Close

PUGH CO MICROMET 75 ANTIKALK

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Maak de bestelling van uw Pugh&Co Micromet 75 antikalk compleet met het Micromet Installatiekit voor 108.90 euro. Kies hieronder de gewenste Micromet Accessoires en geniet van een goedkopere pakketprijs!

Eerste cartouche reeds in de verpakking van uw antikalk toestel.

Meer informatie

215,99 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Afhankelijk van waar u woont, zult u meer of minder kalk ervaren in uw distributiewater. Kalk heeft geen negatief effect op uw gezondheid, maar een hoog gehalte heeft wel een impact op uw leidingen en toestellen. Kalk kan dus veel schade veroorzaken in uw woning en de Pugh Micromet 75 antikalk toestel is hiervoor de ideale oplossing. Eenvoudig te installeren, interessante prijs en geen onderhoud. Vergeet gewoon niet elke 6 maanden uw Micromet vervangpatroon te verwisselen door een nieuw exemplaar.

De Pugh & Co Micromet 75 werkt op een zeer eenvoudige manier. Het water stroomt doorheen het antikalk toestel en wordt behandeld door de polyfosfaat deeltjes die zich in de Pugh Micromet cartouche bevinden. Hierdoor wordt de aanslag die veroorzaakt wordt door de aanwezige kalk in het water vermeden. Opgelet! De Pugh Micromet 75 antikalk toestellen neutraliseren de kalk zodat deze geen aanslag meer kunnen veroorzaken, maar het antikalk toestel verandert de samenstelling van het water niet! Lees onderstaand artikel over waarom u geen verschil zult zien in de hardheid van uw water.

Wat is het verschil tussen een antikalk toestel en een ontharder of waterverzachter?

Dankzij de Pugh Micromet 75 antikalk kunt u vaarwel zeggen tegen de hardnekkige kalk in uw elektrotoestellen, kranen of douche. Ziet u toch nog steeds licht aanslag? Geen paniek! Dit is volkomen normaal en u zult zien dat dit poederachtig wit met een vochtige doek in een handomdraai verdwenen is.

U heeft geen elektriciteit nodig en het antikalk toestel verbruikt ook geen extra water. Dankzij het Micromet installatiekit kunt u uw toestel zeer eenvoudig installeren. Alle nodige accessoires en muurbeugel zijn aanwezig in dit Micromet installatiekit. Plaats uw Micromet 75 antikalk toestel net na uw waterteller en klaar is kees. Uw water wordt vanaf nu behandeld. Eenvoudiger kan niet. Vaarwel kalk en welkom energiebesparing. Ja! Uw PughCo Micromet 75 antikalk toestel doet u ook geld besparen omdat kalkaanslag één van de belangrijkste motieven is van verhoogde energiefacturen. Geen kalk betekent geen verhoogde energiefactuur, met andere woorden u bespaart geld! 

Blijft het water nog drinkbaar? Dit is een vraag die wij regelmatig krijgen. Ja! De Pugh Micromet 75 verandert niet de smaak, noch de geur en de aanwezige deeltjes in de cartouches zijn geen gevaar voor de gezondheid. De complexe samenstelling is uitvoerig onderzocht gedurende wetenschappelijke studies. De aanwezige stoffen worden ook in de industriële voedingssector gebruikt. 

De Pugh Micromet 75 is de kleinste versie die wij verkopen bij Esanico en is goed voor een maximum jaarlijks verbruik van 90m3 en heeft een capaciteit van 250 liter per dag. Is uw waterverbruik hoger? Dan moet u kiezen voor de grotere versie, namelijk de Pugh Micromet 150B antikalk toestel.

Zoals reeds eerder vermeld, installeert u best u antikalk toestel van Micromet net na de waterteller omdat u zo uw volledig leidingwatercircuit zult behandelen. Opgelet! Enkel installeren op de koudwaterleiding. U kunt het toestel zowel horizontaal als vertikaal installeren, de meest aan te raden manier is horizontaal omdat u zo eenvoudiger de vervangpatronen kunt veranderen. Een verticale installatie heeft geen invloed om de werking van het toestel.
De Micromet 75 is vervaardigd uit messing en heeft een aansluiting van 3/4" binnendraad welke u op uw waterleidingen moet aansluiten al dan niet met het Micromet installatiekit.

En wat met de waterdruk? De fabrikant Pugh & Co garandeert dat de gevolg voor de aanwezige waterdruk na de installatie van een Micromet 75 antikalk zo miniem is dat het zelfs niet kan waargenomen worden.

Meer informatie Pugh Micromet antikalk toestel

Close