Close
Aanbieding! BULEX THEMAFAST CONDENS CONDENSERENDE GASWANDKETEL

BULEX THEMAFAST CONDENS CONDENSERENDE GASWANDKETEL

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Bulex condenserende gaswandketel:

 • ThemaFast Condens 20/26: 0010025076
 • ThemaFast Condens 25/31: 0010025077
 • ThemaFast Condens 30/35: 0010025078

Meer informatie

1 279,17 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Bulex ThemaFast Condens condenserende gaswandketel

De Bulex ThemaFast Condens consenderende gaswandketel behoort tot het nieuwe assortiment van Bulex gaswandketels, op de markt gebracht in 2021.

De nieuwe generatie condenserende gaswandketels worden gekenmerkt door hun hoger watercomfort met onmiddellijke en onbeperkte beschikbaarheid aan een minimaal verbruik. In vergelijking met oudere gerenaties Bulex gaswandketels betekent dit een belangrijk verschil. De Bulex ThemaFast Condens cv-ketel is hierbij de meest standaard versie van de nieuwe 2021 reeks. 

De Bulex ThemaFast Condens cv-ketel is compatibel met twee gassoorten, zowel aardgas en propaan. De Bulex ThemaFast Condens ketel zal zowel sanitair warm water als centrale verwarming voorzien en uw woning en u heeft de keuze bij de Bulex ThemaFast Condens gaswandketel uit drie verschillende vermogens, waarbij het verwarmingsvermogen in staat is om te moduleren.

 Bulex ThemaFast Condens 20/26Bulex ThemaFast Condens 25/31Bulex ThemaFast Condens 30/35
Verwarmingsvermogen2.5 - 19.73.4 - 253.4 - 29.8
Sanitair vermogen25.7 (debiet: 14.8)31 (debiet: 17.8)34.8 (debiet: 20)

Bulex ThemaFast Condens cv-ketel met AquaFast technologie

De Bulex ThemaFast Condens cv-ketel beschikt over een innoverende technologie die is ontworpen door Bulex. Het gaat over een micro-accumulatie waardoor het water onmiddellijk op temperatuur is en snel geleverd kan worden tot aan het tappunt om verspilling zoveel mogelijk te vermijden. Dit heeft twee positieve gevolgen:

 • Besparing dankzij mindere verspilling van water
 • U moet minder lang wachten totdat u warm water heeft aan het tappunt wat het comfortgevoel bevordert.

De Bulex ThemaFast Condens gaswandketel beschikt over een primaire warmtewisselaar en een bijkomende platenwarmtewisselaar. Het is de platenwarmtewisselaar die zorgt voor een temperatuurbehoud en dus voor de micro-accumulatie in de Bulex ThemaFast Condens cv-ketel. Wanneer uw cv-ketel een lange tijd niet heeft gewerkt, zal dit bevordelijk zijn voor uw comfortgevoel omdat dankzij de warmte van de platenwarmtewisselaar het water wordt warm gehouden. 

*Om gasverbruik te verminderen, heeft u de mogelijkheid om deze technologie uit te schakelen zodat de Bulex ThemaFast Condens gaswandketel minder tot ontsteking zal overgaan.

Bulex ThemaFast Condens gaswandketel en de FlameFit technologie

Bij de nieuwe generatie cv-ketels van Bulex waartoe de Bulex ThemaFast Condens behoort, is er geïnvesteerd in een nieuwe technologie omtrent de verbranding. Vroeger moest deze afgesteld worden door de Bulex technieker tijdens de indienststelling, maar dankzij de FlameFit technologie zal de cv-ketel voortdurend de verbranding analyseren en bijstellen om een optimale werking en verbranding te verzekeren. Dankzij deze nieuwe technologie zal er nog meer kunnen bespaard worden op energie.

De Bulex ThemaFast Condens cv-ketel beschikt over een intuitief touchscreen voor de eenvoudige bediening van het toestel en daarnaast heeft Bulex ook geïnvesteerd in de mogelijkheid om het toestel in een supersnelle tijd te installeren dankzij de Clic-express technologie.

De Bulex ThemaFast Condens condenserende gaswandketel beschikt over enkele onderdelen die uw comfortgevoel tot pure luxe zullen herleiden. Dankzij de smart-shower functie zal u tijdens het douchen over een constante temperatuur beschikken zodat plots heet of koud water verleden tijd is. Daarnaast beschikt het toestel intern ook over: een ingebouwd 8 liter expansievat, diewegklep, weersafhankelijke regeling met tijdprogrammering en een overdrukventiel van 3 bar. Een buitenvoeler kunt u eventueel nog apart toevoegen aan uw Bulex ThemaFast Condens installatie indien gewenst.

Wat is er meegeleverd bij mijn Bulex ThemaFast Condens cv-ketel?

 • Ophangbeugels voor montage
 • Installatiehandleiding
 • Afvoerslag voor condensatie en van de veiligheidsklep

Wat moet ik nog apart aankopen bij mijn Bulex ThemaFast Condens gaswandketel?

 • Montageplaat compatibel met de Bulex ThemaFast Condens
 • Verticale uitgang / adapter voor aansluiting op mijn rookafvoer
 • Rookafvoer voor muur of dak
 • Aansluitset
 • Buizen voor aansluitingen
 • Vulset

Opgelet! Bulex is een uitstekend merk dat staat voor kwaliteit en beschikt daarnaast over een prima dienst-na-verkoop service en garantiebehandeling. Dit geldt enkel voor Belgische toestellen die in België worden aangekocht om in België geïnstalleerd te worden. Bij Esanico worden enkel Bulex toestellen verkocht waarvan het serienummer behoort tot Bulex België en die dus beschikken over de wettelijke garantie geleverd door Bulex.
Op geïmporteerde toestellen uit het buitenland, meestal aan een goedkopere prijs, hebben geen recht op deze service waardoor een goede koop snel uitdraait in een alsnog dure koop. Verzeker u eerst dat u een Belgisch toestel koopt vooraleer u in de val loopt van de interessante aankoopprijs. Bij Esanico mag u gerust zijn: Wij verkopen enkel 100% officiële Bulex toestellen uit België met wettelijke geldige garantie.

Close