Laat ons een bericht achter.

Close

Laatste post

Bulex condenserende gaswandketel
Een klassieke ketel haalt een rendement van 80%. Een condenserende gaswandketel bereikt een rendement van 109%. Door...
op feb 1, 2019 | door Jan De Lille
Ariston SGA X gasboiler
Ariston heeft door de nieuwe ErP vereisten zijn gamma van voorraadboilers op gas moeten aanpassen. Zo is de Ariston...
op jan 31, 2019 | door Jan De Lille
Waarom kiezen voor vloerverwarming?
Vloerverwarming heeft voordelen en nadelen. Je hebt wie voor vloerverwarming is en wie tegen vloerverwarming is. De...
op jan 10, 2019 | door Jan De Lille

Bulex Themacondens

Geplaatst op: aug 22, 2017 | Auteur: Jan De Lille

Relax, it's a Bulex!

De Thema CONDENS van het merk Bulex bestaan in twee versies: enkel voor verwarming of voor verwarming én sanitair warm water. De Bulex Thema CONDENS gaswandketels zijn geschikt voor alle type woningen en zijn gekend voor hun hoog rendement en modulerend vermogen.

Bulex Themacondens

Binnen de condenserende gaswandketels van het merk Bulex kunnen we in de Thema CONDENS reeks drie verschillende types onderscheiden:

1. Bulex Themacondens voor verwarming en sanitair warm water, gekend als condenserende combi-gaswandketels

2. Bulex Themacondens enkel voor verwarming als condenserende gaswandketel

3. Bulex Themacondens enkel voor verwarming, condensatieketels met groot vermogen

 • Bulex Themacondens FAS 45 A
 • Bulex Themacondens FAS 65 A
 • Bulex Themacondens FAS 80

Bulex Thema Condens - Combigaswandketel

Deze zeer compacte maar toch krachtige ketel is bruikbaar voor zowel verwarming als voor sanitair warm water. Omwille van die reden wordt het een combi-gaswandketel genoemd.

De Bulex Thema CONDENS combigaswandketel bestaat in een versie van 25kW met doorstromer voor sanitair warm water van 30kW en een versie van 30KW met doorstromer van 35kW.

De Bulex Themacondens 25/30B is geschikt voor de gemiddelde woning en biedt veel comfort aan omwille van zijn onmiddellijke warmwaterproductie. Daarnaast is dit toestel ook zeer zuining wegens het groot modulerend vermogen en het hoog rendement. Door zijn compact uiterlijk is de Bulex Themacondens zeer eenvoudig te installeren en daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk. Met een garantie van 5 jaar op het warmtelichaam en 2 jaar op de overige onderdelen kunt u na de installatie met een rustig hart genieten van uw condenserende combigaswandketel.

De Bulex Themacondens 30/35B is daarentegen eerder geschikt voor grotere woningen waar de gaswandketel meer moet presteren op het gebied van de te verwarmen ruimtes of het waterverbruik van de gebruikers. Ook hier kan er genoten worden van onmiddellijk warmwaterproductie en moet er dus geen boiler voor warm water voorzien worden.

Op het gebied van rendement, installatie, uiterlijk en onderhoud zijn beide toestellen vergelijkbaar.

Bulex Thema Condens AS

De Bulex Thema Condens AS gaswandketel kan enkel gebruikt worden voor verwarming, maar kan naast een alleenstaand werken ook gecombineerd worden met een warm waterboiler om op die manier de woning ook te voorzien van sanitair warm water.

Bij deze versie gaswandketels kunnen we drie vermogens onderscheiden.

De Bulex Themacondens AS 12 A is eerder geschikt voor een compactere en energiezuinige woning waar de gaswandketel niet veel moet presteren. Het beschikt over een vermogen van 4kW tot 12kW.

Beschikt u over een iets grotere tot middelgrote woning dan raden wij de Bulex Themacondens AS 25 A aan, welke over een groter vermogen beschikt: van 7.5kW tot 24.5kW. U kunt deze gaswandketel die enkel geschikt is voor verwarming zeer gemakkelijk combineren met een warmwaterbereider van 70 liter tot 200 liter om zo uw woning van warm water te voorzien.

Beschikt u over een middelgrote tot grote woning dan kunt u best opteren voor de Bulex Themacondes AS 30 B, welke een modulatiebereik heeft van 4.8kW tot 29.3kW. Ondanks zijn hoger vermogen blijft u beschikken over een compacte gaswandketel welke zeer eenvoudig te installeren is en nadien ook te onderhouden.

Ook bovenstande condenserende gaswandketels van Bulex hebben 5 jaar garantie op het verwarmingslichaam en 2 jaar op de overige onderdelen.

Bulex Thema Condens FAS

Heeft u een groter vermogen nodig dan de condenserende gaswandketels die wij hierboven hebben voorgesteld? Absoluut geen probleem! Bulex heeft in haar gamma de FAS reeks welke beschikbaar zijn in vermogens tot 80 kW.

De Bulex Themacondens FAS 45 A heeft een vermogen tot 44.1kW, de Bulex Themacondens FAS 65 A tot 63.7kW en de Bulex Themacondens FAS 80 tot 74.7kW. Deze toestellen zijn dus ideaal te gebruiken voor het zwaardere werk. Ondanks het grote vermogen kunnen zij nog steeds beschouwd worden als een perfect werkend, zuinig en betrouwbare gaswandketel

 • Opmerkingen (0)

  Geen opmerkingen

  Voeg een opmerking toe

  U moet ingelogd zijn om een opmerking toe te voegen.

  Vorige post
  Close