Close

Henrad Premium radiator

Waarom een Henrad Premium radiator kopen?

De Henrad Premium radiator heeft een naadloze omkasting waardoor de leidingen onzichtbaar zijn. Hierdoor heeft de Henrad Premium radiator een mooier en strakker design. De Henrad Premium radiator is een horizontale radiator geniet van een mooi bovenrooster en zijpaneel zonder naden waardoor hij ideaal is voor de woonkamer, hal of slaapkamer.

Waar kan ik de Henrad Premium radiator kopen?

Bij Esanico bent u aan het juiste adres voor de Henrad Premium radiator. Wij verdelen over het algemeen alle modellen van het merk Henrad, waar ook de Henrad Premium radiator een onderdeel van uitmaakt. Wenst u een Henrad radiator bij Esanico te bestellen? Ga dan naar de afdeling "Verwarming" waar u kunt kiezen tussen "Horizontale radiatoren" en "Verticale radiatoren". De Henrad Premium radiator maakt onderdeel uit van de horizontale radiatoren.

Wordt de Henrad Premium radiator aan huis geleverd?

Uiteraard! Bij Esanico wordt de Henrad Premium radiator en alle andere radiatoren geleverd op een door de klant opgegeven adres. En dit gratis in heel België indien u bestelt voor meer dan 125 euro. De dag van levering wordt steeds aan de klant doorgegeven en indien u een speciale leveringsdag wenst, kunnen wij hiermee rekening houden indien het gaat over een werkdag.

Ik vind de gewenste afmeting van de Henrad Premium radiator niet terug. Wat nu?

Geen probleem! Dit betekent enkel dat wij de Henrad Premium radiator met die afmetingen niet op stock hebben en dus niet onmiddellijk beschikbaar is. Indien de Henrad Premium radiator wel in het assortiment van Henrad zit, dan kunnen wij voor u een persoonlijke offerte opstellen. Er moet enkel rekening gehouden worden met een iets langere leveringstermijn die tot zes weken kan oplopen.

Bekijk ons assortiment van de Henrad Premium radiatoren: Henrad Premium radiator


Close