Close

ATLANTIC CALYPSO SPLIT INVERTER WARMTEPOMPBOILER

NO-STOCK. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

  • Tot 75% besparing in vergelijking met een klassieke elektrische boiler
  • Beschikt over een Inverter technologie met zeer snelle opwarmtijd
  • ACI hybride
  • Bestaande uit een wandmodel van 200 liter en een vloermodel van 270 liter
  • Met cozytouch-technologie waardoor je jouw warmtepompboiler vanop een afstand met uw smartphone en de applicatie van Atlantic kan besturen

Opgelet! Dit artikel, de Calypso Split Inverter van Atlantic, is enkel de binnenunit. U moet dus de buitenunit voor de Atlantic Calypso Split nog apart bijbestellen. U kunt deze terugvinden onderaan deze pagina bij de accessoires.

Meer informatie

1 673,58 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

De Atlantic Calypso Inverter Split bestaat uit een binnenunit, wandmodel van 200 liter of vloermodel van 270 liter, en een buitenunit. Aangezien het beschikt over de invertertechnologie heeft de Atlantic Calypso Inverter Split warmtepompboiler een zeer snelle opwarmtijd.

Daarnaast heeft de Atlantic Calypso Inverter Split een langere levensduur in vergelijking met andere warmtepompboilers omwille van zijn ACI Hybride technologie.

De Atlantic Calypso Inverter Split is een intelligent toestel dat zich aanpast aan de noden en eisen van het gezin. De warmtepompboiler detecteert een patroon in de warmwaterproductie en past zich daaraan aan.

 

Close