Close

Esanico vanaf nu 7 op 7 bereikbaar via Whatsapp!

Esanico heeft sinds augustus een nieuwe manier geactiveerd om het contact met de klanten nog te vereenvoudigen. Esanico heeft vanaf nu ook een Whatsapp account waarop wij 7 op 7 bereikbaar zijn.

Betekent dit van maandag tot en met zondag? Doorlopend? Inderdaad!

Stel u voor! Als doe-het-zelver bent u zondag voormiddag uw bij Esanico pas aangekochte warmtepompboiler aan het installeren maar u twijfelt over een bepaalde aansluiting. Moet u dan wachten tot maandag om met ons contact op te nemen? Neen! Absoluut niet! Contacteer ons snel via Whatsapp al dan met bijhorend fotomateriaal en onze medewerker zal u hierop een antwoord geven.

Stel u voor! Zaternamiddag, slecht weer, laten we even de nieuwe radiatoren bepalen voor de renovatie van onze woning. Hoe zit dat nu weer met het nodige vermogen van mijn radiatoren? En welke leidingen moet ik nemen? Profiteer van ons Whatsapp account en stel uw vraag. Zo hoeft u niet te wachten tot de eerste werdag om ons te contacteren en kunt u ons onmiddellijk een offerteaanvraag indienen.

Stel u voor! Op een doordeweekse dag en binnen de kantooruren wilt u snel de stock weten van een bepaald artikel alvorens de bestelling te plaatsen maar u bent niet in de mogelijkheid om te bellen of u wenst niet te bellen noch een mail te sturen, vraag het ons snel via Whatsapp en u zult zeer snel een antwoord krijgen.

Is er dan geen verschil weekend / werkweek en binnen / buiten kantooruren? Ja hoor. Het is heel eenvoudig. Uw antwoord op uw vraag is verzekerd en onze verantwoorlijke voor Whatsapp zal u zo spoedig mogelijk een antwoord geven.

Maar... Zondag kan het uiteraard wel gebeuren dat er wat vertraging ontstaat omdat de Esanico verantwoordelijke net aan het smullen is van zijn vers gebraden brochettes van op de barbecue!

Maar... Bij Esanico zijn wij continu actief bezig met het verlenen van service. Wij stoppen nooit. Maar uiteraard hebben wij ook nachtrust nodig om 100% te blijven functioneren. Uw "nacht-whatsapp" zal dus pas de volgende ochtend gelezen en beantwoord worden.

Binnen Esanico staat voor ons service op de eerste plaats. Iedereen kan verkopen, maar het is de klantenservice dat goede van minder goede bedrijven doet onderscheiden. Daarom zijn wij gestart met Whatsapp.

Hoe kunt u ons contacteren via Whatsapp? Via de luchtballon op onze webpagina heeft u de keuze om een chat te starten of een whatsapp gesprek. Doet u dit via uw Smartphone zal automatisch de Whatsapp App geopend worden en kunt u een gesprek starten.

Opgelet! Dit telefoonnummer is enkel voor gebruik via Whatsapp. U kunt ons hier niet telefonisch op bereiken. Voor telefonisch contact gelieve ons te contacteren op 03 711 00 14.


Close