Close

BULEX ISOTWIN CONDENS CONDENSERENDE GASWANDKETEL

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Bulex condenserende gaswandketel:

 • IsoTwin Condens 25/31: 0010025203
 • IsoTwin Condens 30/35: 0010025204

GRATIS ACCESSOIRES! Montageplaat, MISET SRT380 met MiGo Link SR 940f internetmodule en verticale uitgang 80/125 inbegrepen.

Meer informatie

2 714,94 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Bulex IsoTwin Condens condenserende gaswandketel

Midden 2021 heeft Bulex een nieuw assortiment condenserende gaswandketels uitgebracht waarvan de Bulex IsoTwin Condens een onderdeel van uitmaakt.

De Bulex ThemaFast Condens en de Bulex ThemaPlus Condens zijn de twee eerder standaard modellen van de nieuwe Bulex cv-ketels, volgens de vermelde volgorde ook het stijgende comfortgevoel. De Bulex IsoTwin Condens cv-ketel kunnen beschouwen als het luxepaard van de Bulex gaswandketels waarbij een echt luxegevoel wordt nagestreefd zowel op het vlak van verwarming als op het vlak van sanitair warm water.

De Bulex IsoTwin Condens gaswandketel is compatibel zowel met aardgas als met propaan en zal ervoor zorgen dat u in uw woning zowel sanitair warm water heeft als een aangename verwarming. De Bulex IsoTwin Condens cvketel is dus een combi ketel die een antwoord geeft op uw santaire vraag alsook op uw verwarmingsvraag.

Zoals ook de andere Bulex condenserende gaswandketels kan de Bulex IsoTwin Condens ketel uitstekend moduleren waardoor er een rendement tot in de perfectie wordt nagestreefd. 

 Bulex IsoTwin Condens 25/31Bulex IsoTwin Condens 30/35
sanitair warm water vermogen31 (debiet: 25.2)34.8 (debiet: 27.6)
vermogen verwarming3,5 - 254 - 30

In tegenstelling tot de andere gaswandketels van het nieuwe assortiment van Bulex is de Bulex IsoTwin Condens cv-ketel enkel verkrijgbaar in twee verschillende vermogens en is er geen model beschikbaar met een lager vermogen zoals bijvoorbeeld 20/26 kW.

Wanneer we spreken over de Bulex IsoTwin Condens cv-ketel als een echt luxepaard, dan overdrijven we niet. De Bulex IsoTwin Condens ketel is gekend om zijn hoog comfort in een zeer compacte vorm. De Bulex IsoTwin Condens geeft een hoog sanitair comfort en kan een hoge warm water vraag van middelgrote tot grote gezinnen perfect beantwoorden. Velen zullen denken dat dat comfort staat voor een hoog verbruik. Maar niets is minder waar! Om een echt luxe gevoel te geven aan uw woning wordt er in verhouding zeer weinig verbruikt, dit dankzij innovatieve technologieën ontworpen door Bulex. Wij treden dieper in detail.

De Bulex IsoTwin Condens cv-ketel en de IsoDyn3-technologie ofwel geïntegreerde 42 liter boiler

Het ultieme warm watercomfort wordt aangeboden door de Bulex IsoTwin Condens cv-ketel dankzij de IsoDyn3-technologie, gepantenteerd door Bulex. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat er een grote hoeveelheid warm water is die u tegelijkertijd kunt afnemen zodat het ene tappunt niet het andere negatief beïnvloedt. De stabiliteit van de aanwezigheid van sanitair warm water is een belangrijk kenmerk van de Bulex IsoTwin Condens ketel en er kan op een aangename manier twee douches en een extra tappunt gebruikt worden met een debiet van 23 liter per minuut zonder dat er moet ingeboed worden op basic comfort. Geen ruzies meer in de badkamer omdat twee kinderen op hetzelfde moment willen douchen, maar er geen voldoende water is voor twee tappunten. De Bulex IsoTwin Condens condenserende gaswandketel geeft een antwoord op dit probleem. Daarnaast zal hij ook leren van uw gewoontes en zal hij juist op dat moment ervoor zorgen dat je kunt genieten van aangenaam warm water. U hoeft zich niet meer aan te passen aan de beperkingen van uw gaswandketel, dankzij de Bulex IsoTwin Condens cv ketel zal hij zich aanpassen aan uw eisen. Wat een luxe!

Waaruit bestaat dan die IsoDyn3-technologie van de Bulex IsoTwin Condens ketel? Het gaat over twee geïntegreerde boilers die elk 21 liter bevatten en die op een recordtijd van 5 minuten op temperatuur zijn, met andere woorden voor direct gebruik. Dit houdt ook in dat de Bulex IsoTwin Condens gaswandketel kan detecteren dat er een kleine afname van warm water zal plaatsvinden zodat er water kan gebruikt worden uit de voorraadboiler en er dus een ontsteking kan vermeden worden. Dit betekent 100% energiebesparing en een verlenging van de bruikbaarheid van uw Bulex IsoTwin Condens cv-ketel

Bulex IsoTwin Condens heeft de FlameFit-technologie

Het grote algemeen verschil tussen het bestaande gamma van de Bulex gaswandketels en het nieuwe gamma van Bulex cv-ketels is de brander. Het bestaande gamma werkte met een traditionele pneumatische brander, welk op zich zeker niet slecht was, maar in 2021 een grote vernieuwing heeft ondergaan. Bij de lancering van het nieuwe Bulex assortiment van condenserenda gaswandketels werd ook de nieuwe brander voorgesteld die werkt met een automatische afstelling, namelijk de FlameFit-technologie. 

Dit houdt in dat de Bulex IsoTwin Condens cv ketel dankzij de FlameFit technologie voortdurend de verbranding zal analyseren om op die manier een perfecte verbranding te garanderen zodat er een optimaal rendement kan behaald worden. Bij de oudere generaties van gaswandketels moesten der ketels afgesteld worden, welke meestal gebeurde tijdens de indienststelling en bijgesteld tijdens het onderhoud. Dit zijn handelingen die behoren tot verleden tijd. De cv ketel Bulex IsoTwin Condens zal zijn eigen verbranding analyseren en bijstellen waar nodig. Dit gebeurt allemaal automatisch. Daarnaast beschikt het ook over een zeer goed modulatiebereik van 1 tot 9 wat uw energieverbruik en rendement alleen maar ten voordele komt.

Waarom kiezen we voor een Bulex IsoTwin Condens condenserende gaswandketel?

Bulex IsoTwin Condens staat voor luxe en comfort in een compacte vorm en voor een interessante prijs. De Bulex IsoTwin Condens cv-ketel beschikt over een zeer eenvoudig te gebruiken touchscreen zodat u op een zeer gemakkelijke manier uw toestel kunt instellen en de configuraties kunt aanpassen. 

Daarnaast is de Bulex IsoTwin Condens cv ketel heel eenvoudig te installeren dankzij de clic-express technologie. U kunt uw nieuwe cv ketel op een zeer eenvoudige manier installeren om hierna enkel nog de indienststelling door de fabrikant te regelen. Opgelet! Enkel toestellen die correct zijn indienstgesteld hebben recht op de wettelijke garantie. Dit houdt in dat onderhoud en installatie kinderspel zijn.

De Bulex IsoTwin Condens cv-ketel beschikt dus over twee roestvrije voorraadboilers van elk  liter, een expansievat van 8 liter en een overdrukventiel van 3 bar voor verwarming, daarnaast een sanitair expansievat van 2 liter, een overdrukventiel van 10 bar en een debietvoeler. 

Op het vlak van regeling heeft de Bulex IsoTwin Condens gaswandketel een ingebouwde weersafhankelijke regeling met de mogelijkheid om te programmeren in tijd, maar de buitenvoeler moet u in optie voorzien. 

Wat wordt er geleverd bij de aankoop van mijn Bulex IsoTwin Condens cv-ketel?

 • Kleine accessoires voor montage
 • afvoerslang condensatie
 • afvoerslang veiligheidskleppen
 • Beugels voor montage
 • handleiding voor gebruik en installatie

Wat wordt niet meegeleverd bij mijn Bulex IsoTwin Condens gaswandketel?

 • Montageplaat
 • Adapter voor aansluiting rookgasafvoer
 • muurdoorvoer of dakdoorvoer voor de afvoer van rookgas
 • aansluitset
 • vulset

Let op! Bulex is een gekend merk voor zijn uitstekende kwaliteit van producten en een zeer goede klantenservice zowel voor tijdens of na de aankoop en installatie. U kunt genieten van een uitstekende service op het vlak van garantie. Maar opgelet, deze garantie en service is enkel geldig voor officiële Belgische gaswandketels en niet voor geïmporteerde cv-ketels. Laat u niet vangen door een aantrekkelijke prijs van de geïmporteerde toestellen die uiteindelijk geen recht hebben op de garantie van Bulex.

Close