Close

Henrad radiatoren online kopen

Welke Henrad radiatoren kan ik online kopen bij Esanico?

Bij Esanico kan je verschillende Henrad radiatoren online kopen. Wij verdelen zowel verticale Henrad radiatoren als horizontale Henrad radiatoren. Wij verdelen Henrad radiatoren zoals: Henrad Standard, Henrad Compact, Henrad Premium, Henrad Premium Eco, Henrad Alto, Henrad Alto Plan, ... Ook radiatoren die je niet kunt terugvinden in onze webwinkel, maar u wel heeft teruggevonden in de catalogus van Henrad radiatoren, kunnen wij verdelen. Vraag uw gepersonaliseerde offerte aan. Let op! Henrad radiatoren die niet op stock zijn, moeten speciaal besteld worden bij de fabrikant Henrad en hebben een langere leveringstermijn.

Ik wil Henrad radiatoren online kopen, maar ik weet niet welk vermogen ik nodig heb. Wat nu?

Bij Esanico kunt u terecht voor technische bijstand voor elk product dat wij in ons gamma hebben. Wanneer u Henrad radiatoren online koopt bij Esanico, betekent dat niet dat wij u niet kunnen bijstaan in uw keuze van uw Henrad radiatoren. Het type ruimte, de gewenste temperatuur en de mogelijke ruimte om de radiator te installeren, is voor ons voldoende om u de juiste Henrad radiator aan te bieden.

Ik wens ook de aansluitingen voor mijn Henrad radiatoren online kopen. Kan dat?

Elk type Henrad radiator heeft zijn concrete aansluiting, welke ook afhankelijk is van het type aansluitingsbuis u gekozen heeft en de plaats waar deze vrijkomt. Dit kan uit de muur of uit de grond zijn. Wanneer u bij Esanico Henrad radiatoren online wenst aan te kopen, kunnen wij u ook begeleiden in het bepalen van de correcte aansluiting. Het is voldoende om ons bovenstaande informatie mee te delen en wij kunnen u een aansluitingsset van Danfoss of Honeywell voorstellen. Heeft u nog geen leidingen voorzien voor uw Henrad radiatoren? Ook hier kunnen wij u verschillende mogelijkheden voorstellen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Hoe verloopt de garantie als ik Henrad radiatoren online koop?

Bij Esanico geniet u van fabrieksgarantie. Dit betekent dat de fabrikant, in dit geval Henrad, de garantie verleent aan de klant en niet Esanico. Houdt dit in dat wij u niet zullen verder helpen in geval van een probleem na aankoop? Neen! Wij dienen als communicatie tussen Henrad en u als klant. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met de juiste persoon binnen Henrad of dat u een gewenst wisselstuk verkrijgt. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te wanneer u Henrad radiatoren bij Esanico aankoopt. Trouwens, wanneer u Henrad radiatoren online koopt, geniet u van dezelfde service en garantie zoals u die ook zou hebben, mocht u bij een plaatselijke installateur Henrad radiatoren aankopen.

Bekijk ons assortiment Henrad radiatoren: Henrad radiatoren online kopen


Close