Laat ons een bericht achter.

Close

Laatste post

Ariston Lydos Hybrid elektrische hybride boiler
De Ariston Lydos Hybrid combineert de elektrische weerstand van een elektrische boiler met een warmtepomp. Hierdoor...
op jul 25, 2019 | door Jan De Lille
Ariston Nevis Plus
De Ariston Nevis Plus behoort tot het airconditioning gedeelte van het gamma van Ariston en werkt met een Inverter 3D...
op jul 24, 2019 | door Jan De Lille
De Dietrich Alezio G Hybrid warmtepomp
Wie gebruik wenst te maken van hernieuwbare energie maar toch niet wenst in te boeten op comfort, kan een...
op jul 4, 2019 | door Jan De Lille

Atlantic elektrische radiatoren

Geplaatst op: mei 8, 2019 | Auteur: Jan De Lille

Atlantic heeft een uitgebreid gamma van elektrische verwarming waarbij je niet hoeft te kiezen tussen comfort of energiebesparing. U kunt beiden combineren! Voor uw verschillende wensen en eisen, voor uw typisch interieur of uw comfortbehoeften heeft Atlantic een oplossing. Wenst u liever actieve warmte, dan zijn de Atlantic convectoren de ideale oplossing. Stralingspanelen van Atlantic verspreiden dan weer hun warmte op een eenzijdige manier en de Atlantic elektrische radiatoren zijn gekend voor hun zachte warmte. Voor elk wat wils: vermogen, horizontaal of verticaal!

Atlantic elektrische radiatoren

Wie kiest voor Atlantic kiest voor innovatie, comfort en besparing.

  • Geniet van tot wel 45% op uw energiefactuur! De Atlantic elektrische verwarming staat gekend voor zijn zuinig verbruik en is een ideale oplossing wanneer u gebruik wenst te maken van elektrische verwarming als verwarmingsmiddel in uw woning. De Cozytouch applicatie toont uw verbruik in realtime waardoor je uw toestel kan aanpassen zodat u nog meer kunt besparen.
  • Atlantic en zijn Cozytouch-technologie! Wie aan Atlantic denkt, denkt aan de Cozytouch technologie en zijn bijhorende app voor smartphone of tablet. Dankzij deze interessante Atlantic App kunt u uw verbruik in realtime bekijken en uw instellingen aanpassen aan dit verbruik, de temperatuur instellen van uw toestel en uw toestel vanop afstand bedienen. Dankzij deze App heeft u 100% controle over uw toestel en u hoeft er zelfs niet voor thuis te zijn.
  • De Intelligent Sturing werd ontworpen door Atlantic. Uw toestel is intelligent. Hieronder begrijpen we dat uw toestel zich zal aanpassen naar uw gebruiken om zo u meer comfort te geven en daarnaast nog meer zal besparen. Een echte luxe!

Atlantic elektrische radiatoren

In het assortiment van Atlantic heeft u de keuze tussen drie verschillende modellen:

  • Atlantic Nirvana Digital
  • Atlantic Agilia
  • Alantic Oniris

Op het gebied van design zijn deze toestellen vrij vergelijkbaar. Toch hebben zij enkele technische verschillen en heeft elke Atlantic elektrische radiator zijn eigen voordelen. We zetten ze even op een rijtje:

Atlantic Nirvana Digital elektrische radiator

Dé klassieke elektrische radiator van Atlantic is de Nirvana Digital. Deze elektrische radiator is verkrijgbaar in een horizontale en verticale uitvoering, waardoor hij in elk interieur past. De Nirvana Digital is budgetvriendelijk en wordt aanzien als dé budgetoplossing binnen het gamma van de elektrische verwarming van Atlantic. Dit aangezien het een klassiek model is en niet over alle opties beschikt. De Nirvana Digital elektrische radiator maakt geen gebruik van de innoverende technolgie zoals de Cozytouch en de Intelligente Sturing. Hierdoor geniet het "maar" van een energiebesparing tot 30%. De Atlantic Nirvana Digital is verkrijgbaar in versies van 500W tot 2000W en is ideaal geschikt voor slaapkamers. Omdat dit toestel eerder als "basismodel" moet beschouwd worden en dus minder krachtig is dan de andere twee types van Atlantic elektrische radiatoren, is de Nirvana Digital enkel geschikt voor woningen die goed geïsoleerd zijn.
Het toestel kan detecteren of de ramen gesloten of open zijn en het beschikt over een verbruiksindicator. Daarnaast is de Nirvana Digital gekend voor zijn snelle opwarming.

Atlantic Agilia elektrische radiator

De Agilia elektrische radiator van Atlantic is een uiterst klein toestel dat beschikbaar is in een verticale en horizontale versie en dus ideaal geschikt is voor kleine ruimtes. Toch kunt u het toestel niet alleen in de slaapkamer gebruiken maar ook inde woonkamer. Ondanks zijn klein uiterlijk is het toestel toch echt een werkpaardje en presteert het uiterst goed. Hierdoor is de Atlantic Agilia geschikt voor woningen met alle types van isolatie. Hiermee bedoelen we dat deze elektrische radiator zowel geschikt is voor goede als minder goed geïsoleerde woningen. Dit steeds zonder besparing uit het oog te verliezen en dat tot wel 45%. De Atlantic Agilia beschikt over de connected technologie of beter gekend als de cozytouch technologie en kan beschouwd worden als een intelligent toestel. Hierdoor wordt dus de besparing van de elektrische radiator bevorderd. Daarnaast heeft de Atlantic Agilia een aanwezigheids- en bewegingssensor waardoor het toestel zal gestuurd worden. In tegenstelling tot de Nirvana Digital heeft dit model een verwarmend voorpaneel. Opnieuw ook dit kenmerk bevordert de zuinigheid van de elektrische radiator. Kies het gepaste vermogen tussen 500W en 2000W.

Atlantic Oniris elektrische radiator

De Atlantic Oniris is dé elektrische radiator van Atlantic bij uitstek. Waar de Nirvana Digital eerder het basismodel is, is de Atlantic Oniris eerder de full option. Dankzij zijn drie mogelijke modellen: verticaal, horizontaal en horizontaal laag is deze elektrische radiator uiterst geschikt in alle mogelijke interieurs: zowel slaapkamer als woonkamer. De Atlantic Oniris is een zeer krachtig toestel en warmt op tot 40 graden in amper vijf minuten, dit dankzij het dubbele verwarmingslichaam en het verwarmend voorpaneel. Zoals de Atlantic Agilia beschikt ook de Atlantic Oniris over de cozytouch-technologie en is het een intelligent toestel. Daarnaast maakt het gebruik van een bewegings- en aanwezigheidsdetector. Hierdoor kunt u tot wel 45% besparen op uw energiefactuur. Omwille van het feit dat de Atlantic Oniris zo'n sterk toestel is, is deze elektrische radiator zeer geschikt voor minder goed geïsoleerde woningen. U heeft de keuze tussen vermogens van 750W tot 2000W.

Elektrische radiatoren en zonnepanelen: Wat is het verband tussen beiden?

Fotovoltaïsche zonnepanelen worden meer en meer gekozen om te plaatsen in woningen omdat het nu eenmaal interessant is om zonne-energie te gebruiken. Jammer genoeg wordt er van die zonne-energie niet ten volle geprofiteerd. Blijkbaar wordt deze alleen maar gebruikt om te besparen op uw energiefactuur en de energie die overblijft, wordt opnieuw op het net geplaatst. Maar wat als we die zonne-energie nu eens gaan gebruiken om onze woning te voorzien van verwarming? Klopt! Wij kunnen dit doen door elektische verwarming te plaatsen die dus op zijn beurt die opgewekte elektriciteit zal gebruiken om uw woning te verwarming. Ecologisch! Energiezuinig! En dit allemaal zonder in te boeten aan comfort.

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen

Voeg een opmerking toe

U moet ingelogd zijn om een opmerking toe te voegen.

Close