Close

BULEX ISOTWIN CONDENS CONDENSERENDE GASWANDKETEL PROMOTIE MET GRATIS THERMOSTAAT

Artikel is niet meer verkrijgbaar.

Gratis meegeleverd bij de Bulex Isotwin Condens:

* Bulex E7C thermostaat
* Bulex Adapterstuk 80/125
* Bulex Adapterstuk 80/125
* Bulex montageplaat

Meer informatie

Meer informatie

De Bulex IsoTwin Condens condenserende gaswandketel is een combiketel die zowel instaat voor sanitair warm water als voor verwarming. Op het gebied van sanitair warm water is de Bulex IsoTwin Condens gekend om zijn ongeëvenaard comfort en luxe. Het toestel beschikt namelijk over twee ingebouwde inox boilers met een capaciteit van 21 liter. Deze technologie heeft de "Dynamic Accumulation"-technologie.

Hoe werkt deze "Dynamic Accumulation"-technologie van de Bulex IsoTwin Condens?

De Bulex IsoTwin Condens condensatiegaswandketel beschikt zoals we reeds gezegd hebben over twee ingebouwde boilers van 21 liter en vervaardigd uit inox materiaal. Wanneer er weinig water wordt afgenomen, zal het water dat zich bevindt in de eerste boiler niet gebruikt worden en blijft beschikbaar voor wanneer er meer water gevraagd wordt. Wanneer de vraag naar warm water groot is, wordt het water van één boiler of van beide boilers gebruikt. Op die manier beschikt u binnen de 5 minuten over meer dan 200 liter warm water. Wanneer we de beschikbaarheid van warm water van de Bulex IsoTwin Condens gaan vergelijken met andere gewone ketels, dan komen we tot de vaststelling dat die gewone ketels er tot wel 20 minuten over zullen doen om dezelfde watervraag te beantwoorden. Deze technologie van de condenserende gaswandcombiketel Bulex IsoTwin Condens maakt het wel heel interessant en wordt er een hoog comfort gecreëerd door een stabiele en onmiddellijke beschikbaarheid van een grote hoeveelheid warm water. Het gebruiken van meerdere tappunten tegelijk zal ook geen problemen meer geven omwille van deze prachtige technologie.

De Bulex IsoTwin Condens combiketel is verkrijgbaar in twee verschillende vermogens:

  1. Bulex IsoTwin Condens 25/30 B
  2. Bulex IsoTwin Condens 30/35 B

De kleinste versie van de Bulex IsoTwin Condens, namelijk met het vermogen van 25/30, is niet verkrijgbaar noch ombouwbaar in propaan. De Bulex IsoTwin Condens 30/35 B is verkrijgbaar in propaan. Maar opgelet, het toestel moet reeds vertrekken uit de fabriek als propaantoestel en heeft een andere codering dan het aardgas model. De IsoTwin Condens is dus niet ombouwbaar.

De Bulex IsoTwin Condens is een alles-in-één toestel en heeft geen extra ruimte nodig voor boiler of andere onderdelen. Alle onderdelen zitten verwerkt in de compacte gaswandketel en heeft als afmetingen 890mm x 470mm x 561mm. Hierdoor kan de IsoTwin Condens van Bulex zeer discreet verwerkt worden in uw woning.

Zoals alle andere Bulex condensatiegaswandketels kunt u ook de Bulex IsoTwin Condens vanop een afstand bedienen door gebruik te maken van de Bulex MiGo thermostaat of de Bulex MiPro thermostaat. Hierdoor kunt u niet alleen vanop afstand uw wensen voor verwarming en sanitair warm water regelen, u zult ook merken dat er een heleboel kan bespaard worden op uw energiefactuur: tot wel 35%.

Bij Bulex kunt u op uw beide oren slapen en heeft u ettelijke jaren garantie: 5 jaar op het verwarmingslichaam, 5 jaar op de kuip en 3 jaar op alle andere onderdelen.

GegevensBulex IsoTwin Condens 25/30 BBulex IsoTwin Condens 30/35 B
TypeCombiketelCombiketel
Energieklasse verwarmingAA
Energieklasse sanitair warm waterAA
Verwarmingsvermogen23.5kW29.3kW
Debiet21.5l/min (na 10 min: 17.5l/min)23.5l/min (na 10 min: 20l/min)

Wanneer u gebruik zult maken van een weersafhankelijke regeling mag u het toestel IsoTwin Condens voor verwarming als een A+ beschouwen.

Close