Close

KOPEREN BUIS ROL ZACHT WICU

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Koperen buizen van het gamma WICU zijn met een kunststofmantel ommanteld.

De zachte koperen leidingen zijn beschikbaar in diameter 10 tot en met 22, beschikbaar in 50 meter en / of 25 meter.

Deze koperen buis WICU is vervaardigd uit zacht koper van een hoge kwaliteit waardoor het gekenmerkt is door zijn duurzaamheid en lange levensduur.

Door zijn ommanteling kunnen de koperen buizen gebruikt worden om in muren te installeren. De kunststofmantel biedt voldoende bescherming.

Meer informatie

161,79 € BTW inbegrepen

MateriaalKoper
Wanddikte1 mm
Hardheid koperZacht

WICU koperen buis - zacht koper

De koperen buizen van het WICU gamma hebben een kunststof ommanteling. Dankzij deze ommanteling kunnen wij gebruikt worden om in te bouwen in muren. De ommanteling biedt bescherming waardoor de koperen buis niet beschadigd kan worden. Op die manier zijn de koperen buizen met ommanteling bruikbaar voor zichtbare en onzichtbare buitenleidingen en geschikt voor aggresieve atmosferen.

WICU koper is kwaliteitskoper dat gekenmerkt is door een lange levensduur en is bruikbaar voor oneindig veel toepassingen in de woning.

  • Sanitaire installaties
  • Centrale verwarming
  • Gas en vloeibaar gas
  • Olie
  • Regenwater

De koperen buizen van WICU zijn dus bruikbaar voor verschillende toepassingsgebieden en zijn zeer betrouwbaar. Zo zijn de koperen leidingen vrij van zuurstofdoorgang, zijn ze UV-bestendig en gasdicht. Dankzij hun hoge kwaliteitsstandaard zijn de koperen buizen een goede partner van elke technieker.

 

Close