Close

Aansluitmateriaal radiatoren 

Wanneer u een radiator bestelt in onze webshop, worden deze niet voorzien van al het nodige aansluitmateriaal. Er wordt duidelijke op de productenpagina's beschreven wat inbegrepen zit in het pakket van de paneelradiatoren of designradiatoren. Wij raden u dus aan om alle benodigdheden direct mee te bestellen bij de aankoop van uw nieuwe radiator...

Wanneer u een radiator bestelt in onze webshop, worden deze niet voorzien van al het nodige aansluitmateriaal. Er wordt duidelijke op de productenpagina's beschreven wat inbegrepen zit in het pakket van de paneelradiatoren of designradiatoren. Wij raden u dus aan om alle benodigdheden direct mee te bestellen bij de aankoop van uw nieuwe radiator.

Alle noodzakelijke onderdelen en accessoires voor uw radiator kunt u terugvinden bij Esanico. Dankzij onze complete aansluitsets wordt een radiator aansluiten een lachertje. Wenst u toch liever zelf uw aansluitingsset samen te stellen of u heeft speciale onderdelen nodig? Eenpijpsinstallatie of tweepijpsinstallatie? Bij Esanico kunt u ook alle onderdelen apart verkrijgen: thermostatische kranen, manuele radiatorkranen, onderblokken, h-blokken, ontluchtinssets, blindstoppen, kraanlichamen, koppelingen, ophangbeugels, omkasting en zoveel meer.

Meer
Close