Close

Verwarming 

Subcategorieën

  • Horizontale radiatoren

    De horizontale radiator is de meest standaard paneelradiator die in de huiskamer kan teruggevonden worden. Wij hebben verschillende types en modellen van de merken Henrad in ons assortiment.

    Daarnaast heeft u de keuze tussen traditionele horizontale radiatoren met geribbelde plaat, met vlakke plaat of designradiatoren.

    Bij aankoop van een radiator zitten de blindstoppen, ontluchtingsstoppen, schroeven, pluggen en ophandbeugels inbegrepen. Het aansluitmateriaal voor radiatoren moet wel apart aangekocht worden.

    Bent u op zoek naar een horizontale paneelradiator maar u vindt deze niet terug? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Stookolieketels

Bij Esanico bent u aan het goede adres op het gebied van verwarming en dat aan een heel lage prijs. Goede verwarming draagt veel bij op het gebied van wooncomfort. Aangezien het aanbod zo ruim is, is er voor ieder wat wils.

Radiatoren

Esanico heeft een ruim assortiment aan radiatoren: van stijlvolle designradiatoren tot eenvoudige, traditionele paneelradiatoren, zowel horizontaal als verticaal. Kies de juiste radiator aan de hand van de wattage, lengte, type en hoogte.

Sluit uw ideale radiator aan aan de hand van: aansluitsets voor horizontale radiatoren, aansluitsets voor verticale radiatoren, omkasting en bevestiging, zowel voor éénpijps als voor tweepijpsinstallatie en afzonderlijke radiatorkranen.

Ons topartikel op het gebied van radiatoren zijn Henrad radiatoren. Het uiterst betrouwbaar merk Henrad is een absolute aanrader op het gebied van radiatoren. Laat u door ons begeleiden in uw keuze van de correcte Henrad radiatoren.

Elektrische verwarming

Heeft u niet direct de mogelijkheid om centrale verwarming aan te leggen? Geen probleem. Elektrische verwarming kan voor u de oplossing zijn en dit zonder grote werken tijdens de installatie. De stekker in het stopcontact en het zal snel warmer worden. Een badkamerverwarmer in de badkamer, convectoren aan de muur in de woonkamer of een spaarkachel.

U kan zich ook de vraag stellen: Waarom betalen voor warm water en verwarming? Neem gerust een kijkje in onze afdeling hernieuwbare energie.

Verwarming op gas

Wenst u uw woning te verwarmen met een gaswandketel? Opteert u voor een combiketel zodat ook uw sanitair water wordt verwarmd door een gaswandketel? Bulex en Junkers zijn twee zeer betrouwbare merken. Bepaal het nodige debiet en waarvoor u het wenst te gebruiken en wij kunnen u begeleiden in de keuze naar uw ideale gaswandketel.

Thermostaat

Om uw woning steeds op de correcte temperatuur te hebben, moet u u de gewenste temperatuur instellen op uw thermostaat. Bij Esanico heeft u een ruime keuze aan kamerthermostatenklokthermostaten en weersafhankelijke regelingen.

MERKEN

Henrad - Honeywell - Watts - Comap - Danfoss - Vasco - Zehnder - Junkers - Dimplex - Stiebel Eltron - Theben

Close