Close
Aanbieding! BULEX THEMA CONDENS AS CONDENSERENDE GASWANDKETEL

BULEX THEMA CONDENS AS CONDENSERENDE GASWANDKETEL

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Bulex condenserende gaswandketel:

  • Thema Condens AS 30: 0010025075

 

Meer informatie

1 731,74 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Bulex Thema Condens AS condenserende gaswandketel

De Bulex Thema Condens AS is een condenserende gaswandketel van het nieuwe assortiment van Bulex gelanceerd in 2021. In tegenstelling tot de andere nieuwe cv ketels van Bulex is de Bulex Thema Condens AS een soloketel die enkel de verwarming van uw woning voorziet maar niet kan instaan voor de voorziening van sanitair warm water. Uiteraard is het wel mogelijk om de Bulex Thema Condens AS cv ketel te combineren met andere componenten zoals een voorraadboiler zodat hij toch kan instaan voor de verwarming van het water in de boiler. 

De Bulex Thema Condens AS condenserende cv ketel is verkrijgbaar in zowel aardgas als propaan, afhankelijk van uw keuze moet u kiezen voor een bepaald artikelnummer. U heeft enkel de keuze uit één mogelijk vermogen, namelijk 30kW. De Bulex Thema Condens AS cv-ketel heeft een groot modulerend bereik namelijk van 4.8kW tot 39.3kW wat een zeer hoog rendement geeft en dus veel bijdraagt aan de energiezuinigheid van het toestel. De Bulex Thema Condens AS cv-ketel is dus gekenmerkt door zijn hoog prestatievermogen aan een zuinig verbruik. Wij zijn overtuigd!

Hoe warm water hebben met de Bulex Thema Condens AS condenserende gaswandketel?

Enkel werken met de Bulex Thema Condens AS cv ketel is geen optie, daar deze soloketel enkel instaat voor de verwarming van uw woning. Maar u kunt de Bulex Thema Condens AS wel aansluiten op een externe boiler zodat er toch een hoog warm water comfort bereikt wordt Door de Bulex Thema Condens AS te combineren met een spiraalboiler kunt u uw woning ook voorzien van sanitair warm water. Afhankelijk van uw situatie moet u een spiraalboiler kiezen met een bepaald volume, hoe hoger uw waterverbruik en inwoners in uw woning, hoe meer volume u moet voorzien zodat u voldoende warm water ter beschikking heeft om niet te moeten inboeten op comfort.

De Bulex Thema Condens AS cv ketel met de FlameFit technologie

Alle nieuwe Bulex condenserende gaswandketels die in 2021 gelanceerd werden, beschikken over de innovatieve FlameFit technologie in plaats van een verouderde pneumatische brander. De FlameFit-technologie waarover de Bulex Thema Condens AS cv-ketel over beschikt, houdt in dat de verbranding op een voortdurende wijze automatisch wordt bijgesteld door de Bulex Thema Condens AS zelf. Wat bij de oudere generaties Bulex gaswandketels door de Bulex technieker moest uitgevoerd worden, wordt nu door het toestel zelf uitgevoerd. De Bulex Thema Condens AS gaswandketel zal de verbranding voortdurend analyseren om zo de ideale vlam te verkrijgen. Deze perfecte verbranding heeft een belangrijke bijdrage op het vlak van energieverbruik. Daarnaast heeft u dus geen manuele afstelling meer nodig, noch bij de indienststelling, noch bij een onderhoud. Daarnaast is het modulatiebereik van de verbranding spectaculair van 1 tot 9.

Waarom kiezen voor een Bulex Thema Condens AS gaswandketel?

Wanneer u op zoek bent naar een cv-ketel die enkel verwarming in uw woning voorziet, dan is de Bulex Thema Condens AS met een vermogen van 30kW de ideale keuze. De nieuwe Bulex Thema Condens AS cv ketel beschikt over een zeer intuïtief touchscreen die de instelling van het toestel en de verdere configuratie ervan. Daarnaast heeft Bulex geïnvesteerd in de nieuwe Clic-express technologie die ervoor zorgt dat de Bulex Thema Condens AS ketel in een recordtijd kan geïnstalleerd worden. Enkel de indiensstelling moet nog uitgevoerd worden door een Bulex technieker. Opgelet! Laat steeds uw opstart uitvoerend door Bulex om u ervan te verzekeren dat het toestel kan genieten van de wettelijke garantie die Bulex geeft. Op die manier kunt u op beide oren slapen en wordt elke mogelijke discussie vermeden.

De Bulex Thema Condens AS cv-ketel beschikt over een 10 liter expansievat en een 3 bar overdrukventiel. Op het vlak van regeling beschikt het over een weerafhankelijke regeling die ingebouwd is, wenst u een buitenvoeler toe te voegen aan de installatie van uw Bulex Thema Condens AS dan moet u deze nog apart aanschaffen. 

Wat ontvang ik bij de aankoop van mijn Bulex Thema Condens AS ?

  • Montagebeugels
  • Documenten voor installatie en gebruik
  • Afvoerslangen voor condens en veiligheidsklep
  • Dichtingen

Wat moet ik nog extra voorzien bij de aankoop van mijn Bulex Thema Condens AS ?

  • Montageplaat compatibel met de Bulex Thema Condens AS 
  • Vulset en aansluitset
  • Verticale adapter voor rookgasavoer
  • De muurdoorvoer of dakdoorvoer voor de rookgassen

Opgelet! Invensteer in Belgische producten en niet in geïmporteerde cv-ketelsvan Bulex. Wij weten dat er Bulex gaswandketels aan zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden worden, maar die jammer genoeg geen gebruik kunnen maken van de Bulex service en de Bulex garantie daar dit geen Belgische ketels zijn. Investeer in een officieel Belgische ketel zodat u op een geruste manier kunt gebruik maken van de Bulex dienst na verkoop.

 

Close