Close

BOSCH CONDENSERENDE GASWANDKETEL CONDENS GC8700iW

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Bosch condenserende gaswandketel Condens 8700iW is een premium gaswandketel die op een gebruiksvriendelijke intuïtieve manier kan bediend worden en beschikt over een modern elegant design. Dankzij deze aspecten draagt de Bosch Condens 8700iW condenserende gaswandketel bij tot een beter wooncomfort.

De Bosch Condens 8700iW is verkrijgbaar in één model, namelijk 35/50, en in twee gassoorten, aardgas en propaan.

Het Bosch artikelnummer van de Bosch Condens 8700iW is 7738100917 voor aardgas of 7738100931 voor propaan.

Meer informatie

3 101,01 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Bosch Condens 8700iW condenserende gaswandketel

De Bosch Condens 8700iW is een combi cv-ketel dat zowel de verwarming als het sanitair warm water in uw woning kan voorzien. Het vermogen van de Bosch Condens 8700iW voor verwarming is 35kW en voor warm water productie 50kW, welke cijfers u ook kunt terugvinden in de originele benaming van de gaswandketel. Dankzij dit potent vermogen zal de Condens 8700iW van Bosch zorgen voor een maximaal verwarmings- en watercomfort. U hoeft enkel te bepalen welke gassoort u gebruikt in uw woning om de correcte versie van de cv-ketel te bepalen. Hierna, genieten maar!

De Bosch Condens 8700iW is een zeer energiebesparend toestel met een zeer hoog modulatievermogen waardoor er een maximaal rendement verkregen kan worden. Dankzij het modulatiebereik past de Bosch gaswandketel zich aan aan uw comfortvraag en dat op de meest energiebesparende en efficiënte manier. De Condens 8700iW heeft een zeer hoog vermogen en meestal wordt er dan verkeerdelijk gedacht dat deze bij een lagere vraag naar vermogen zeer energieverslindend zijn. Niets is minder waar! Juist dankzij het hoge modulatievermogen van het Bosch toestel kan de Condens 8700iW zeer potent uit de hoek komen wanneer hij een grote vraag moet beantwoorden, maar ook op momenten dat er niet zoveel geëisd wordt, zal hij nog steeds op een uiterst duurzame en zuinige manier die vraag beantwoorden. De Bosch Condens 8700iW staat dus voor lagere energiefacturen.

Als energieklasse heeft de Bosch Condens 8700iW energieklasse A maar wanneer u het gebruik van de cv-ketel combineert met de slimme thermostaat EasyControl van Bosch wijzigt de energieklasse naar A+. Enerzijds zult u dus genieten van de eenvoudige bediening op afstand dankzij de intelligente thermostaat en bijhorende Bosch App, maar anderzijds kunt u nog meer rendement halen uit het toestel met een daarbij horende hogere besparing. 

Wat is het vermogen van de Bosch Condens 8700iW condenserende gaswandketel?

Naast een potent vermogen op het vlak van verwarming, kan ook op warmwatercomfort vertrouwd worden. Het vermogen voor de productie van sanitair warm water is 50kW en daarnaast is het debiet van de Bosch Condens 8700iW condenserende gaswandketel 28 liter per minuut. Wij kunnen de Condens 8700iW van Bosch beschouwen als de enige speler op de markt van gaswandketels die zo een hoge luxe kan bieden. U zult meer dan voldoende water hebben om verschillende tappunten tegelijk te bedienen of uitgebruid gebruik te maken van een douche of bad. Daarnaast zult u ook geen minuten moeten wachten alvorens het warm water u zal bereiken. Draai uw kraan op en geniet bijna onmiddellijk van een lekker warme douche of bad.

Als combiketel heeft de Bosch Condens 8700iW daarnaast een vermogen voor verwarming van 35kW. Meer dan voldoende om uw woning te voorzien van de gewenste warme aangename temperatuur gedurende de koudere dagen.

De Bosch Condens 8700iW condenserende cv-ketel is een compact toestel en heeft een modern strak design zodat het geen storende factor vormt in uw woning. Het is een zeer gebruiksvriendelijk toestel en uiterst onderhoudsvriendelijk. Dankzij het eenvoudig te bedienden touchscreen van de Bosch Condens 8700iW is de bediening en het instellen van uw toestel een kinderspel. Daarnaast staat de Condens 8700iW van Bosch gekend als eenvoudig te installeren, zoals we wel gewoon zijn van de Bosch gaswandketels. U kunt gebruik maken van de optionele internetconnectie om het maximaal uit uw toestel te halen, alsook in combinatie met de intelligente thermostaat Bosch EasyControl CT 200 zodat u heel eenvoudig uw installatie kunt regelen en van op afstand kunt bedienen.

Close