Close

Badkamertoebehoren 

Accessoires voor de badkamer zijn zeer praktisch als aanvulling. Door deze kleine onderdelen met een grote functionaliteit toe te voegen aan onze badkamers of toiletten, wordt het comfort enorm verhoogd. 

Zo biedt esanico een ruim gamma aan toebehoren die kunnen gebruikt worden in bad of douche, voor toilet of wastafel, ... Ze zijn verkrijgbaar...

Accessoires voor de badkamer zijn zeer praktisch als aanvulling. Door deze kleine onderdelen met een grote functionaliteit toe te voegen aan onze badkamers of toiletten, wordt het comfort enorm verhoogd. 

Zo biedt esanico een ruim gamma aan toebehoren die kunnen gebruikt worden in bad of douche, voor toilet of wastafel, ... Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materiaal, grootte en stijlen. 

Vind bij Esanico het gewenste accessoire terug dat binnen uw budget hoort en volgens uw smaak. Spiegel, haken, handdoekdrager, zeepdispenser, toiletrolhouder, zeephouder of bekerhouder, voor elk wat wils.

Meer

Subcategorieën

 • Handdoekdragers

  Een handdoekdrager is de ideale oplossing om het rondslingeren van natte handdoeken in de badkamer te vermijden. Handdoekdragers zijn zeer handig om de handdoek helemaal open te hangen zodat deze gemakkelijk kan drogen en zo niet een slechte geur zal krijgen door de vochtigheid.

  Heeft u geen plaats in de badkamer voor een handdoekdrager? Neem snel een kijkje in de categorie handdoekhaken. Misschien vindt u daar wat u zoekt aan een superprijsje.

  MERKEN

  Keuco - Clou - Lineabeta - Capannoli - Dornbracht - Geesa - Normbau - Franke - Axor

 • Bekerhouders

  Met de bekerhouder en het bijhorend glas kan u gemakkelijk uw mond spoelen na het tandenpoetsen. Door de bekerhouders hoeft u het glas niet meer op de rand van de wastafel te plaatsen en wordt het gevaar van het vallen en breken van het glas vermeden.

  MERKEN

  Franke - Geesa - High Tech - Lineabeta - FSB - Zucchetti - Hewi - Dornbracht - Clou - Emco - Capannoli - Normbau - Keuco

 • Zeephouders

  Een zeepdispenser plaatsen in de badkamer kan een eenvoudige oplossing zijn om gemakkelijk de handen te wassen na iedere toiletbeurt of voor het slapengaan. Zeepdispensers kunnen opgehangen worden aan de muur naast de wastafel of kunnen op de rand van de wastafel geplaatst worden. Door het drukken op het pompje loopt er zeep uit de mond en kunt u snel de handen wassen. Bekijk ons assortiment zeepdispensers die passen bij uw wastafel.

  Naast een zeepdispenser kan u ook opteren voor een traditionele zeephouder. Ofwel hangend aan de muur naast de wastafel of liggend op de rand van de wastafel.

  Zeephouders hebben als voordeel dat de zeep kan drogen en op die manier de geur niet verloren kan gaan.

  MERKEN

  Geesa - Keuco - FSB - Hewi - Clou - Capannoli - Normbau - Emco - Dornbracht - Zucchetti - Lineabeta - High Tech - Franke

 • Toiletborstels

  Naast toiletrolhouders en reserverolhouders is een toiletborstel ook altijd handig in de badkamer. Niemand maakt graag gebruik van een toilet dat vies en vuil is. Elegant toiletgarnituur is de oplossing voor een proper en hygiënisch klein kamertje en dat aan scherpe prijzen!

  MERKEN

  Franke - Lineabeta - Dornbracht - Normbau - Clou - FSB - Geesa - Keuco - Hewi - Capannoli - Emco

 • Toiletrolhouders

  Toiletrolhouders, reserverolhouders en toiletborstels zijn drie accessoires die in het kleine kamertje van onze woning horen.

  De toiletrolhouder kan absoluut niet ontbreken in het toilet, want niets vervelender om tijdens het toiletbezoek geen toiletpapier in de nabijheid te hebben. Wilt u ook graag altijd een extra rol ter beschikking hebben voor mocht het toiletpapier opgebruikt zijn? Maak gebruik van één van onze reserverolhouders en val nooit zonder WC-papier.

  MERKEN

  FSB - Clou - Geesa - Normbau - Axor - Dornbracht - Keuco - Lineabeta - Hewi - Franke - Capannoli

 • Haken

  Wilt u ook niet dat de handdoeken rondslingeren in de badkamer? Dan kunnen handdoekhaken voor u de correcte oplossing zijn. Dit zeer kleine accessoire past namelijk in elke hoek en is onmisbaar om orde te brengen in uw badkamer.

  De handdoekhaak is zeer handig om na elke douche of wasbeurt de handdoek op te hangen zodat deze kan drogen.

  Wenst u een handdoekdrager om de handdoek uitgerekt op te hangen voor een betere droging? Bekijk zeker ons assortiment van handdoekdragers.

  MERKEN

  Clou - Lineabeta - Geesa - Hewi - Normbau - Franke - Axor - Dornbracht - Capannoli - Cleo

Close