Close

Koperen leidingen 

1 - 4 van de 4 producten.
1 - 4 van de 4 producten.

Koperen buizen

Koper is een ideaal materiaal om overal te gebruiken in uw huisinstallaties en is geschikt voor sanitair-, centrale verwarmings- en gasinstallaties. Ook voor zonne-energie kan een koperen buis voor u een perfecte partner zijn. Opgelet! Voor solar toepassing kiest u voor Sanco koperen buis en niet voor de gewone Wicu koperen buizen.

Koperen leiding: één buis toepasbaar voor uw volledige installatie!

Heeft u een systeem om uw gezin van drinkbaar water te voorzien? Koperen buizen kunnen gebruikt worden voor drinkbaar water en hebben geen effect op de kwaliteit van het water en zijn dus geen gevaar voor uw gezondheid. Door het Kiwa keurmerk zijn deze koperen buizen ideaal voor drinkwaterleidingsystemen.

Bij Esanico kunt u terecht voor verschillende types koperen leiding:

  • Sanco koperen buis per lengte van 5 meter, zowel hard als halfhard
  • Sanco koperen buizen op rol van 25 meter of 50 meter, zacht
  • Wicu koperen buis op lengte van 5 meter, hard
  • Wicu koperen buizen op rol van 25 of 50 meter, zacht
  • Wicu koperen buis met gele coating voor gasinstallaties zowel op rol van 25 meter als per lengte van 5 meter

Bovenstaande types van koperen buizen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Klik op het gewenste artikel van koperen leiding en u kunt de gewenste diameter selecteren. Heeft u een grotere diameter van koperen buis nodig? Vraag ons gerust een vrijblijvende offerte. Indien het artikel bij de fabrikant verkrijgbaar is, kunnen wij de desbetreffende diameter ook aanbieden.

Koperen leidingen worden vaak in het zicht geplaatst. Deze koperen buizen zijn toepasbaar voor alle installaties en hebben normaal gezien geen kunststofmantel. Wanneer de koperen leiding in een muur wordt geïnstalleerd, dan opteert men meestal voor een koperen buis met mantel. Ingebouwde leidingen moeten dus voorzien worden van die beschermende mantel.

Bij Esanico kunt u zowel terecht voor de koperen buizen als voor de koperen fittingen.

 

Close