Close

BULEX THEMAPLUS CONDENS CONDENSERENDE GASWANDKETEL

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Bulex condenserende gaswandketel:

 • ThemaPlus Condens 20/26: 0010025079
 • ThemaPlus Condens 25/31: 0010025080
 • ThemaPlus Condens 30/35: 0010025081

GRATIS ACCESSOIRES! Montageplaat, MISET SRT380 met MiGo Link SR 940f internetmodule en verticale uitgang 80/125 inbegrepen.

Meer informatie

1 858,86 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Bulex ThemaPlus Condens condenserende gaswandketel

De Bulex ThemaPlus Condens cv-ketel hoort tot de nieuwe generatie van gaswandketels die door Bulex in 2021 aan de catalogus zijn toegevoegd.

Waarbij de Bulex ThemaFast Condens de meest standaard versie was van het nieuwe assortiment van Bulex gaswandketels, geeft de Bulex ThemaPlus Condens een antwoord op uw grotere luxevraag. Het warm water wordt bijna onmiddellijk aangeboden aan uw tappunt want het comfortgevoel doet stijgen en verspilling vermijdt. 

De Bulex ThemaPlus Condens gaswandketel is verkrijgbaar in zowel aardgas als propaan en biedt aan de gebruiker zowel verwarming als sanitair warm water. De Bulex ThemaPlus Condens cv-ketel is dus een combi oplossing die een compleet antwoord geeft op uw warmte en warm water vraag in uw woning. U heeft de keuze uit drie verschillende vermogens. De Bulex ThemaPlus Condens ketel is in staat om op het gebied van verwarming te moduleren waardoor dit bijdraagt tot een hogere besparing.

 Bulex ThemaPlus Condens 20/26Bulex ThemaPlus Condens 25/31Bulex ThemaPlus Condens 30/35
Verwarmingsvermogen2.5 - 203.4 - 253.4 - 29.8
Sanitair vermogen25.7 (debiet: 14.8)31 (debiet: 17.8)

34.8 (debiet: 20)

Bulex ThemaPlus Condens cv-ketel en de FlameFit technologie

Zoals alle andere gaswandketels van het nieuwe assortiment van Bulex is ook de nieuwe Bulex ThemaPlus Condens gaswandketel uitgerust met de FlameFit technologie. De FlameFit technologie is een innovatieve door Bulex ontworpen technologie die verspilling bestrijdt waardoor er op een constante manier water zal gebruikt worden zonder te lijden aan temperatuursverlies maar besparing ten alle tijde gegarandeerd wordt. Een efficiënte verbranding van het gas staat in rechtstreekse relatie met een goed rendement van het toestel. Enkel zo kan een zuivere en correcte verbranding gegarandeerd worden. Dit vraagt om concrete instellingen die bij oudere versies manueel moesten uitgevoerd worden. Dankzij de FlameFit technologie waarover de Bulex ThemaPlus Condens cv ketel over beschikt, analyseert het toestel op een voortdurende manier de verbranding en stelt bij waar nodig om het rendement van de Bulex ThemaPlus Condens niet in gevaar te brengen. Dit is een volledig automatisch proces waar geen menselijke tussenkomst moet voorzien worden.

Bulex ThemaPlus Condens gaswandketel met de nieuwe MicroFast technologie

De MicroFast technologie waarover de Bulex ThemaPlus Condens cv ketel beschikt, heeft Bulex recent ontworpen en de Bulex ThemaPlus Condens is de eerste gaswandketel die hierover beschikt. Dankzij een mini accumulatie van 3.2 liter water dat zich intern in de Bulex ThemaPlus Condens bevindt, kan dit water op temperatuur gehouden worden zodat onmiddellijk en op permanentie wijze warm water voorzien is. Dit draagt bij tot een extreem hoog luxe gevoel. Dit permanent warm water is voorzien dankzij een weerstand van 25W. 

Wat zijn de voordelen van de MicroFast technologie van de Bulex ThemaPlus Condens condenserende gaswandketel?

 • Onmiddellijke beschikbaarheid van lekker warm water aan uw tappunt wat verspilling van water en energie vermijdt en dus onrechtstreeks ook invloed heeft op het bedrag van uw energiefacturen
 • Besparing op uw facturen van gas en water
 • Het openen van meerdere tappunten heeft geen invloed op de continuïteit van de temperatuur van uw water. Het roepen van "Is er iemand warm water aan het gebruiken?" behoort dus tot verleden tijd.
 • Minder kalkaanslag en langere levensduur van uw Bulex ThemaPlus Condens

Waarom kiezen voor de Bulex ThemaPlus Condens gaswandketel?

De Bulex ThemaPlus Condens cv-ketel behoort tot de middeklasse van de nieuwe Bulex gaswandketels met een mooi antwoord op uw comfortvraag. De eenvoudige installatie van de Bulex ThemaPlus Condens en het intuïtief touchscreen van uw cv-ketel dragen hier uiteraard aan bij. Bulex heeft gewerkt aan zijn eenvoudige manier van installeren zodat deze volgens de clic-express technologie in een handomdraai is gemonteerd en klaar voor de indienststelling. Opgelet! De opstart van uw Bulex ThemaPlus Condens cv ketel moet nog steeds uitgevoerd worden door een Bulex technieker zodat uw wettelijke fabrieksgarantie blijft gelden. Vanaf dan kunt u optimaal genieten van uw nieuwe Bulex ThemaPlus Condens cv-ketel.

Daarnaast beschikt de Bulex ThemaPlus Condens ketel ook over een zeer gebruiksvriendelijk touchscreen waarin u op een heel eenvoudige manier uw toestel kunt bedienen of bij probleem eenvoudig de diagnose kunt stellen.

Beide aspecten hebben ook als resultaat dat de Bulex ThemaPlus Condens condenserende gaswandketel op een snelle en eenvoudige manier zijn onderhoud kan krijgen.

De Bulex ThemaPlus Condens cv-ketel beschikt standaard intern over een expansievat van 8 liter en een ventiel van 10 bar. Daarnaast heeft de Bulex ThemaPlus Condens een ingebouwde driewegklep, weersafhankelijke regeling die een mogelijkheid heeft tot programmatie en een ingebouwde miniboiler van 3.2 liter en een weerstand van 25W. De buitenvoeler moet u nog apart bijbestellen indien gewenst.

Wat wordt er meegeleverd bij mijn nieuwe Bulex ThemaPlus Condens gaswandketel?

Naast uw Bulex ThemaPlus Condens cv-ketel worden ook nog de volgende accessoires geleverd:

 • Kleine accessoires voor montage
 • Handleiding voor gebruik en installatie
 • Afvoerslangen voor condensatie en van de kleppen
 • Beugels voor montage

Wat moet ik nog bijbestellen bij de aankoop van mijn Bulex ThemaPlus Condens cv-ketel?

 • Montageplaat die compatibel is met de Bulex ThemaPlus Condens ketel
 • Adapter om uw rookafvoer aan te sluiten op uw Bulex ThemaPlus Condens
 • Rookafvoer ofwel muur ofwel dak
 • Vulset
 • Buizen

Opgelet! Bulex staat gekend voor zijn prima kwaliteit en een prachtige technische dienst met een dienst na verkoop. Daarnaast biedt Bulex een deftige en betrouwbare garantie aan zijn gebruikers. Maar dit is enkel geldig voor officiële Belgische toestellen. Geïmporteerde toestellen, meestal aan een interessantere maar gevaarlijke goedkope prijs hebben geen recht op deze wettelijke garantie. Bij Esanico verkopen wij enkel officiële Belgische Bulex gaswandketels die geleverd worden door Bulex België en die beschikken over de wettelijke garantie en bijstand. Laat u niet vangen door een goedkope aankoop die uiteindelijk duur uitdraait.

 

Close