Close

Laatste post

Waar moet ik op letten bij het isoleren?
Leidingen die lucht of water doen circuleren, hebben een bepaalde temperatuur. In een koelsysteem zal dit koude lucht...
op mei 23, 2020 | door Jan De Lille
Koppelingen: het verbinden van leidingen
Gas, water, mazout, ... wordt doorheen de woning geleid via een complex systeem van leidingen. Afhankelijk van het te...
op mei 22, 2020 | door Jan De Lille
Riello stookolieketels en branders
De nieuwe Europese normen verplichten aan de fabrikanten om op het vlak van energiebesparing heel wat aanpassingen...
op apr 25, 2020 | door Jan De Lille

Atlantic badkamerradiatoren

Geplaatst op: mei 10, 2019 | Auteur: Jan De Lille

Bent u op zoek naar een badkamerradiator of een badhanddoekdroger, dan heeft u met het merk Atlantic de juiste keuze gemaakt. Atlantic zal uw veeleisendheid beantwoorden met hun gamma van handdoekradiatoren. En niet alleen zal u comfort aangeboden worden. U heeft de keuze uit zuinige en design radiatoren van Atlantic.

Atlantic badkamerradiatoren

Atlantic staat voor Comfort, Design, Zuinigheid, Innovatie en Besparing en hun gamma handdoekradiatoren voldoet aan deze kenmerken.

 • Besparing en zuinigheid: Met de Atlantic badkamerradiatoren kunt u tot wel 45% besparen op uw energiefactuur. Vandaag de dag wordt er bij elke aankoop nagegaan of u kunt besparen en of het artikel wel zuinig genoeg is. Atlantic heeft hier op ingespeeld en heeft ervoor gezorgd dat hun artikelen zo zuinig mogelijk zijn. Dankzij de Cozytouch-technologie van Atlantic kunt u uw verbruik in realtime nakijken en eventueel de configuratie van uw toestel zodanig aanpassen dat u nog meer kunt besparen. Dankzij de Cozytouch app voor uw smartphone of tablet kunt u vanop afstand uw Atlantic toestel besturen en aanpassen. Cozytouch biedt u veiligheid, controle en beheert uw energieverbruik. Dit allemaal zonder eigenlijk aanwezig te moeten zijn in uw woning.
 • Innovatie: Atlantic innoveert. Het principe "Intelligente Sturing" werd door Atlantic ontworpen. Het toestel zal zich aanpassen naar uw gewoontes en naar de omstandigheden. Hierdoor wordt er ingespeeld op uw comforteisen en wees gerust, Atlantic zal deze positief beantwoorden!
 • Design: Dankzij het strak design van de handdoekradiatoren van Atlantic passen ze in om het even welk interieur: klassiek of modern. Atlantic geeft u een oplossing.
 • Comfort: De Atlantic badkamerradiatoren beschikken over de Triple Comfort System technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat u steeds een aangename warmte zal hebben in uw badkamer ook al hangt deze vol met handdoeken. De aankoop van een krachtiger toestel is dus absoluut nodig. Deze technologie van Atlantic zorgt ervoor dat de warmte gecompenseerd wordt.
  Daarnaast zorgen de handdoekradiatoren die beschikken over een ventilo dat uw badkamer in een recordtijd tot een aangename warmte temperatuur zal gebracht worden. De verwarmingsventilator beschikt namelijk over een eigen vermogen van 1000W die ervoor zorgt dat uw badkamer in een spoedtempo zal verwarmd worden dankzij een extra (snelle) warmteafgifte.

In het gamma van handdoekradiatoren van het merk Atlantic heeft u de keuze uit vier verschillende modellen:

Atlantic Sensium badkamerradiator

De Atlantic Sensium is een zeer moderne handdoekradiator met een zeer strak design. Dit innoverend modern model beschikt over een eigen audiosysteem met HD-sound luidsprekers. Met uw smartphone en tablet kunt u leuke liedjes beluisteren terwijl u aan het douchen bent. De connectie gebeurt via Bluetooth. Daarnaast beschikt de Atlantic Sensium ook over een gedempt licht en de Cozytouch-technologie. Dankzij deze technologie kunt u tot wel 45% besparen. Ook de aanwezigheids- vocht- en lichtsensoren dragen bij tot die besparing.

De Atlantic Sensium handdoekdroger heeft een groot warmteoppervlak waardoor u zeer snel een comfortabele warmte zult verkrijgen. U kunt kiezen tussen een witte of een zwarte uitvoering. Het toestel is alleen maar te verkrijgen met een vermogen van 1750W en werkt steeds op elektriciteit met een ventilo. De Atlantic Sensium is niet verkrijgbaar in een gemixte of CV water versie. Daarnaast heeft u de keuze uit een linksdragende of rechtsdragende versie. Laten we eerlijk zijn. De Atlantic Sensium handdoekradiator is de kers op de taart en is zeer uniek in zijn design.

Atlantic Nefertiti handdoekdroger

De Atlantic Nefertiti kan beschouwd worden als dé badkamerradiator in het gamma van Atlantic, de populairste versie. Ondanks zijn uniek design moet u toch niet inboeten aan handigheid. U geniet bij de Altantic Nefertiti van zijn gebruiksgemak dankzij de open ruimte langs één zijkant. Daar kunt u zeer gemakkelijk uw handdoeken ten droge hangen.

In het verleden was dit model verkrijgbaar in negen kleuren, maar sinds april 2019 is dit model nog maar enkel verkrijgbaar in de witte kleur.

De Atlantic Nefertiti is verkrijgbaar in drie verschillende versies:

 1. Nefertiti Integral Small
 2. Nefertiti Digital Small
 3. Nefertiti Integral Mixed

De smalle versie heeft maar een breedte van 45 cm waardoor het uiterst geschikt is voor kleine badkamers. De Atlantic Nefertiti Integral beschikt over een ventilo, de Atlantic Nefertiti Digital niet. De Atlantic Nefertiti Integral Mixed werkt daarnaast zowel elektrisch als met cv water, wat ideaal is voor tussenseizoenen. U zult dan wisselen tussen cv-verwarming naar elektrische verwarming wanneer uw cv ketel in warmere periodes uitstaat.

De Nefertiti handdoekradiator van Atlantic is verkrijgbaar in vermogens tussen 500 en 2000 Watt en is programmeerbaar met een zeer handig, digitaal en gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

Atlantic Doris badkamerdroger

Bij de Atlantic Doris heeft u een ruime keuze aan modellen handdoekradiatoren. Voor elk wat wils en dat aan een zeer interessante prijs. Dankzij de brede handdoeksbuizen kunt u zeer gemakkelijk uw handdoeken ophangen en daarnaast zult u dankzij deze brede stangen sneller tot een comfortabele warmte uw badkamer brengen. De Atlantic Doris handdoekdroger beschikt namelijk over een warmtegeleidende vloeistof die doorheen de hele radiator stroomt.

De Atlantic Doris bestaat uit vier verschillende modellen:

 1. Atlantic Doris Digital
 2. Atlantic Doris Digital Ventilo
 3. Atlantic Doris Digital Mixed
 4. Atlantic Doris Hot Water

De Doris Ventilo beschikt over geen ventilo daar de Doris Digital Ventilo wel over een ventilar beschikt. Dankzij deze ventilo en de bijhorende turbomodus kunt u uw badkamer nog sneller doen opwarmen. De Atlantic Doris Digital Mixed is de versie die zowel op cv water werkt als op elektriciteit. Wenst u uw handdoekradiator alleen op uw cv-ketel aan de sluiten en niet op uw elektriciteitsnet? Geen probleem, dit kan met de Atlantic Doris Hot Water.

De Atlantic Doris is alleen beschikbaar in een witte kleur en is verkrijgbaar in vermogens tussen 500 en 2000W.

Atlantic 2012 badkamerradiator

Deze klassieke badkamerdroger van Atlantic is een klassiek model maar toch met interessante kenmerken. De Atlantic 2012 kan beschouwd worden als een budgetoplossing voor nieuwbouwers. Voor een interessante lage prijs kunt u met de Atlantic 2012 uw badkamer en handdoeken drogen en comfortabel verwarmen. De bediening gebeurt via een zeer eenvoudig bedieningspaneel.

De Atlantic 2012 is te verkrijgen in drie verschillende modellen:

 1. Atlantic 2012
 2. Atlantic 2012 Small
 3. Atlantic 2012 Hot Water

Geen van de drie verschillende modellen beschikt over een ventilo. Het verschil tussen bovenstaande modellen is dat de Atlantic 2012 Small een smallere versie is die ideaal voor kleine badkamers is. De breedte van dit model is 65cm. De Atlantic 2012 Hot Water sluit je daarentegen niet aan op uw elektriciteitsnet zoals de standaard Atlantic 2012 maar op uw cv-ketel. De Atlantic 2012 is enkel te verkrijgen in een witte kleur en u heeft de keuze uit vermogens tussen 300W en 1000W.

Hoe kiest u uw badkamerradiator?

 • Op welke manier wenst u te verwarmen? Badkamerradiatoren zijn beschikbaar in drie verschillende verwarmingsmethodes: elektriciteit, CV-water en gemengd op cv-water of elektriciteit.
 • Welke ruimte heeft u ter beschikking om de handdoekradiator te plaatsen in uw badkamer? Voor kleinere badkamers met beperkte ruimte kunt u opteren voor de Small versie.
 • Welk vermogen heeft u nodig? Om een comfortabele warmte te verkrijgen in uw badkamer moet u voldoen aan een minimum vermogen. Een badkamer van 3m2 heeft een handdoekdroger met een lager vermogen nodig dan bijvoorbeeld een badkamer van 10m2. Neem gerust met ons contact op om het correcte vermogen van uw handdoekdroger te bepalen. Opgelet! De isolatiegraad van uw speelt ook een belangrijke rol!
 • Welk budget heeft u? Atlantic heeft zowel iets duurdere als budgetvriendelijke versies in hun gamma. Aan u de keuze!

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen

Voeg een opmerking toe

U moet ingelogd zijn om een opmerking toe te voegen.

Close