Close

Laatste post

Mobiele airco: Aspen ASP-1900
Warm weer? Slechte nachtrust? Maar het installeren van een Monosplit Airco is geen optie voor u? Dan is een mobiele...
op jul 30, 2020 | door Sharon De Lille
Verwarmen met gasconvectoren
Convectoren staan gekend om hun snelle en evenwichtige opwarming waardoor u zeer snel zult genieten van een aangename...
op jul 26, 2020 | door Jan De Lille
Hoe uw woning beveiligen?
Zowel tijdens uw aanwezigheid in uw woning als tijdens de afwezigheid kunnen er een heleboel zaken gebeuren die een...
op jul 17, 2020 | door Jan De Lille

Bulex Migo thermostaat

Geplaatst op: okt 28, 2019 | Auteur: Jan De Lille

Vandaag de dag kunnen we bijna tot elk apparaat toegang krijgen via WiFi en apps. Slimme woningen met slimme apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Maar wat is nu juist een slimme woning? En kunnen we ook een slimme verwarmingsinstallatie hebben? De slimme thermostaat van Bulex, de Bulex Migo, is het resultaat.

Bulex Migo thermostaat

Iedere woning heeft toegang tot het internet via WiFi. Meer een meer toestellen binnen het huishouden zijn verbonden met het internet. Deze huishoudtoestellen worden intelligente of slimme apparaten genoemd en zij kunnen via uw smartphone of tablet van op afstand bediend worden. Samengevat: wij communiceren met onze toestellen door alleen maar een smartphone, internetverbinding en een bijhorende app te hebben. Sommige toestellen communiceren zelfs onderling.

Deze "intelligente" manier van communiceren tussen en met onze huishoudtoestellen opent een nieuwe wereld die ons leven toegankelijker, eenvoudiger en comfortabeler maakt. Of zelfs veiliger: denk maar de toegangsmogelijkheden die wij hebben om via onze smartphone ons beveiligingssysteem te checken. Hier komen we in een latere blog op terug wanneer we het hebben over woningbeveiliging van het merk Honeywell.

Toegang tot webcams om ons huis te checken, smart TV, bestuurbare verlichting via app, noem maar op en het bestaat. Tegenwoordig kunnen we ons volledige huishouden besturen via onze smartphone of tablet. Uw volledige woning is altijd en overal binnen handbereik.

Bovenstaande connecties via internet zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Dus waarom lijkt het dan zo raar om ook onze verwarming van op afstand te bedienen? Dit lijkt niet onoverkomelijk: de Bulex Migo thermostaat vormt de connectie tussen uw verwarmingsinstallatie, waterproductie en uw noden. Het maakt niet uit waar je bent of wanneer je toegang wenst, dankzij de Bulex Migo en de bijhorende app kunt u uw volledige verwarmingsinstallatie regelen zodat u nooit voor niet energie verbruikt of juist de volledige installatie kan laten starten om te arriveren in een lekker warm huisje met aangenaamw warm water.

Wat zijn de voordelen van de Bulex MiGo, de slimme thermostaat?

Uw energiekosten kunnen dalen en dit heeft zijn effect op uw budget, wetend dat energiekosten de grootste hap nemen uit uw budget. Dankzij de slimme wifi gestuurde Bulex Migo kunt u bewuster omgaan met energie en dus ook besparen op uw energiefactuur. Dit is voelbaar in de maandelijkse kosten die u maakt. Waar u ook bent en wanneer u het nodig heeft, dankzij de slimme thermistaat Migo van Bulex kunt u uw energieverbruik zo afstellen dat u nog steeds kunt genieten van alle comfort maar toch kunt besparen daar waar kan.

De Bulex Migo kamerthermostaat kan ingesteld worden aan uw levensstijl. Waarom de verwarming laten branden wanneer u niet thuis bent? Via een handig weekprogramma kunt u ervoor zorgen dat de verwarming enkel brandt of dat er enkel warm water wordt voorzien wanneer u ook werkelijk er gebruik van zult maken. Er is niets aangenamer dan thuiskomen in een lekker warm huisje.

Dankzij de Bulex Migo heeft u maximaal comfort: verwarming en warm water steeds binnen handbereik. Maar enkel wanneer u het echt nodig hebt.

Wanneer uw plannen op het laatste moment gewijzigd worden, zijn de volgende uitspraken van verleden tijd: "Ik heb de verwarming laten aanstaan en nu gaan we net de hele avond weg zijn. Nu staat hij voor niets aan." Vroeger moest u dan heen en weer naar huis rijden of gewoon je erbij neerleggen dat de verwarming voor niets stond te draaien. Dit is verleden tijd. De Bulex Migo beschikt over een "afwezigheid"-functie waardoor de huidige programmatie wordt onderbroken en u kunt ingeven wanneer u terug aanwezig zult zijn. Hierdoor zal de Bulex Migp ervoor zorgen dat u niet voor niets energie verspilt en toch uw woning opwarmen wanneer u op het ingegeven uur thuiskomt.

De Bulex Migo werkt met alle nieuwe ketels en ook met bestaande verwarmingsketels van Bulex, welke beschikken over een eBus. Dankzij de slimme thermostaat Bulex Migo kunt u energie besparen en dit zult u merken op uw energiefactuur. Het tijdperk van de traditionele thermostaat is hierdoor dus afgelopen.

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen

Voeg een opmerking toe

U moet ingelogd zijn om een opmerking toe te voegen.

Close