Hallo! Kunnen wij u helpen?

Close

Laatste post

De Dietrich Kaliko warmtepompboiler
Het gebruik van hernieuwbare energie als duurzame optie is vandaag de dag uiterst populair. Meer en meer gezinnen...
op jun 26, 2019 | door Jan De Lille
Airwell MFH monobloc: verfrissing tijdens de hittegolf
De eerste hittegolf is in het land: snikhete periode, torenhoge temperaturen en een non stop zoektoch naar...
op jun 24, 2019 | door Jan De Lille
Wat is het verschil tussen de Atlantic Explorer V3 en de Atlantic Explorer V4?
In een vorige blog hebben we reeds aangekondigd dat de Atlantic Explorer warmtepompboiler vernieuwd zal worden. Vanaf...
op mei 28, 2019 | door Jan De Lille

T4 Honeywell programmeerbare thermostaat

Geplaatst op: jul 6, 2018 | Auteur: Jan De Lille

In vele woningen worden nog steeds energieverspillende thermostaten gebruikt om de verwarmings binnenshuis te regelen. Deze thermostaten zijn gedateerd, niet handig om te gebruiken en doen enkel uw energiefactuur stijgen.

Het T4 gamma van Honeywell is het antwoord op dit probleem.

T4 Honeywell programmeerbare thermostaat

De Honeywell T4 thermostaat is energiebesparend, eenvoudig, simpel te installeren en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het universeel toepasbaar waardoor u dus de thermostaat kunt gebruiken bij om het even welk verwarmingssysteem.

De Honeywell T4 is in drie verschillende modellen te verkrijgen en kan dus gebruikt worden voor om het even welke toepassing. Centrale verwarmingsketel, zoneventiel of pomp.

  1. Honeywell T4 thermostaat
  2. Honeywell T4R thermostaat
  3. Honeywell T4M thermostaat

Honeywell T4 thermostaat

De Honeywell T4 thermostaat is een programmeerbare klokthermostaat met ofwel een dagprogramma (T4-1D: T4H110A1013) ofwel een weekprogramma (T4-7D: T4H110A1023). Het is een standaard bedrade aan/uit thermostaat die geschikt is om een bestaande en verouderde thermostaat te vervangen. Het heeft 6 instelbare periodes per dag.

Honeywell T4R thermostaat

De Honeywell T4R thermostaat (Y4H910RF4004) is een draadloze programmeerbare klokthermostaat met weekprogramma. Er kan gekozen worden tussen het 7-daags of 5+2 daags instellen, daarnaast beschikt ook deze thermostaat over 6 instelbare periodes per dag. De T4R heeft een optionele OpenTherm-regeling via de ketelmodule.

De ketelmodule is verwerkt in de Honeywell T4R thermostaat en is universeel geschikt voor zowel aan/uit toestellen als OpenTherm toestellen.

Honeywell T4M thermostaat

De Honeywell T4M thermostaat is de modulerende versie van het T4 gamma van Honeywell en beschikt over een weekprogramma. Daarnaast verschijnt de informatie van de OpenTherm ketel op het beeldscherm. Het is een bedrade versie.

Waarom kiezen voor een Honeywell T4 thermostaat?

  • Zeer eenvoudige installatie waardoor het vervangen van een oude thermostaat op een goedkope en simpele manier kan uitgevoerd worden.
  • Universeel: Compatibel met elke ketel en verwarmingssyteem
  • Duidelijk en gebruiksvriendelijk. De Honeywell T4 thermostaat beschikt over een zeer intuïtief bedieningspaneel en is eenvoudig aan te passen en in te stellen.
  • Week- en dagprogramma's waaruit u kunt kiezen om op die manier enkel verwarming te vragen wanneer er ook verwarming nodig is.
Instelbare periodes per dag6
Batterijen2 AA
DisplayverlichtingJa
DraadloosEnkel de versie Honeywell T4R thermostaat
Los van de muur te bedienenNeen
Temperatuur bereik5-35Cº
UitbreidbaarNeen

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen

Voeg een opmerking toe

U moet ingelogd zijn om een opmerking toe te voegen.

Close