Close

ATLANTIC LORIA DUO WARMTEPOMP LUCHT / WATER

NO-STOCK. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

ATLANTIC 522963: Atlantic Loria Duo 6004
ATLANTIC 522964: Atlantic Loria Duo 6006
ATLANTIC 522965: Atlantic Loria Duo 6008
ATLANTIC 522966: Atlantic Loria Duo 6010

Meer informatie

4 045,94 € BTW inbegrepen

Meer informatie

Voordelen van een Atlantic Loria Duo warmtepomp?

  • COP tot 4.80
  • Inverter
  • Verkrijgbaar aan zeer scherpe prijzen
  • Zowel voor verwarming als voor sanitair warm water
  • Energiezuinig met A++/A+++ als energielabel (55ºC/35ºC)
  • Compact
  • Geen geluidsoverlast

De Atlantic warmtepomp Loria Duo beschikt over een ingebouwd boilervat van 190 liter waardoor er niet alleen voorzien wordt van verwarming, maar ook van sanitair warm water. De Atlantic Loria Duo gebruikt de buitenlucht om de woning af te koelen in de zomer, te verwarmen in de winter of om sanitair water op te warmen. En dit voor een heel interessante prijs. Is 190 liter voor u niet voldoende of maakt u liever gebruik van een extern buffervat? Dan is de Atlantic warmtepomp Loria voldoende.

De Atlantic warmtepomp kan zowel ingezet worden in uw nieuwbouwprojecten als in een renovatie van een bestaande woning. Door zijn zeer compact uiterlijk kan de Atlantic Loria Duo zowaar overal geplaatst worden.

De Loria wamtepomp is de geschikte oplossing voor op een milieuvriendelijke en duurzame manier uw woning af te koelen en te verwarmen. Daarnaast beschikt het over een twee zone-regeling waardoor het mogelijk is om twee aparte zones te verwarmen of af te koelen en er met twee afgiftesystemen kan gewerkt worden, bijvoorbeeld vloerverwarming en radiatoren.

De Atlantic warmtepomp Loria Duo heeft een buitenvoeler waardoor ze niet onnodig ingeschakeld staat of opstart wanneer er warmte of koelte geëisd wordt.

U heeft de keuze uit vier verschillende monofasige modellen: 4kW, 6kW, 8kW en 10kW.

 

Close