Close

 Henrad

Henrad Radiatoren kopen aan spotprijs bij Esanico

Het merk Henrad is een gekend merk van radiatoren in België en Nederland. Wie kiest voor Henrad, kiest voor kwaliteit en besparing voor een spotprijs! Dankzij kortingscode " FREE_DELIVERY_HENRAD_2021 " wordt uw Henrad radiator gratis geleverd bij u thuis!

Weet u niet welke Henrad radiator kiezen? Vraag vrijblijvende uitleg aan Esanico en wij helpen u graag verder!

1 - 4 van de 4 producten.
1 - 4 van de 4 producten.

Wij kunnen de Henrad radiatoren onder verschillende groepen orderen. Afhankelijk van uw wens, smaak en budget zal een bepaalde Henrad radiator bij u passen en de perfecte keuze zijn: • ECO: De eco-radiator van Henrad is de meest besparende radiator die eerst zijn voorplaat zal verwarmen en erna pas de volledige radiator. Dit vermijdt warmteverlies en dat voelt u op uw energiefactuur!

 • STANDARD: De meest standaard versie van de Henrad radiatoren - Kwaliteit, soberheid maar toch strak voor een interessante prijs. Deze Henrad radiatoren zijn gekenmerkt door een geribbelde voorplaat.

 • DECO: Is het design ook belangrijk voor u? Dan kunt u kiezen voor de DECO Henrad radiatoren. Geen geribbelde voorplaat, maar een strakke platte of gelijnde voorplaat die een modern design geeft aan uw ruimte.


Daarnaast kunt u ook terecht bij Esanico voor de omkasting, zijpanelen en bovenrooster, voor de Henrad radiatoren waarvan u de omkasting wenst te veranderen of toe te voegen.


Voor uw Henrad radiatoren heeft u de keuze voor zowel verticale als horizontale radiatoren waardoor ruimtegebrek geen probleem vormt bij de keuze van uw radiator. 


Wij denken alleen aan leefruimtes wanneer we interesse tonen voor een Henrad radiator, maar ook badkamers kunnen verwarmd worden met Henrad radiatoren. Willen we geen gebruik maken van water om onze radiator warmte te laten geven? Kies dan voor een Henrad radiator die 100% elektrisch werkt.


Henrad radiatoren


Henrad radiatoren zijn een begrip. In België en Nederland kiezen vele gezinnen voor de betrouwbaarheid van Henrad radiatoren.


Bij Esanico verdelen wij het volledige assortiment aan Henrad radiatoren en hebben wij een groot gamma aan stock, welke omiddellijk leverbaar zijn. Henrad radiatoren worden ALTIJD in België en Nederland gratis geleverd. Henrad kwaliteit aan een interessante prijs en gratis bij u thuis: U bent nu toch ook overtuigd!


Henrad heeft een zeer uitgebreid gamma aan radiatoren: U heeft de keuze uit horizontale of verticale radiatoren, eenvoudig geribbelde radiatoren of decoratieve design radiatoren, elektrische radiatoren of gemengde radiatoren, duurzame ECO radiatoren of radiatoren met de standaard werking. Kortom een waaier aan mogelijkheden. Bent u de weg kwijt in het ruim assortiment aan Henrad radiatoren? Laat u begeleiden door een professioneel van Esanico en wij wijzen u de weg.


Henrad radiatoren die wij op stock volgen, heeft u in 90% van de situaties de volgende werkdag bij u thuis. No-Stock radiatoren kunnen ook speciaal voor u besteld worden. Vraag aan de klantendienst de levertermijn van uw Henrad radiatoren!


Henrad radiatoren: STANDARD


De STANDARD Henrad radiatoren kunnen we beschouwen als de meest standaard radiatoren binnen het assortiment van Henrad. Onder standaard begrijpen we vooral op het vlak van design. Het aspect van de Henrad radiator is met een geribbelde voorplaat. Deze radiatoren hebben ook geen ECO-werking. Het feit dat het gaat over een Henrad Radiator die behoort tot de STANDARD-range, betekent niet dat deze mindere kwaliteit heeft.


Als STANDARD Henrad radiatoren beschouwen we onderstaande modellen: • Henrad Standard radiator: horizontaal zonder omkasting

 • Henrad Premium 8 radiator: horizontaal, met omkasting en geïntegreerde leiding

 • Henrad Alto radiator: vertikaal

 • Henrad Compact radiator: horizontaal met omkasting en zichtbare leiding


Ondanks het feit dat we hier over de meest basic Henrad radiatoren spreken, hebben we toch de mogelijkheid om uiteenlopende keuzes te maken.


Henrad radiatoren: DECO


Wanneer u toch opteert voor een decoratieve Henrad radiator die past bij uw strak interieur, dan kan de DECO-range van Henrad wel een optie zijn voor u. Onderstaande radiatoren behoren tot hun decoratief gamma en zij zullen echt wel een meerwaarde toevoegen aan uw leefruimte. Hun prijs ligt iets hoger dan een gewone radiator, maar u krijgt er echt een pareltje voor in de plaats. • Henrad Everest Plan 8: horizontaal met vlakke voorplaat en 8 mogelijke aansluitingen voor uw waterleiding

 • Henrad Everest Line 8: horizontaal met vlakke gelijnde voorplaat en met 8 mogelijke aansluitingen. De lijnen lopen horizontaal over uw radiator.

 • Henrad Alto Plan: verticaal met vlakke voorplaat

 • Henrad Alto Line: verticaal met vlakke gelijnde voorplaat waarbij de lijnen verticaal over uw radiator lopen


Opgelet! De Henrad Everest kunt u ook in de ECO versie verkrijgen, waardoor deze design radiator tot de ECO-range behoort.


Henrad radiatoren: ECO


Henrad radiatoren die beschikken over de ECO technologie staan voor besparing en duurzaamheid. Zonder te moeten inboeten aan comfort zult u toch aanzienlijk kunnen besparen op uw energiefactuur. Hetzelfde comfort voor een lagere prijs? U kiest toch ECO! Onderstaande Henrad radiatoren beschikken over de ECO technologie: • Henrad Premium ECO: horizontaal en geribbelde voorplaat

 • Henrad Everest Plan ECO: horizontaal en vlakke voorplaat

 • Henrad Everest Line ECO: horizontaal en vlakke voorplaat met horizontale lijn


Deze unieke ECO technologie ontworpen door Henrad kan u tot wel 10% doen besparen op uw energiefactuur. Maar waarom mogen we deze ECO Henrad radiatoren als duurzaam en besparend beschouwen? De instroom van het warm water in de radiator gebeurt in de voorste voorplaat waardoor juist de voorkant van de Henrad radiator een veel hogere temperatuur en dus ook warmteafgifte heeft. Wanneer de stralingstemperatuur wordt vergeleken tussen voorkant en achterkant ligt deze aan de voorkant veel hoger en er gaat dus geen warmte verloren aan de achterkant van de Henrad radiator. Ook wanneer de vergelijking wordt gemaakt tussen de achterplaten van de ECO en niet-ECO radiatoren ligt deze bij de ECO Henrad radiatoren veel lager. Wij kunnen samenvatten dat het comfortgevoel bij deze Henrad radiator stijgt, daar de warmte vooral wordt afgegeven langs de voorkant van de radiator, naar de ruimte toe, maar toch zien we een daling in de energiefactuur omdat er juist geen warmte verloren gaat langs de achterkant van de radiator. Een dubbele win-situatie die geen ruimte toelaat om te twijfelen. Kies ECO!


Een belangrijke gegeven bij deze radiator is het feit dat juist omwille van het principe dat hierboven is uitgelegd, de radiator niet omkeerbaar is. De voorplaat verwarmt eerst, mochten we de radiator omdraaien, dan zal eerst de muur verwarmen. Het effect dat we net bij ECO Henrad radiatoren willen vermijden.


Henrad radiatoren: BATHROOM


Henrad biedt ook een oplossing aan voor uw badkamer en heeft een vrij uitgebreid gamma aan badkamerradiatoren of handdoekdrogers. Dankzij de ruimte tussen de buizen van de Henrad radiatoren die behoren tot de badkamer range kunt u heel gemakkelijk uw handdoeken ophangen en laten drogen of verwarmen. Dankzij de hoge warmteafgifte van deze Henrad radiatoren in uw badkamer kunt u van een hoog comfortgevoel genieten. Onderstaande radiator behoort ondere andere tot de badkamer range van Henrad • Henrad Oceanus radiator, ook verkrijgbaar in versie CT met 6 aansluitingen en E die elektrisch is.


Heeft u een andere Henrad radiator voor uw badkamer in gedachte? Vraag een vrijblijvende offerte!


Henrad radiatoren: kleuren


90% van de bestelde Henrad radiatoren hebben de alom gekende RAL9016 witte kleur en in vele huiskamers zullen we deze Henrad radiatoren terugvinden. Maar wist je dat je jouw Henrad radiator ook in een andere kleur kunt bestellen? Henrad heeft een volledige kleurenplaat ontwikkeld waaruit u kunt kiezen. Dit heeft uiteraard wel een meerprijs en zal de levertermijn ook verlengd worden. Vraag vrijblijvend meer info!


Hoe kies ik mijn Henrad radiator?


Om de Henrad radiator van uw wensen te bepalen, kunt u zich de volgende vragen stellen: • Mogen de leidingen zichtbaar zijn of wens ik geen zichtbare leidingen bij mijn Henrad radiator?

 • Wens ik een omkasting op mijn radiator of mag het profiel van mijn Henrad radiator zichtbaar zijn?

 • Opteer ik voor een geribbelde, een vlakke of een gelijnde voorplaat van mijn Henrad radiator?

 • Beschik ik over veel ruimte en kan dus voor mij een horizontale radiator gelden? Of ben ik beperkt in de ruimte die ik kan besteden aan een Henrad radiator en moet ik dus eerder kiezen voor een verticale radiator?

 • Wens ik te besparen op mijn energiefactuur en wens ik, indien mogelijk, een ECO versie in de radiator die ik heb bepaald volgens het design?

 • Ben ik tevreden met een witte Henrad radiator of kies ik liever een andere kleur uit de 35 verschillende Henrad radiator kleuren?


Weet u niet hoe u de grootte van uw Henrad radiator moet bepalen en hoort u het donderen bij het woord "vermogen" van een Henrad radiatoren? Geen probleem! Wij helpen u graag verder en wij zullen u op de hoogte brengen over de gegevens die wij nodig hebben om het correcte vermogen te bepalen en zullen u de mogelijke afmetingen van uw Henrad radiatoren doorgeven. Bij Esanico is een goedkope koop geen kwade koop!

Close