Laat ons een bericht achter.

Close

Testimonials - Esanico

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Schrijf een review over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een review
Waardering:*
Naam:*
Email:*
Land:
Stad:
Bericht:*
  Captcha
 
23 Klantbeoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,7/5)
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Vlot besteld & geleverd.
Ingezonden door (5/5
04-11-2017
Waterfilters besteld, duidelijk omschreven artikel. Heel snel geleverd zonder meerkost. Rap en duidelijk antwoord gekregen op gestelde vragen. Houden zo !!
Ingezonden door , Belgie, Menen (5/5
03-11-2017
Geverifieerde aankoop
Heb een aantal vragen gesteld voordat ik een bestelling wilde plaatsen. Prima duidelijke en vlotte antwoorden ontvangen. Ben ook positief door de lage bijkomende kosten.
Ingezonden door , Nederland (4/5
01-11-2017
Heb maar 1 keertje een bestelling geplaatst en deze snel en deftig verpakt ontvangen dus alleen maar een positieve ervaring! Doe zo verder!
Ingezonden door , België, Nijlen (5/5
01-11-2017
Ik heb nog niets besteld in jullie webshop maar ben van plan om dit binnenkort te doen. Mijn ervaring is dat jullie zeer vlot reageren op de mails en mijn vragen netjes en vlot beantwoorden.
Ingezonden door , Nederland, Emmen (5/5
31-10-2017
Geverifieerde aankoop
Ik kocht in februari tweemaal een convector bij jullie. De tweede keer was de verpakking voor het vertrek bij jullie beschadigd. Ik werd door jullie perfect op de hoogte gebracht voor de verzending. Ik merk vandaag dat jullie toen nog maar een 3-tal maanden bezig waren en toch verliep alles al zeer professioneel en correct.
Ingezonden door , belgie, genk (5/5
31-10-2017
2 convectoren besteld bij e-Sanico. Een absolute aanrader...goede communicatie via telefoon en mail...prima levering...een echte aanrader...doe zo verder.
Ingezonden door , België, Outer-Ninove (5/5
30-10-2017
Prima, alles correct verlopen, goede communicatie , materiaal in goede orde ontvangen.
Ingezonden door , België, BRUSSEL (5/5
24-05-2017
Geverifieerde aankoop
Een paar dagen getwijfeld, maar toch gekozen voor Esanico. De dame van de klantendienst heeft mij met raad en daad bijgestaan van A tot Z, zelfs op voorhand kunnen afspreken wanneer de levering ging plaatsvinden ( in principe zelf de dag mogen kiezen ), een echte aanrader. Bedankt, Esanico.
Ingezonden door , België, Ninove (5/5
29-04-2017
Geverifieerde aankoop
verwittiging als vertraging is, levering ok, tevreden klant
Ingezonden door , Belgie, Antwerpen (5/5
27-04-2017
Close