Close

ARISTON LYDOS HYBRID 100 WARMTEPOMPBOILER

ARI02930959

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Ariston Lydos Hybrid warmtepompboiler maakt de combinatie van twee werelden: de elektrische weerstand van een traditionele elektrische boiler met de warmtepomp van een warmtepompboiler.

De Ariston Lydos Hybrid heeft een totale inhoud van 100 liter en heeft als energieklasse A!

Wenst u de eenvoudige installatie van een traditionele elektrische boiler combineren met de besparing van een warmtepompboiler? Dan is de Ariston Lydos Hybrid 100 liter het ideale model!

Meer informatie

799,00 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Ariston Lydos Hybrid staat voor besparing op uw energiefactuur. Dankzij de innovatieve combinatie van de elektrische weerstand met de warmtepomp kunt u genieten van alle comfort voor een veel lage energie factuur. 

Ariston Lydos Hybrid warmtepompboiler

De Ariston Lydos Hybrid warmtepompboiler kunnen we eigenlijk een hybride toestel. U geniet enerzijds van het rendement van een warmtepompboiler en anderzijds de zekerheid van een elektrische weerstand. De samenwerking van beide factoren zorgen voor 50% besparing in vergelijking met een gewone elektrische boiler met een energieklasse B.

De Ariston Lydos Hybrid combineert twee belangrijke factoren:

  1. De elektrische weerstand zorgt extra snel voor warm water. De Ariston Lydos Hybrid heeft een natte weerstand die beschermd is tegen corrosie en kalkaanslag.
  2. De warmtepomp van de Ariston Lydos Hybrid zal warmte onttrekken uit de omgevingslucht en zal hiermee het aanwezige water in zijn kuip opwarmen.

Kunt u het voorstellen? Elke dag opnieuw zult u tot 50% energie minder verbruiken! Ik vermoed dat we u niet hoeven uit te leggen hoe snel u de meerprijs van de Ariston Lydos Hybrid zult terugverdiend hebben.

De Ariston Lydos Hybrid leert van uw gewoonten.

Dankzij de Innocatieve I-Memory ontworpen door Ariston zal de Lydos Hybrid uw gewoonten analyseren en onthouden waardoor hij zijn instellingen zal aanpassen naar uw vraag naar warm water en dat met het hoogst mogelijke rendement.

Na uw aankoop van de Ariston Lydos Hybrid zal de warmtepompboiler uw verbruiksgewoonten gedurende vier weken analyseren en in een soort van gebruiksschema gieten om zo op de meest efficiënte manier steeds een antwoord te geven op uw vraag naar sanitair warm water.

Dankzij de aanwezige elektrische weerstand kunt u genieten van een snel antwoord op een urgente vraag naar warm water. Geen probleem wanneer u uitzonderlijk warm water nodig heeft. De Boost functie van uw Ariston Lydos Hybrid zal uw warm-water-vraag onmiddellijk beantwoorden.

Ariston Lydos Hybrid staat voor comfort en besparing.

Vele klanten hebben een twijfelende houding wanneer het gaat over de installatie van een warmtepompboiler. Kanalen, luchttoever en luchtafvoer, groter toestel, ... verschillende aspecten die ervoor kunnen zorgen dat de klant uiteindelijk toch niet kiest voor een warmtepompboiler. Bij de Ariston Lydos Hybrid heeft u deze motieven niet om toch niet de kiezen voor een warmtepompboiler. Hoe kan dat?

  • De Ariston Lydos Hybrid maakt geen gebruik van kanalen voor luchttoevoer en luchtafvoer. Als enige extra accessoires moet u een veiligheidsgroep aanschaffen zodat uw installatie correct uitgevoerd kan worden.
  • De Arirston Lydos Hybrid is geen lomp groot toestel, maar juist compact en eenvoudig te installeren. Wist u dat de Ariston Lydos Hybrid warmtepompboiler dezelfde montagebeugels gebruikt zoals de andere elektrische boilers van het assortiment van Ariston. Wilt u een bestaande elektrische boiler dus vervangen? Ideaal! De Ariston Lydos Hybrid zal sowieso passen.

Kortom u heeft reeds de bevestigingsbeugels in uw doos van de Ariston Lydos Hybrid warmtepompboiler inbegrepen en daarnaast hoeft u ook geen wijzigingen uit te voeren noch in uw elektriciteitskast, noch in uw ruimte waar u uw Ariston Lydos Hybrid wenst te installeren. U hoeft gewoon u ervan te verzekeren dat uw installatieruimte een minimumoppervlakte heeft van 5m2.

Hoe snel verdien ik de Ariston Lydos Hybrid terug?

In de informatiebrochure van Ariston vindt u een volledige berekening terug. Maar wij denken dat het met één belangrijk cijfer direct duidelijk zal worden dat het absoluut geen jaar zal duren eer u uw investering zal terugverdienen. Het jaarlijks verbruik in kWh van de Ariston Lydos Hybrid is 652 kWh. Wanneer u dit gegeven vergelijkt met het jaarlijks verbruik van een gewone traditionele elektrische boiler, namelijk 2752 kWh, vermoeden wij dat wij geen verdere uitleg moeten geven dat het verschil zo duidelijk is dat uw keuze snel gemaakt zal worden.

Daarnaast ervaren wij de Ariston Lydos Hybrid warmtepompboiler als een zeer elegant model met een strak modern design zodat het geen storende factor zal zijn indien uw toestel zichtbaar zal zijn. De fabrikant Ariston heeft hier ook op ingespeeld, daar het ervoor gezorgd heeft dat de leidingen niet zichtbaar zijn. De waterleidingen zitten verborgen achter de kap van het toestel, maar blijven nog steeds zeer eenvoudig toegankelijk bij installatie.

 

Close