Close

BULEX THEMA CONDENS CONDENSERENDE GASWANDKETEL

STOCKARTIKEL! Informeer voor actuele stock.

Bulex condenserende gaswandketel Thema Condens op aardgas

  • Thema Condens 25/30 A: 0010017363
  • Thema Condens 30/35 A: 0010017364
  • Thema Condens 25/30 B: 0010017365
  • Thema Condens 30/35 B: 0010021855
  • Thema Condens AS 25 A: 0010017361
  • Thema Condens AS 30 B: 0010021852

 

Meer informatie

938,90 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Bulex Thema Condens gaswandketel

De Bulex ThemaCondens is verkrijgbaar in twee verschillende types: Combi gaswandketel en solo gaswandketel. Wat houdt dit in? De combiketel Thema Condens zorgt voor de verwarming van uw woning alsook voor het sanitair warm water, terwijl een soloketel Thema Condens enkel voor de verwarming zal zorgen.

Welke types Bulex Thema Condens zijn combi en welke ThemaCondens gaswandketel is soloketel?

Heel eenvoudig. Bulex heeft de gewoonte om het vermogen van zijn gaswandketel in zijn modelnaam te plaatsen. De modellen met twee verschillende nummers geven het vermogen mee zowel op het vlak van verwarming als op het vlak van sanitair warm water. De Bulex Thema Condens 25/30 en de Bulex Thema Condens 30/35 zijn dus combiketels terwijl de Bulex ThemaCondens AS25 en Bulex ThemaCondens AS30 soloketels zijn.

De Bulex Thema Condens die wij op stock volgen, werken op aardgas. Heeft u een Bulex Thema Condens op propaan of vloeibaar gas nodig? Geen probleem! De Bulex Thema Condens A-versie in combiketel, met andere woorden Bulex Thema Condens 25/30 A en 30/35 A zijn ombouwbaar naar propaan mits een meerprijs die u rechtstreeks aan de technicus van Bulex moet betalen. De interventie kan aangevraagd worden bij Bulex. De Bulex Thema Condens 25/30 B is verkrijgbaar in een no-stock propaan versie en heeft dus een andere artikelnummer, namelijk 0010017423. De Bulex ThemaCondens 30/35 B is niet verkrijgbaar in propaan. Op het vlak van de soloketels van de Bulex Thema Condens is enkel de Thema Condens AS 25 A ombouwbaar naar propaan en moet dit uitgevoerd worden door een technicus van Bulex.

A of B? Waarom zijn er twee types van de Bulex Thema Condens?

U zult zien dat de Thema Condens cv-ketel in elk vermogen van de combiketel verkrijgbaar is in een A en B versie. Maar wat is nu net het verschil en waarom is de B Bulex ThemaCondens duurder in aankoop? Alles heeft te maken met modulatie van de Bulex Thema Condens gaswandketel en dus zijn modulerend vermogen. Beide versies hebben een verschillend gasblok waardoor de Thema Condens B een hoger modulerend vermogen heeft en dus zuiniger is dan de Thema Condens A die niet zo diep kan moduleren. Het feit dat een toestel een hoger modulerend vermogen heeft, zal ervoor zorgen dat u meer energie zult besparen en uw toestel ook een langere levensduur zal hebben. Wij vinden de meerprijs voor de B-versie van de Bulex ThemaCondens cv-ketel dus meer dan de moeite waard.

Welk vermogen heeft de Bulex Thema Condens gaswandketel?

De Bulex ThemaCondens is verkrijgbaar in verschillende vermogen en afhankelijk van uw noden en eis naar comfort moet u opteren voor een bepaald vermogen. Bij de combiketels is het eerste getal het vermogen van de verwarming. U heeft hier de keuzen tussen 25kW en 30kW. Op het vlak van sanitair warm water heeft u bij de Bulex Thema Condens twee opties, namelijk 30kW en 35kW. De Bulex Thema Condens combiketel beschikt over de WarmStart functie waardoor u na twee seconden reeds kunt genieten van lekker warm water. U hoeft dus niet lang te wachten eer u warm water heeft en hoeft dus niet onnodig koud water laten wegstromen. Dankzij deze functie spaart u heel wat op uw water factuur. Voor de Bulex Thema Condens soloketel heeft u in ons stockassortiment twee verschillende vermogens 25kW en 30kW. Als no-stock gaswandketel kunt u ook informeren voor de versie van 12kW van de Bulex ThemaCondens soloketel.

Wilt u nog extra besparen met de Bulex Thema Condens gaswandketel? Dankzij de ingebouwde weersafhankelijke regeling en de in optie verkrijgbare buitenvoeler van Bulex kunt u het energielabel A+ verkrijgen voor verwarming in plaats van de standaard A. Ook opteren voor een slimme thermostaat Bulex MiGo kan u tot 35% meer doen besparen op uw energiefactuur.

Wenst u maximaal luxe comfort op het vlak van sanitair warm water? Kies dan voor de Bulex IsoTwin Condens die bezit over twee ingebouwde boilers van elk 21 liter.

* Wij verkopen enkel Belgisch gekeurde toestellen met wettelijke garantie verleend door Bulex België. Onze toestellen zijn geen geïmporteerde gaswandketels. Bulex gaswandketels die geïmporteerd worden uit lage-kosten-landen worden aan lage prijs verkocht in België maar zijn geen Belgische toestelen met de juiste certificaten en garantierechten. Let op alvorens u een goedkope Bulex gaswandketel koopt!

Close