Close
Aanbieding! ATLANTIC EXPLORER V4 WARMTEPOMPBOILER

ATLANTIC EXPLORER V4 WARMTEPOMPBOILER

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Belangrijke informatie! Het plaatsen van een veiligheidsgroep met diameter 3/4 is verplicht. Het niet installeren van een veiligheidsgroep betekent het verlies van de wettelijke garantie.

Tijdelijk beperkte stock aanwezig. Informeer u!

Meer informatie

3 648,00 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Afmeting200 liter: 1617 x 620 x 665 / 270 liter: 1957 x 620 x 665

De Atlantic Explorer V4 warmtepompboiler heeft een COP van 2.79 voor de 200 liter versie en 3.16 voor de 270 liter versie.

De luchttoevoer en -afvoer kanalen van de Atlantic Explorer moeten een diameter van 160mm hebben.

Welke onderdelen kunt u aansluiten op de extra warmtewisselaar?

U kunt uw cv-ketel gebruiken als bijverwarming voor uw Atlantic Explorer warmtepompboiler. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om uw zonnecollectoren aan te sluiten aan uw extra warmtewisselaar. Dit zijn weliswaar thermische zonnecollecteren die water bevatten.

Ik heb fotovoltaïsche zonnepanelen. Kan ik hier mijn Atlantic Explorer op aansluiten?

Zeker en vast! Indien u beschikt over fotovoltaïsche zonnepanelen kunt u deze rechtstreeks aansluiten op uw Atlantic Explorer. De Atlantic Explorer is Smart Grid Ready waardoor hij zal functioneren als thermische batterij en zal detecteren wanneer er geen opgewekte electriciteit wordt gebruikt en deze zal gebruiken om uw water op te warmen. Slechts een kleine aanpassing in uw zekeringkast is voldoende om hiervan te kunnen genieten.

Close