Close

Elektrische verwarming 

Subcategorieën

 • Convectoren

  Naast horzontale radiatoren of verticale radiatoren kan u opteren voor convectoren als verwarmingselement. Deze elektrische verwarming heeft een heleboel voordelen. De keuze voor deze elektrisch vuurtje valt dus zeker te overwegen.

  Het voordeel van een convector is dat het veel sneller de ruimte doet opwarmen op een gelijkmatige manier. Wanneer het wordt ingeschakeld zal het snel warm worden en wanneer het warm genoeg is, zal de convector nog niet een hele tijd nagloeien waardoor het misschien zelfs te warm kan worden. Deze werking maakt van de convector een zeer gemakkelijk te hanteren is.

  Doordat de oppervlakte van de convector niet heet wordt, wat bij de radiator wel het geval is, kan het dus beschouwd worden als een veilige verwarming dat brandgevaar uitsluit.

  Voor hetzelfde vermogen hebben convectoren over het algemeen een kleinere omvang, waardoor deze gemakkelijker in de ruimte te plaatsen zijn en minder plaats in beslag nemen.

  MERKEN

  Stiebel Eltron - Thermor

 • Oplaadautomaten
 • Spaarkachels
 • Badkamerverwarmers

  De badkamer is een ruimte in de woning waar de temperatuur steeds hoger gewenst is dan in de rest van de ruimtes. Na een lekker warme douche is het ongewenst om zich daarna aan te kleden in een koude badkamer.

  We kunnen gebruik maken van elektrische badkamerverwarming waarmee de temperatuur op zo een kort mogelijke tijd verhoogd wordt naar een aangename gevoelstemperatuur.

  Deze compacte snelverwarmers zijn een economische en eenvoudige oplossing die veilig zijn in een vochtige omgeving zoals bijvoorbeeld de badkamer.

  Wenst u gebruik te maken van een centrale verwarming in uw badkamer? Kijk dan zeker eens naar onze categorie badkamerradiatoren.

  MERKEN

  Dimplex - Stiebel Eltron - Thermor

Vandaag de dag is de elektrische radiator, zoals een convector of een badkamerverwarmer, niet weg te denken uit de woonkamer. De robuuste radiatoren van vroeger zijn vervangen door mooie, stijlvolle radiatoren die in elk interieur passen. 

Naast het design van elektrische verwarming hebben deze radiatoren nog andere voordelen. Indien u niet beschikt over centrale verwarming kan een elektrische radiator voor u de ideale oplossing zijn.

Daarnaast, aangezien elke radiator een aparte bediening heeft, kunt u de temperatuur in elke ruimte, zoals woonkamer, slaapkamer of badkamer, afzonderlijk regelen. Met enkele knopjes kan u de warmteafgifte van uw elektrische verwarmingstoestel eenvoudig naar wensen aanpassen of het toestel in- of uitschakelen.

Binnen het assortiment van esanico kan u kiezen tussen eenvoudige badkamerverwarmers en convectoren. Wenst u een riumte te beschermen tegen koude temperaturen, dan kan een vorstbeschermer iets voor u zijn.

Close