Close

Henrad radiatoren

Waarom kiezen voor Henrad radiatoren?

Henrad radiatoren kunt u bijna in elke moderne woonkamer of woning terugvinden. Vandaag de dag zijn Henrad radiatoren een vaste waarde in bijna elk gezin. Wegens de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de Henrad radiatoren kiezen velen voor Henrad. Wenst u uw woning te verwarmen met radiatoren, dan is Henrad uw ideale partner.

Welke Henrad radiatoren kunt u bij Esanico aankopen?

Wij hebben verschillende Henrad radiatoren in ons stockgamma, welke behoudens stockbreuk vrijwel onmiddellijk leverbaar zijn. U heeft de keuze tussen zowel verticale radiatoren als horizontale radiatoren.

Welke modellen van Henrad radiatoren behoren tot ons stockgamma? Opgelet! Wij hebben niet alle afmetingen van onderstaande modellen in stock.

Kunnen wij ook andere modellen of afmetingen Henrad radiatoren bij Esanico verkrijgen?

Bij Esanico verdelen wij het volledige gamma van Henrad radiatoren, zowel verticale, horizontale of design Henrad radiatoren. Indien u bepaalde radiatoren niet terugvindt in onze webwinkel, dan kan u ons deze toch doorgeven en stellen wij daar een vrijblijvende offerte voor op. Deze radiatoren behoren tot ons no-stock gamma en hebben een langere leveringstermijn afhankelijk van het type en model van Henrad radiatoren.

Hoe bepaal ik het vermogen van mijn Henrad radiatoren?

Om het vermogen te bepalen van uw Henrad radiatoren heeft u bepaalde informatie nodig: de afmeting van de ruimte die u wilt verwarmen, de gewenste temperatuur (Een inkomhal heeft een andere temperatuur nodig dan een badkamer.) en de graad van isolatie van de ruimte. Aan de hand van deze informatie kunt u de nodige wattage berekenen en bepalen welke Henrad radiatoren u moet installeren in de desbetreffende ruimte. Weet u niet hoe u het vermogen moet berekenen, stuur ons een email met de afmetingen, type kamer en de isolatiegraad en wij berekenen voor u het nodige vermogen van de Henrad radiatoren uit.

Kan ik ook bij Esanico terecht voor de aansluitingen van de Henrad radiatoren?

Bij Esanico verkopen wij naast Henrad radiatoren ook de leidingen, de aansluitingen van de radiatoren aan de leidingen, als de radiatorkranen en aansluitingssets. Wij kunnen u hierbij begeleiden en aanduiden welk materiaal u concreet nodig heeft om alles correct te installeren. Wenst u de uiteindelijke installatie niet zelf uit te voeren, dan wordt door onze klanten over het algemeen de lokale installateur ingeschakeld.

Bekijk ons assortiment radiatoren in de categorie verwarming: Henrad radiatoren


Close