Close

DUCO VOCHT REGELKLEP

DUC08630249

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

DUCO 0000-4162

Meer informatie

193,93 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Vochtige ruimtes kunnen voorzien worden van een gestuurde klep die de vochtigheidsgraad meet. Wanneer er bijvoorbeeld een bad wordt genomen, zorgt de Duco vocht regelklep dat de vochtige lucht wordt afgezogen uit de badkamer zodat er opnieuw voor wordt gezorgd dat er een optimale luchtkwaliteit voorzien wordt.

De Duco vocht regelklep wordt gebruikt bij de ventilatiesystemen Duco Comfort Plus System met of zonder afvoer in de slaapkamers en wordt gebruikt bij de DucoBox Focus.

De Duco vocht regelkep wordt gevoed door de DucoBox Focus en heeft als vermogen in piek 2.04W en in standby 0.24W. De afmetingen van de vocht regelklep van Duco zijn 141 x 167 x 46.5mm (b x h x d).

De Duco vochtregelkleppen beschikken over een vochtsensor die het vocht meten in de desbetreffende ruimtes. De vocht regelklep van Duco wordt geïntegreerd in de afvoerunit DucoBox Focus. Wanneer er vocht wordt waargenomen, zorgen deze regelkleppen ervoor dat in de correcte ruimte en op het correcte moment de vervuilde lucht wordt afgevoerd.

De Duco vocht regelklep moet aangesloten worden op het afvoerkanaal van de badkamer of de wasruimte en heeft een debiet van 50m3/h.

Close