Close

Sanitair 

Bij Esanico vindt u alle badkameronderdelen aan zeer interessante en betaalbare prijzen. Breng uw badkamer in de juiste sfeer zodat u heerlijk kan genieten van een ontspannend bad of van een snelle verfrissende douche. Bent u op zoek naar de ideale spiegel voor in uw interieur? Of de perfecte wc-zitting voor uw modern hangtoilet?

Ligbaden

Wij hebben een ruim gamma aan ligbaden en de bijhorende extra onderdelen, zoals badwanden en gordijnen. U kan kiezen van een traditioneel model tot een modern strak ligbad. Bent u niet onmiddellijk overtuigd door de keuze van een ligbad? Dan kan eventueel de combinatie van een douche en een bad voor u de perfecte oplossing zijn.

Douche

Bent u niet direct iemand die kan genieten van een bad of heeft u niet voldoende plaats om een ligbad te plaatsen in uw kleine maar knusse badkamer? Een douche zal voor u de juiste keuze zijn. Van douchesystemen tot douchedeuren, van eenvoudige douchebakken tot ruime douchecabines. Ook op het gebied van kraanwerk bieden wij vele mogelijkheden aan: handdouches, hoofddouches, douchesets, ...

Toiletten, urinoirs en wastafels

Een toilet en wastafel, of eventueel ook urinoirs, kunnen niet ontbreken in onze badkamer. U heeft de keuze uit een hangend toilet of een staand toilet, een inbouwelement of een jachtbak en dit allemaal met zijn bijhorende toebehoren zoals bedieningsplaten en wc-zittingen. Daarnaast hoort er bij een toilet steeds een wastafel, zowel in klein formaat als groot. Bent u eerder aan het verbouwen op industrieel gebied? Bekijk dan zeker ons assortiment een uitgietbakken en wastroggen.

Kraanwerk

Een badkamer zonder kranen kunnen wij ons niet voorstellen. Zowel in de douche, in het ligbad, aan de wastafel of aan de wastrog van ons magazijn kunnen we sanitair kraanwerk terugvinden. 

Bekijk ons gamma van badkamertoebehoren om uw badkamer te vervolledigen.

Close