Close

Nationaal

Voor leveringen in België leveren wij vanaf een bedrag van 125 euro (incl. BTW) gratis aan huis. Voor bestellingen onder de 125 euro vragen wij een vergoeding van 5.99 euro (incl. BTW).

Henrad radiatoren worden gratis geleverd in België, ongeacht het aankoopbedrag.

De leveringstermijn van stockartikelen bedraagt ongeveer 2 tot 4 werkdagen (95% van de pakketten). Indien deze levertermijn niet kan gegarandeerd worden wegens bijvoorbeeld stockbreuk wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht en wordt er een verwachte leveringstermijn meegedeeld.

No-stock artikelen hebben een langere leveringstermijn. Neem in dit geval contact op per mail of telefoon om u te informeren over de concrete leveringstermijn van het product waarin u geïnteresseerd bent.

Onze standaard bestellingen worden uitgevoerd door onze vaste koerierdienst GLS of DPD. Deze levert pakketten op werkdagen van maandag tot vrijdag, in België over het algemeen binnen 24-48 uur na vertrek uit ons magazijn. Deze standaard levertijd is evenwel niet vast of gegarandeerd.

Voor grote bestellingen en verpakkingen die niet door onze koerierdienst worden uitgevoerd, wordt in samenspraak met de klant een leveringsdag vastgelegd.

Internationaal

Klein volume < 30kg

Wij leveren ook bestellingen buiten België indien zij voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • Maximale afmetingen per pakket: 200cm x 80cm x 60cm
  • Maximale omtrek: 300cm
  • Maximaal gewicht: 30kg
BestemmingPrijs (BTW incl.)Levertermijn (80% van de pakketten)
Nederland10 euro2-3 dagen
Frankrijk15 euro3-4 dagen
Groothertogdom Luxemburg25 euro3-4 dagen
Andere landenOp aanvraagOp aanvraag

Groot volume > 30kg

Onderstaande prijzen zijn geldig met uitzondering van Henrad radiatoren. Henrad radiatoren worden gratis geleverd in Nederland en Luxemburg.

BestemmingPrijs (BTW incl.)Levertermijn (80% van de pakketten)
Nederland50 euro3-7 dagen
FrankrijkOp aanvraagOp aanvraag
Groothertogdom Luxemburg25 euro3-4 dagen
Andere landenOp aanvraagOp aanvraag

Ik wens mijn bestelling af te halen.

Dat kan! Kies bij "Verzending" voor "Afhaling bij Esanico" om ons mee te delen dat u zelf uw bestelling wenst af te halen.

Van zodra uw bestelling in onze burelen beschikbaar is, nemen wij met u contact op om een afspraak te maken. Bestellingen kunnen enkel afgehaald worden na afspraak!

Afhaalpunt of anders gecommuniceerd:
Potterstraat 167
9170 Sint-Gillis-Waas


Close