Close

BULEX ISOTWIN CONDENS CONDENSERENDE GASWANDKETEL

STOCKARTIKEL! Informeer voor actuele stock.

Bulex IsoTwin Condens gaswandketel op aardgas

  • IsoTwin Condens 25/30 B: 0010021850
  • IsoTwin Condens 30/35 B: 0010021851

Meer informatie

1 768,90 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Bulex IsoTwin Condens gaswandketel

De Bulex IsoTwin Condens is enkel verkrijgbaar in combiketel waardoor het toestel uw woning zal voorzien van zowel verwarming als sanitair warm water. Toch is er enige variatie mogelijk in het gamma van de Bulex IsoTwin Condens, namelijk op het vlak van vermogen en gassoort.

Bulex maakt het heel eenvoudig om te bepalen welk vermogen uw gaswandketel IsoTwin Condens heeft. Het type bestaat uit twee verschillende cijfers, waarbij het eerste cijfer staat voor het vermogen van de verwarming en het tweede cijfer voor het vermogen van sanitair warm water. U heeft de keuze uit de IsoTwin Condens 25/30 en de IsoTwin Condens 30/35, waarvan het vermogen voor verwaming varieert van 25kW naar 30kW en het vermogen voor warm water varieert van 30kW naar 35kW.

Zoekt u een een Bulex IsoTwin gaswandketel op propaan? Dit is mogelijk! U kunt de Bulex IsoTwin Condens 30/35 B bestelling in een propaanversie als no-stock artikel. Het artikelnummer van het toestel wijzigt in 0010021853.

Bulex IsoTwin Condens en luxe op het vlak van warm water

Bulex Iso Twin Condens staat voor luxe warmwatercomfort waarbij twee inoxen voorraadvaten ingebouwd zijn in het toestel met elk een inhoud van 21 liter. Beide ingebouwde boilers in samenwerking met Dynamic-Accumulation technologie zorgt voor een maximaal comfort op het vlak van sanitair warm water. Binnen 5 minuten heeft u 200 liter warm water ter uwer beschikking aangezien de Bulex IsoTwin gaat spelen met zijn capaciteit om warm water te stockeren voor het geval de warmwatervraag grote zou worden. Zo kan hij altijd en overal op uw watervraag een antwoord geven. Juist omwille van het feit dat de Bulex IsoTwin Condens gaswandketel meerdere tappunten tegelijk van warm water kan voorzien, is deze condenserende cv-ketel ideaal voor grote gezinnen die een hogere behoefte hebben op water comfort. Het gebruik van meerdere badkamers op hetzelfde moment is dus geen probleem en dat op een stabiele en onmiddellijke wijze!

Ingebouwde inoxen boilers? Moet ik dan extra ruimte voor mijn Bulex IsoTwin Condens cv-ketel voorzien? Neen! Uiteraard is het toestel iets omvangrijker dan bijvoorbeeld de ThermoMaster, het compacte broertje van de IsoTwin, maar alle onderdelen zitten in één behuizing en u hoeft dus geen extra ruimte te voorzien. De Bulex IsoTwin Condens is op een zeer discrete manier eenvoudig te integreren in uw woning dankzij zijn eenvoudige afwerking.

Hoe kan ik maximaal besparen op met mijn Bulex IsoTwin Condens gaswandketel?

Zoals alle andere gaswandketels binnen het gamma van Bulex welke Esanico als stockartikel verkoopt, beschikt ook de Bulex IsoTwin Condens over een ingebouwde weersafhankelijke regeling die optioneel kan samenwerken met de draadloze buitenvoeler van Bulex. Hierdoor zult u genieten van energieklasse A+ in plaats van energieklasse A. Daarnaast is het steeds aan te raden om te kiezen voor een intelligente thermostaat zoals de Bulex MiGo zodat u uw gaswandketel IsoTwin van op afstand kan regelen. Dankzij deze manier van besturen kunt u nog een extra 35% besparen bovenop het reeds zuinig zijn van de Bulex IsoTwin Condens. Daarnaast heeft de cv-ketel IsoTwin een elektronisch gasontsteking die zorgt voor een maximaal modulerend vermogen van 20 naar 100%. U kunt dus heel wat besparen op uw energiefactuur dankzij de Bulex Iso Twin Condens.

* Bent u van plan om een té aantrekkelijk goedkope Bulex IsoTwin Condens aan te kopen? Let op! Om volledig van de wettelijke garantie verleend door Bulex te kunnen genieten, moet uw Bulex IsoTwin Condens een belgisch toestel zijn met de juiste certificaten voor de Belgische markt. De gaswandketels die bij Esanico verkocht worden zijn Belgische toestellen. Geïmporteerde gaswandketels, meestal uit lage-kosten-landen, hebben geen recht op officiële garantie door Bulex België. Uw goedkope aankoop kan dus duur uitdraaien! Laat u niet vangen door de té aantrekkelijke promoties.

Close