Close

Ariston elektrische boiler kopen

Waarom kiezen voor een Ariston elektrische boiler?

Het kiezen voor een Ariston elektrische boiler in plaats van voor een doorstromer is afhankelijk van verschillende factoren. De voordelen van een Ariston elektrische boiler zijn:

  • Het water heeft een constante temperatuur.
  • Goedkoper in installatie
  • Geen waterverlies tijdens het wachten op de eerste warme straal water.

Als nadeel van de Ariston elektrische boiler is het feit dat er rekening mee moet gehouden worden wanneer u wenst gebruik te maken van warm water. Het warm maken van het water in de boiler vraagt tijd en moet dus voorzien worden.

Hoeveel inhoud moet mijn Ariston elektrische boiler hebben?

Hoeveel warm water je in jouw situatie nodig hebt, hangt af van het persoonlijk verbruik. Door na te gaan hoeveel liter water je dagelijks verbruikt, kan je heel gemakkelijk de inhoud van uw Ariston elektrische boiler berekenen. Wij raden aan om niet te zuinig te rekenen. Steeds moet er rekening gehouden worden met een uitbreiding van het gezin of bezoek waardoor u meer capaciteit vraagt aan uw Ariston elektrische boiler.

Door de inhoud van uw Ariston elektrische boiler te vermenigvuldigen met 2 of met 2.5 zou u het verbruikte aantal liter water per dag moeten bereiken. Dit omdat u het warm water nooit rechtstreeks uit de boiler verbruikt, maar vermengd wordt met koud water om zo de gewenste temperatuur van 37 graden te hebben. Zo niet, dan moet u een type inhoud hoger kiezen. Weet u niet goed hoe u het verbruikte aantal liter per dag moet berekenen? Geen probleem! Esanico is steeds bereid om u technische bijstand te leveren.

Waarom kiezen voor Ariston als merk van mijn elektrische boiler?

Wij hebben enorm veel vertrouwen in Ariston als merk voor een elektrische boiler. Klachten of problemen met Ariston kunnen vrijwel herleid worden tot nul. Mocht er dan toch een garantievoorval plaatsvinden, dan zijn wij uiterst tevreden over de dienst-na-verkoop van Ariston en worden deze sporadische voorvallen met de grootste professionaliteit afgehandeld. De garantie van uw Ariston elektische boiler is fabrieksgarantie, maar Esanico doet dienst als communicatiemiddel tussen de fabrikant Ariston en u als klant.

Hoe verloopt de levering van mijn Ariston elektrische boiler?

Bij Esanico leveren wij vanaf 125 euro gratis in België. Aangezien alle Ariston elektrische boilers duurder zijn dan 125 euro leveren wij deze gratis bij u thuis in België. Indien wij de bestelling voor 15 uur kunnen verwerken en de levering hiervan kunnen inplannen, wordt uw Ariston elektrische boiler de volgende werkdag bij u thuis geleverd. Uiteraard wordt u hiervan op de hoogte gebracht en heeft u ook inspraak indien u wenst dat uw Ariston elektrische boiler op een bepaalde dag geleverd wordt.

Wordt mijn Ariston elektrische boiler geleverd met een veiligheidsgroep?

Neen, een veiligheidsgroep zit niet inbegrepen bij het pakket van uw Ariston elektrische boiler. Toch wordt er door alle fabrikanten van elektrische boilers en ook door ons ten zeerste aangeraden dat er bij de vernieuwing van een Ariston elektrische boiler ook de veiligheidsgroep vernieuwd wordt. Weet u niet welke veiligheidsgroep u moet kiezen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze technische service staat u bij bij uw twijfels.

Bekijk gerust ons assortiment warmwaterbereiders: Ariston elektrische boiler kopen


Close