Close

Nationaal

Voor leveringen in België leveren wij vanaf een bedrag van 125 euro (incl. BTW) gratis aan huis. Voor bestellingen onder de 125 euro vragen wij een vergoeding van 5.99 euro (incl. BTW).

De leveringstermijn van stockartikelen bedraagt ongeveer 2 tot 4 werkdagen (95% van de pakketten). Indien deze levertermijn niet kan gegarandeerd worden wegens bijvoorbeeld stockbreuk wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht en wordt er een verwachte leveringstermijn meegedeeld.

No-stock artikelen hebben een langere leveringstermijn. Neem in dit geval contact op per mail of telefoon om u te informeren over de concrete leveringstermijn van het product waarin u geïnteresseerd bent.

Onze standaard bestellingen worden uitgevoerd door onze vaste koerierdienst GLS. GLS levert pakketten op werkdagen van maandag tot vrijdag, in België over het algemeen binnen 24 uur na vertrek uit ons magazijn. Deze standaard levertijd is evenwel niet vast of gegarandeerd. U kunt uw verzendingen volgen via https://gls-group.eu/BE/vl/pakket-volgen.

Voor grote bestellingen en verpakkingen die niet door onze koerierdienst worden uitgevoerd, wordt in samenspraak met de klant een leveringsdag vastgelegd.

Internationaal

Wij leveren ook bestellingen buiten België indien zij voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • Maximale afmetingen per pakket: 200cm x 80cm x 60cm
  • Maximale omtrek: 300cm
  • Maximaal gewicht: 32kg

Leveringen naar Nederland: Bestellingen die voldoen aan bovenstaande voorwaarden worden via GLS naar Nederland verzonden voor de prijs van 12 euro. Grote artikelen worden voor dezelfde prijs (12 euro) per vrachtwagen naar Nederland verstuurd en in samenspraak met de klant op een gekozen werkdag geleverd. Onder grote artikelen begrijpen we radiatoren, warmtepompen, warmtepompboilers, ... Voorbeeld: 10 Henrad radiatoren worden voor 12 euro naar Nederland verzonden. Een Atlantic Explorer V4 wordt voor 12 euro naar overal in Nederland verzonden.

De pakketten worden verzonden door onze vaste koerierdienst GLS. 

BestemmingPrijs (BTW incl.)Levertermijn (80% van de pakketten)
Nederland12 euro2-3 dagen
Frankrijk15 euro3-4 dagen
Duitsland, Groothertogdom Luxemburg25 euro3-4 dagen
Denemarken en Oostenrijk30 euro3-4 dagen
Groot-Brittannië, Italië en Polen40 euro3-5 dagen
Finland, Ierland, Spanje en Zweden50 euro4-7 dagen
Noorwegen en Portugal65 euro4-7 dagen
  • Internationale leveringen van bestellingen met een groot volume (> maximale omtrek en gewicht):

Gelieve contact op te nemen zodat wij voor uw bestelling de transportkosten kunnen berekenen.

  • Eilanden (Corsica, Balearen, Noord-Ierland, Kanaaleilanden, Canarische eilanden,...)

Gelieve contact op te nemen zodat wij voor uw bestelling de transportkosten met eilandtoeslag kunnen bereken.

Ik wens mijn bestelling af te halen.

Dat kan! Kies bij "Verzending" voor "Esanico (afhaling)" om ons mee te delen dat u zelf uw bestelling wenst af te halen.

Van zodra uw bestelling in onze burelen beschikbaar is, nemen wij met u contact op om een afspraak te maken. Bestellingen kunnen enkel afgehaald worden na afspraak!

Afhaalpunt:
Potterstraat 167
9170 Sint-Gillis-Waas


Close