Close

Henrad Premium Eco radiator

Waarom kiezen voor de Henrad Premium Eco radiator?

De Henrad Premium Eco radiator leidt tot een daling van uw energiefactuur. Omdat eerst de voorste plaat van de Henrad Premium Eco radiator opwarmt, geeft deze een warmere straling en gaat er geen warmte verloren langs de muurkant. Hierdoor geniet u van een snellere opwarming van de ruimte met de Henrad Premium Eco radiator. Daarnaast is de Henrad Premium Eco radiator geschikt voor hernieuwbare energie. Op die manier draagt u nog meer uw steentje bij aan groene energie en dat voelt u ook bij uw energiefactuur.

Kan ik ook kiezen voor een Henrad Premium Eco radiator met linkse aansluiting?

Dit is uiteraard een mogelijkheid. Wenst u omwille van praktische of een designreden een Henrad Premium Eco radiator met linkse aansluiting, dan kan u deze ook bestellen. Let wel op! Deze radiator is geen stockartikel. De Henrad Premium Eco radiator die wij verkopen bij Esanico hebben enkel een rechtse aansluiting en kunnen niet omgedraaid worden. Een radiator met linkse aansluiting moet speciaal aangegeven worden en hebben een andere prijs én een langere leveringstermijn, daar deze speciaal gemaakt en besteld worden op vraag van de klant. Omwille van die reden is er geen retour mogelijk na aankoop van de Henrad Premium Eco radiator met linkse aansluiting.

Kan ik ook gebruik maken van Esanico voor de installatie van de Henrad Premium Eco radiator?

Neen. Jammer genoeg hebben wij geen installatieservice ter beschikking. Wij staan enkel in voor de aankoop en levering van de artikelen. Wij hebben wel een technische dienst ter beschikking die u alle vragen kan beantwoorden om zo de juiste Henrad Premium Eco radiator te bepalen. Weet u niet hoeveel vermogen u nodig heeft om een bepaalde ruimte op een comfortvolle manier te verwarmen of twijfelt u welke aansluitstukken u nodig heeft om uw Henrad Premium Eco radiator correct aan te sluiten? Aarzel absoluut niet om met Esanico contact op te nemen. Wij staan tijdens onze kantooruren steeds paraat om u vragen over de Henrad Premium Eco radiator telefonisch, per mail of per chat te beantwoorden. De installatie daarentegen wordt over het algemeen uitgevoerd door een lokale installateur op vraag van de klant.

Ik ben van plan om een Henrad Premium Eco radiator aan te schaffen. Kan ik vertrouwen in Henrad?

Henrad heeft een naam en is algemeen gekend als hét radiatormerk. In bijna elke woning kunt u een Henrad radiator terugvinden. Bij aankoop van een Henrad Premium Eco radiator of om het even welk model van Henrad geniet u automatisch van 10 jaar garantie. Daarnaast is Henrad zeer gekend omwille van zijn perfecte dienst-na-verkoop service. Uiteraard hoeft u niet automatisch contact met Henrad opnemen indien u dit niet wenst. Neem gerust met Esanico contact op en wij zorgen voor de vlotte communicatie tussen u als klant en Henrad.

Wilt u genieten van de een besparing tot 10% op uw energiefactuur? Bekijk ons gamma Henrad Premium Eco radiator


Close