Laat ons een bericht achter.

Close

Laatste post

Vloerverwarming: nu ook de installatie bij Esanico
Vloerverwarming of radiatoren? Deze vraag wordt regelmatig bij nieuwbouwprojecten gesteld. De ene is overtuigd...
op mrt 7, 2019 | door Jan De Lille
Waterontharder tegen kalkaanslag
Glazen met een vuile witte rand, regelmatig het moeten ontkalken van uw waterkoker om die witte aanslag te...
op mrt 6, 2019 | door Jan De Lille
Bulex condenserende gaswandketel
Een klassieke ketel haalt een rendement van 80%. Een condenserende gaswandketel bereikt een rendement van 109%. Door...
op feb 1, 2019 | door Jan De Lille

Henrad radiatoren 8 connections

Geplaatst op: dec 10, 2018 | Auteur: Jan De Lille

De keuze van een radiator houdt niet alleen design en afmeting in. Een zeer belangrijke factor die de keuze bepaalt, zijn de aansluitmogelijkheden van de Henrad radiator.

Kan deze Henrad radiator links aangesloten worden? Beschikt deze Henrad radiator over een middenaansluiting?

Vragen die wij regelmatig van onze klanten krijgen, zijn nu gebombardeerd tot het verleden dankzij de nieuwe Henrad 8 connections range.

Henrad radiatoren 8 connections

Henrad heeft een nieuw assortiment gelanceerd: De Henrad 8 connections. Dankzij de 8 verschillende aansluitmogelijkheden van de Henrad radiatoren heeft u de keuze uit 10 verschillende manieren van aansluiten. Elke Henrad radiator van 8 connections range beschikt namelijk over vier zijaansluitingen en vier onderaansluitingen. Dit biedt een enorme flexibiliteit waardoor u de Henrad radiator kunt gebruiken voor zowel nieuwbouw als renovatie. De Henrad 8 connections radiator is vooral interessant bij het vervangen van oude radiatoren. Je weet sowieso dat één van de 10 mogelijke aansluitingen voor uw situatie de correcte zal zijn. Het verplicht aanpassen van uw leidingen of het bestellen van een no-stock Henrad radiator omwille van de correcte aansluitingen behoort tot de verleden tijd. Daarnaast worden de Henrad radiatoren geleverd met het bijhorende bevestigingsmateriaal.

Wat zijn de 10 aansluitmogelijkheden van de Henrad radiator 8 connections?

aansluitmogelijkheden 8 connections

Welke radiatoren behoren tot de Henrad radiator 8?

U heeft de keuze uit meer dan 900 Henrad radiatoren die voorzien zijn van de 10 verschillende aansluitmogelijkheden, zowel keuze uit een standaard Henrad radiator als twee designradiatoren. Voor elk wat wils.

  1. Henrad Premium 8: Henrad standaard paneelradiator met geribbelde voorplaat
  2. Henrad Everest Plan 8: Henrad designradiator met vlakke voorplaat
  3. Henrad Everest Line 8: Henrad designradiator met vlakke voorplaat met horizontale strakke lijnen

Henrad 8 radiatoren

Henrad Premium 8 radiator

De Henrad Premium 8 radiator is een paneelradiator bestaande uit bovenrooster en zijpanelen waarbij de leidingen niet zichtbaar zijn. De Henrad Premium beschikt over een geribbelde voorplaat en kan daardoor beschouwd worden als een standaard paneelradiator. De Monclac-consoles worden meegeleverd bij de Henrad radiator en daarnaast zitten ook het ventiel (zonder thermostatische kraan), de ontluchter en de blindstoppen voorgemonteerd. Deze Henrad radiator heeft 4 aansluitingen 3/4" buitendraad onderaansluiting en 4 aansluitingen 1/2" binnendraad middenaansluiting. Op uitzondering van type 11 kunnen de radiatoren omgedraaid worden en links aangesloten worden. Dankzij deze brede waaier aan aansluitmogelijkheden is deze radiator zeer eenvoudig te installeren en is hij toepasbaar in bijna om het even welke situatie.

Henrad Everest Plan 8 radiator

De Henrad Everest Plan 8 is een decoratieve designradiator met een vlakke strakke voorplaat en waarbij de leidingen niet zichtbaar zijn. Net zoals de Henrad Premium 8 beschikt deze Henrad radiator over 4 onderaansluitingen en 4 zijaansluitingen. Het bevestigingsmateriaal, de Monclac consoles, is meegeleverd in het pakket en moeten dus niet meer apart aangekocht worden. Daarnaast zijn ook reeds de blindstoppen, ontluchter en thermostatisch ventiel zonder kraan voorgemonteerd. Dankzij de vier 3/4" buitendraad onderaansluitingen (midden en lateraal) en de vier 1/2" binnendraad zijaansluitingen is de Henrad Everest Plan 8 monteerbaar in elke situatie, zowel nieuwbouw als renovatie.

Henrad Everest Line 8 radiator

De Henrad Everest Line 8 radiator is zoals de Everest Plan 8 een designradiator met vlakke voorplaat, maar beschikt daarentegen ook over horizontale lijnen. De Henrad Everest Line 8 radiator beschikt zowel over 4 onderaansluitingen als zijaansluitingen, waarvan de onderaansluiting 3/4" buitendraad is en de zijaansluiting 1/2" binnendraad. Zoals alle Henrad 8 radiatoren wordt de Henrad Everest Line 8 geleverd met de bijhorende Monclac bevestigingen en is de ontluchter, blindstoppen en ventiel (zonder thermostatische kraan) voorgemonteerd. Dankzij de strakke omkasting zijn de leidingen niet zichtbaar.

Waarom kies ik het beste voor de Henrad radiator 8 connections?

  • Henrad radiatoren 8 connections beschikken over 10 aansluitmogelijkheden die het mogelijk maken om deze henrad radiatoren te gebruiken in elk nieuwbouwproject. Daarnaast kunt u uw oude radiatoren vervangen zonder de oude leidingen af te breken. Hierdoor zijn deze Henrad radiatoren interessant voor renovatieprojecten. Gebruik één van de 4 onderaansluitingen, midden en lateraal, of 4 zijaansluitingen.
  • Wenst u een eenvoudige standaard Henrad radiator of een strakke design Henrad radiator: u heeft de keuze uit meer dan 900 verschillende afmetingen en drie verschillende modellen. De Henrad Premium 8, Henrad Everest Plan 8 en Henrad Everest Line 8 behoren tot de 8 connections range.
  • Alle toebehoren worden meegeleverd bij de Henrad radiatoren 8 connections: schroeven, pluggen, montagebeugels, ontluchter, blindstoppen en voorgemonteerd thermostatisch ventiel. U koopt uw Henrad radiator, wetend dat alles aanwezig is.

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen

Voeg een opmerking toe

U moet ingelogd zijn om een opmerking toe te voegen.

Close