u door naar onze blog (Lees!).

Uw Pugh Micromet 150 in plastiek wordt het beste onmiddellijk na de waterteller geplaatst om zo het volledige traject van uw leidingswater te behandelen. De installatie moet altijd uitgevoerd worden op een koudwater leiding. Bij voorkeur wordt de Micromet antikalk horizontaal geïnstalleerd, maar vertikaal is ook mogelijk. De werking van uw Pugh Micromet 150 blijft gegarandeerd, alleen zal de vervanging van uw Pugh cartouche moeilijker zijn. De Pugh Micromet 150 is gemaakt uit plastiek en heeft als aansluiting 1"M buitendraad. De plastieke versie van Pugh Micromet kan enkel gebruikt worden en twee cartouches en kan een waterverbruik behandelen tot 500 liter per dag of een jaarlijks verbruik tot 180m3. Wenst u de Pugh Micromet in messing? Dan moet u kiezen voor de Pugh Micromet 75 antikalk of Pugh Micromet 150B antikalk toestel.

Regelmatig krijgen wij de volgende vragen: Is het normaal dat ik nog witte aanslag zie? Ja hoor! Maar u zult zien dat deze niet meer hardnekkig is. Tijdens uw schoonmaakbeurt zult u onmiddellijk merken dat deze met een vochtige doek eenvoudig verwijderd kan worden. En wat dan met de waterdruk? De fabrikant Pugh garandeert ons dat de waterdruk miniem beïnvloed wordt door de Pugh Micromet 150 antikalk toestel. En waarom wijzigt de hardheid van mijn leidingwater niet? Nogmaals, de samenstelling van uw leidingwater wordt niet gewijzigd. De Pugh Micromet 150 is een antikalk toestel die de kalk neutraliseert om de impact hiervan te vermijden, het is geen ontharder of verzachter. En wat met de drinkbaarheid van mijn water? Pugh heeft de nodige certificaten verkrijgen na een heleboel wetenschappelijke onderzoeken die de drinkbaarheid na behandeling verzekeren. Trouwens de chemische deeltjes van polyfosfaat worden ook gebruikt in de industriële voedingssector.

Bijkomende voordelen die u met de Pugh Micromet 150 antikalk zult ondervinden, is het feit dat er geen elektrische aansluiting vereist is en er geen hoger waterverbruik veroorzaakt wordt. Hoger energieverbruik wordt dus vermeden, maar daarnaast zal door de antikalk behandeling de levensduur van uw apparatuur verlengd worden en uw energieverbruik dalen dankzij minder kalk.

Zie hier voor meer informatie over de Pugh Micromet.

 

Close