Close

Categorieën

Fabrikanten

   Henrad

  Henrad radiatoren zijn in Nederland en België een echt begrip. Een Henrad radiator staat gekend voor zijn kwaliteit en duurzaamheid.

  Bij Henrad heeft u de keuze uit verschillende modellen radiatoren:

  • Standaard paneelradiatoren, zowel verticale Henrad radiatoren als horizantale Henrad radiatoren
  • Decoratieve radiatoren met een vlakke voorplaat of zeer fijn afgewerkte lijnen
  • Badkamerradiatoren of handdoekradiatoren zowel op water als elektrisch
  • Speciale designradiatoren
  • Uiterst zuinige Henrad radiatoren die aangeduid zijn als "eco"

  Daarnaast kunt u ook terecht bij Esanico voor de omkasting, zijpanelen en bovenrooster, voor de Henrad radiatoren waarvan u de omkasting wenst te veranderen of toe te voegen.

  Henrad radiatoren


  Ontelbare woningen worden verwarmd met behulp van Henrad radiatoren. Een Henrad radiator staat gekend voor zijn betrouwbaarheid, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, veiligheid, duurzaamheid en hoge kwaliteit. Daarnaast zijn Henrad radiatoren sierlijk en geven zij een meerwaarde aan uw woning en biedt het een comfortabele en gezellige warmte. Henrad is een A-merk wat betreft radiatoren. Bij Esanico zijn wij dan ook gespecialiseerd in Henrad als hét merk van radiatoren. Bijna alle radiatoren worden gratis geleverd in België en de radiatoren die aangeduid staan als stockartikel kunnen over het algemeen de volgende werkdag na bestelling bij geleverd worden.


  Henrad heeft een zeer uitgebreid gamma aan radiatoren, verticale radiatoren, horizontale radiatoren, sobere paneelradiatoren of decoratieve strakke radiatoren. Daarnaast biedt Henrad ook badkamerradiatoren aan of speciale radiatoren zoals in plintvorm. Esanico verdeelt het volledige gamma van Henrad radiatoren, sommige als stockartikel, andere Henrad radiatoren moeten speciaal op vraag van de klant besteld worden.


  Standaard paneelradiatoren van Henrad


  Als standaard Henrad radiatoren beschouwen we onderstaande modellen:  • Henrad Standard radiator

  • Henrad Premium 8 radiator

  • Henrad Alto radiator

  • Henrad Compact radiator


  Wat verstaan we nu net onder "standaard" van de Henrad radiatoren?


  Bovenstaande Henrad radiatoren zijn eenvoudige sobere paneelradiatoren met geribbelde platen met of zonder leidingen zichtbaar. De standaard Henrad radiator is zowel in een horizontale als verticale versie beschikbaar. De Henrad Alto radiator is een verticale radiator, de Henrad Standard, Premium en Compact radiator is een horizontale radiator. De Henrad Compact en de Henrad Standard radiator heeft de leidingen zichtbaar, daar de Henrad Compact radiator beschikt over een omkasting en de Henrad Standard radiator niet. De Henrad Premium 8 radiatoren hebben omkasting en geen zichtbare leidingen. Het opvallende aan de Henrad Premium 8 radiatoren zijn de 8 mogelijkheden die élke radiator beschikt op het gebied van aansluitingen. Dankzij de nieuwe 8-reeks moet u geen vragen meer stellen over welke aansluitingen nodig zijn bij uw Henrad radiatoren, daar de 8-reeks op elke mogelijke manier kan aangesloten worden. Handig toch!


  Decoratieve Henrad radiatoren


  Wanneer u toch opteert voor een decoratieve radiator die past bij uw strak interieur, dan kan de deco range van Henrad wel een optie zijn voor u. Onderstaande radiatoren behoren tot hun decoratief gamma en worden aangeduid met de volgende termen:  1. Plan: Henrad radiatoren die aangeduid staan met de term Plan beschikken over een vlakke voorplaat.

   1. Henrad Everest Plan radiator (Zowel ECO als 8-reeks)

   2. Henrad Alto Plan radiator

   3. Henrad Compact Plan radiator


  2. Line: Henrad radiatoren in het "line" gamma beschikken over strakke lijnen waardoor ze een andere sfeer geven aan de woonruimte. Deze lijnen onderscheiden dergelijke Henrad radiatoren van andere radiatoren met een vlakke voorplaat of een geribbelde voorplaat.

   1. Henrad Everest Line radiator (zowel 8 als ECO-reeks)

   2. Henrad Alto Line radiator

   3. Henrad Compact Line radiator


  3. Slim: Zoals het woord "Slim" al doet vermoeden, zijn Henrad radiatoren die behoren tot het slim-gamma fijnere en lichtere radiatoren. Deze Henrad radiatoren beschikken over verzonken zwarte zijpanelen en bovenrooster en een dunne gladde voorzijde. Een klassevolle Henrad radiator!

   1. Henrad Alto Slim radiator

   2. Henrad Everest Slim radiator  Decoratieve Henrad radiatoren beschikken zowel over verticale als horizontale radiatoren, met vlakke, dunne of gelijnde voorplaten. Afhankelijk van uw interieur past er beter de ene Henrad radiator dan de andere. Vergeet niet dat de Henrad radiatoren ook besteld kunnen worden in een andere kleur, anders dan de standaard RAL 9016 witte kleur.


  Badkamerradiatoren van Henrad


  Henrad biedt ook een oplossing aan voor uw badkamer en heeft een vrij uitgebreid gamma aan badkamerradiatoren of handdoekdrogers. Dankzij de ruimte tussen de buizen van de Henrad radiatoren die behoren tot de badkamer range kunt u heel gemakkelijk uw handdoeken ophangen en laten drogen of verwarmen. Dankzij de hoge warmteafgifte van deze Henrad radiatoren in uw badkamer kunt u van een hoog comfortgevoel genieten. Onderstaande radiatoren behoren tot de badkamer range van Henrad:  • Henrad Arno radiator

  • Henrad Oceanus radiator

  • Henrad Venice radiator

  • Henrad Aphrodite radiator


  Het verschil tussen bovenstaande radiatoren van Henrad zit hem vooral in het design. De Henrad Arno radiatoren zowel single als double beschikken net zoals de Henrad Oceanus en Henrad Aphrodite radiatoren over ronde buizen. De Henrad Oceanus heeft een iets sobere en eenvoudigere stijl en is daarnaast de enige Henrad radiator die ook verkrijgbaar is in een elektrische versie. De Henrad Oceanus radiatoren kunnen ook als scheidingswand gebruikt worden, wat interessant is wanneer u uw badkamer in twee delen wilt verdelen, maar toch een open gevoel wilt blijven behouden. De Henrad Aphrodite daarentegen beschikt dan weer over afgeboven ronde buizen wat op esthetisch vlak een meerwaarde kan betekenen.


  De Henrad Venice radiator beschikt als enige badkamerradiator over platte buizen en niet over ronde buizen.


  Deze Henrad radiatoren zijn ook een optie om in uw keuken te installeren en zijn niet alleen bruikbaar in de badkamer.


  ECO Henrad radiatoren


  ECO, het woord of eerder afkorting zegt het zelf, ECO bij Henrad staat voor besparing, duurzaam en groen maar steeds zonder te moeten inboeten op uw comfort. Henrad heeft een ruim gamma aan ECO-radiatoren en kunnen een zeer interessante optie wanneer u wenst te besparen op uw energiefactuur.  • Henrad Premium Eco radiator

  • Henrad Everest Plan Eco radiator

  • Henrad Everest Line Eco radiator


  Dit uniek concept binnen Henrad kan u tot wel 10% doen besparen op uw energiefactuur. Maar wat maakt van deze Henrad radiatoren dat ze de term ECO meekrijgen. De instroom van het warm water in de radiator gebeurt in de voorste voorplaat waardoor juist de voorkant van de Henrad radiator een veel hogere temperatuur en dus ook warmteafgifte heeft. Wanneer de stralingstemperatuur wordt vergelijken tussen voorkant en achterkant ligt deze aan de voorkant veel hoger en er gaan dus geen warmte verloren aan de achterkant van de Henrad radiator. Ook wanneer de vergelijking wordt gemaakt tussen de achterplaten van de ECO en niet-ECO radiatoren ligt deze bij de Henrad ECO radiatoren veel lager. Wij kunnen samenvatten dat het comfortgevoel bij deze Henrad radiator stijgt, daar de warmte vooral wordt afgegeven langs de voorkant van de radiator, naar de ruimte toe, maar toch zien we een daling in de energiefactuur omdat er juist geen warmte verloren gaat langs de achterkant van de radiator. Een dubbele win-situatie.


  Een belangrijke opmerking bij deze radiator is het feit dat juist omwille van het principe dat hierboven is uitgelegd, de radiator niet omkeerbaar is. Dit is uiteraard zeer logisch, maar toch wel belangrijk om te venoemen.


  Hoe kies ik mijn Henrad radiator?


  Om de Henrad radiator van uw wensen te bepalen, kunt u zich de volgende vragen stellen:  • Mogen de leidingen zichtbaar zijn of wens ik geen zichtbare leidingen bij mijn Henrad radiator?

  • Wens ik een omkasting op mijn radiator of mag het profiel van mijn Henrad radiator zichtbaar zijn?

  • Opteer ik voor een geribbelde, een vlakke of een gelijnde voorplaat van mijn Henrad radiator?

  • Beschik ik over veel ruimte en kan dus voor mij een horizontale radiator gelden? Of ben ik beperkt in de ruimte die ik kan besteden aan een Henrad radiator en moet ik dus eerder kiezen voor een verticale radiator?

  • Wens ik te besparen op mijn energiefactuur en wens ik, indien mogelijk, een ECO versie in de radiator die ik heb bepaald volgens het design?

  • Ben ik tevreden met een witte Henrad radiator of kies ik liever een andere kleur uit de 35 verschillende Henrad radiator kleuren?


  Hoe bereken ik het vermogen van mijn gewenste Henrad radiator?


   Wanneer u het vermogen van uw Henrad radiator wenst te berekenen, moet u rekening houden met enkele factoren.  1. Afmetingen van mijn ruimte waar ik een Henrad radiator wens te installeren
   U moet eerst de totale inhoud van uw ruimte berekenen in m3. Aan de hand hiervan weten we hoe groot uw ruimte is en hoeveel vermogen uw radiator moet hebben. Toch zijn er nog andere factoren die een belangrijke rol spelen en die het vermogen van uw Henrad radiator kunnen beïnvloeden.

  2. Wat is de temperatuur die aanbevolen wordt voor de desbetreffende ruimte?
   Wat een logisch feit is, is dat bijvoorbeeld een hal of een slaapkamer een veel lagere temperatuur nodig heeft dan bijvoorbeeld een badkamer. De gewenste temperatuur zal dus mee het vermogen bepalen van uw Henrad radiator.

  3. Wat zijn de condities van uw woning? Onderstaande vragen bepalen mee het vermogen van uw Henrad radiator:

   1. Zijn de muren geïsoleerd?

   2. Gaat het om een oudere woning of een slecht geïsoleerde woning?

   3. Is het een vrijstaande woning of een halfopen bebouwing?  Bezorg ons de antwoorden op bovenstaande vragen en ons technisch team berekent het nodige vermogen om steeds een aangename temperatuur te bekomen in om het even welke ruimte.

  Meer
  per pagina
  1 - 12 van de 16 producten.
  1 - 12 van de 16 producten.
  Close