Close

BULEX THEMACONDENS CONDENSERENDE GASWANDKETEL PROMOTIE MET GRATIS THERMOSTAAT

Artikel is niet meer verkrijgbaar.

Gratis accessoires bij uw gaswandketel van Bulex:

* Bulex E7C thermostaat
* Bulex Adapterstuk 80/125
* Bulex montageplaat

 

Meer informatie

Meer informatie

De Bulex ThemaCondens condenserende gaswandketel is een zeer sterk en betrouwbaar toestel dat instaat voor verwarming en sanitair warm water (Opgelet! Niet alle types!). Het beschikt over een groot modulerend vermogen en is ondanks zijn compact uiterlijk een zeer krachtig toestel. De Thema Condens van Bulex kunt u zeer discreet in uw interieur verwerken. De compacte afmetingen zijn: 740mm x 418mm x 344mm.

De Bulex Thema Condens is verkrijgbaar in twee verschillende types: combiketel, welke dienen voor verwarming en sanitair warm water, en soloketel, welke enkel dienen voor verwarming. De promotie is enkel geldig voor de combiketels. De Bulex Thema Condens combiketel is verkrijgbaar in twee verwarmingsvermogens: 25 tot 30 kW en 30 tot 35kW en is gekenmerkd door een snelle opwarming van het sanitair warm water. Dit gebeurt dankzij de WarmStart functie. Hierbij wordt de productie van warm water niet louter gestart bij de afname van water, maar blijft de warmtewisselaar van de combiketel warm zodat de voorverwarmde warmtewisselaar ervoor zal zorgen dat u sneller warm water zult hebben. Binnen slechts twee seconden kunt u reeds genieten van warm water.

Heeft u enkel verwarming nodig? Geen probleem! Bulex Thema Condens heeft ook soloketels in zijn assortiment. Deze soloketels behoren niet tot de promotie.

U heeft de keuze uit vier verschillende modellen Bulex ThemaCondens. Alle onderstaande modellen dienen zowel voor verwarming als voor sanitair warm water.

  1. Bulex ThemaCondens 25/30 A condenserende gaswandketel
  2. Bulex ThemaCondens 25/30 B condenserende gaswandketel
  3. Bulex ThemaCondens 30/35 A condenserende gaswandketel
  4. Bulex ThemaCondens 30/35 B condenserende gaswandketel

De modellen binnen de promotie werken op aardgas, maar de Bulex ThemaCondens is ook verkrijgbaar of ombouwbaar in propaan. De Bulex Thema Condens A, zowel 25/30 als de 30/35 zijn voor een meerprijs ombouwbaar in propaan. Indien u de Bulex Thema Condens 25/30 B in propaan wenst, moet u expliciet vragen om een propaantoestel. Het aardgastoestel is niet ombouwbaar, maar er bestaat wel een versie reeds uit de fabriek in propaan. De Bulex Thema Condens 30/35 B is niet verkrijgbaar in propaan, maar enkel in aardgas.

Uw Bulex ThemaCondens heeft 5 jaar garantie op het verwarmingslichaam en 2 jaar op de andere onderdelen.

Dankzij de slimme thermostaat MiGo of Bulex MiPro kunt u nu ook uw condenserende gaswandketel vanop afstand bedienen. Hierdoor zal uw gaswandketel op een intelligente manier werken en dat zult u merken op uw energiefactuur.

Wat is het verschil tussen een Bulex ThemaCondens A en een Bulex ThemaCondens B?

Het verschil tussen de A-versie en B-versie van de Bulex condenserende gaswandketel ThemaCondens is het moduleren. Een ThemaCondens A kan niet zo diep modeluren dan het type B, daar de ThemaCondens B beschikt over ees speciaal gasblok waardoor het dieper kan moduleren en dus zuiniger is.

De Bulex ThemaCodens B werkt met een elektronische gasregeling waardoor het maximaal kan moduleren: 20 - 100%. Onder moduleren begrijpen we het volgende principe: De brander zal harder of zachter gaan branden afhankelijk van de warmtevraag die er op dat moment is. Dit zorgt voor een beter rendement, besparingen en een langere levensduur van de Bulex ThemaCondens condenserende gaswandketel.

GegevensBulex ThemaCondens 25/30Bulex Thema Condens 30/35
Energieklasse verwarmingAA
Energieklasse sanitair warm waterAA
Vermogen verwarming (max.)23.5kW29.3kW
Debiet17.2l/min20l/min

Wanneer u uw condenserende gaswandketel combineerd met een weersafhankelijke regeling krijgt de Bulex ThemaCondens als energielabel A+ voor verwarming.

Close