Laat ons een bericht achter.

Close

Laatste post

Low Nox: Wat mag en wat mag niet?
Normen en regels wijzigen waardoor fabrikanten zoals Bulex, Junkers (nu Bosch) en Vaillant hun gamma moeten...
op sep 2, 2019 | door Jan De Lille
Henrad radiatoren
De meest populaire manier om uw woning te verwarmen is nog steeds de radiator. Als we ons een radiator inbeelden,...
op aug 22, 2019 | door Jan De Lille
Ariston Lydos Hybrid elektrische hybride boiler
De Ariston Lydos Hybrid combineert de elektrische weerstand van een elektrische boiler met een warmtepomp. Hierdoor...
op jul 25, 2019 | door Jan De Lille

Airwell MFH monobloc: verfrissing tijdens de hittegolf

Geplaatst op: jun 24, 2019 | Auteur: Jan De Lille

De eerste hittegolf is in het land: snikhete periode, torenhoge temperaturen en een non stop zoektoch naar verfrissing. Wil je 's nachts goed blijven slapen in een frisse slaapkamer en overdag rustig kunnen eten in een frisse woonkamer? De Airwell MFH monobloc mobiele airco kan voor u de oplossing zijn.

Airwell MFH monobloc: verfrissing tijdens de hittegolf

De zomermaanden in België hebben afwisselend topweer en druilerige dagen. Omwille van die reden investeren de meeste mensen niet in een airco-installatie. "Voor die paar weken warm weer..." is een veelvoorkomende uitspraak. Maar dit betekent dan wel dat je tijdens die snikhete weken moet puffen en zweten terwijl je de slaap probeert te vatten of in de woonkamer vertoeft. Dankzij de Airwell MFH monobloc mobiele airco kunt u 's nachts genieten van een frisse slaapkamer om lekker te kunnen slapen en overdag kunt u ontsnappen aan de hitte in de woonkamer. De mobiele airco van Airwell kunt u verplaatsen en gebruiken waar u maar wilt.

Airwell MFH monobloc mobiele airco

Wat zijn de voordelen van een mobiele airco?

Met een mobiele airco hoeft u geen ingrijpende installatiwerken uitvoeren. Het is een alleenstaand toestel dat u kunt gebruiken daar waar u een aangemane frissere temperatuur wenst. Geen boringen, geen toestellen aan de muur, geen toestel buiten, gewoon één verplaatsbaar toestel.

Opgelet! U moet wel steeds een opening voorzien om de flexibel met uitgaande lucht naar buiten te laten. Maar dit is de enige configuratie van uw woning die u moet uitvoeren. Alle koeltechnische werkzaamheden kunnen vermeden worden.

technische gegevens airwell mfh monobloc

De Airwell MFH monobloc mobiele airco combineert elegantie met een ideaal comfortgevoel. Dankzij deze mobiele airco van Airwell wordt er steeds een aangename temperatuur gegarandeerd wanneer het buiten warm is. Zonder koeltechnische installatiewerken en dankzij zijn mobiliteit geniet u van de flexibiliteit van het toestel en de aangename frisse temperatuur in uw woning.

Wat zijn de pluspunten van de Airwell MFH monobloc mobiele airco?

  • Dankzij de aanwezigheid van een timer in het toestel en de mogelijkheid om de gewenste temperatuur in te stellen, kunt u zowel dag en nacht genieten van een aangename temperatuur in uw woning met de Airwell MFH monobloc.
  • De Airwell MFH monobloc airco is een compact toestel dat op een zeer flexibele manier kan gebruikt worden in ruimtes tot 95m2.
  • In het pakket van de Airwell MFH zit een afstandsbediening inbegrepen voor een eenvoudig en comfortabel gebruik van het toestel.
  • Zoals hierboven reeds vermeld, moet u het toestel daar plaatsen waar u de flexibel voor buitengaande lucht kunt monteren. Dit raamkit zit reeds inbegrepen in het pakket.
  • 56dB(A) is de geluidsdruk van toestel. De Airwell MFH airco is dus uiterst stil en zal dus geen onaangenaam geluid produceren.
  • Dankzij de wieletjes kunt u de Airwell MFH Monobloc airco naar overal verplaatsen. Een aangename frisse temperatuur is dus niet beperkt tot daar waar uw splits aan de muur gemonteerd zijn. Flexibilteit is dan ook een belangrijk kenmerk van dit toestel van Airwell.
  • De Airwell MFH monobloc mobiele airco heeft een slaapmodus dat ervoor zorgt dat u ook 's nachts kunt genieten van een aangename frisse temperatuur zonder het té koud te maken. De slaapkamer zal voldoende verfrist worden om aangenaam te kunnen slapen zonder gevaar om verkouden te worden.
  • De Airwell mobiele airco beschikt over een luchtfilter. Deze luchtfilter zorgt ervoor dat ook mensen met een stofallergie dit toestel kunnen gebruiken. Uiteraard moet de filter vervangen worden.
  • Airwell staat voor duurzaamheid! Het toestel werkt met een duurzaam gas, namelijk R290, welke het effect op het broeikasprobleem ten zeerste doet dalen.

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen

Voeg een opmerking toe

U moet ingelogd zijn om een opmerking toe te voegen.

Close