Close

BULEX THERMOMASTER CONDENSERENDE GASWANDKETEL PROMOTIE MET GRATIS THERMOSTAAT

Artikel is niet meer verkrijgbaar.

Gratis uw Bulex Thermo Master krijgt u meegeleverd:

* Bulex E7C thermostaat
* Bulex Adapterstuk 80/125
* Bulex montageplaat

Meer informatie

Meer informatie

De Bulex condensatiegaswandketel ThermoMaster kunnen we allereerst opsplitsen in twee optie:

  • Bulex ThermoMaster gaswandketel die zowel voor verwarming als voor sanitair warm water dient (combiketel)
  • Bulex ThermoMaster condensatiegaswandketel die enkel voor verwarming dient of gecombineerd kan worden met een waterboiler voor sanitair warm water (soloketel)

De ThermoMaster Bulex gaswandketel beschikt over de optie "WarmStart". Gewone ketels starten pas met het aanmaken van warm water wanneer zij waterafname detecteren. Dit proces vraagt tijd en hierdoor moet u wachten vooraleer u warm water zult verkrijgen. Dit heeft nog een bijkomend nadeel: u verspilt koud water. De Bulex Thermomaster beschikt over de funcie WarmStart dat ervoor zorgt dat de warmtewisselaar van de combiketel warm blijft tijdens de periodes dat u water wenst en hierdoor zult u veel sneller kunnen genieten van warm water en wordt er geen water overbodig verloren gegaan. Gemiddeld kunnen we rekenen op 2 seconden dat de ThermoMaster nodig heeft om warm water af te geven. Bij gewone gaswandketels zonder de functie WarmStart bedraagt die tijd 6 seconden.

De Bulex ThermoMaster is geproduceerd uit hoogwaardige materialen waardoor het een lange levensduur heeft. De compacte condensgaswandketel biedt een levenslang comfort en een hoog rendement. De garantie van het toestel is 10 jaar op het verwarmingslichaam en 3 jaar op de andere onderdelen.

De afmetingen van de Bulex ThermoMaster zijn voor al zijn types gelijk: 740mm x 418mm x 300mm. Door zijn compact formaat kunt u heel gemakkelijk het toestel integreren in uw woning. Daarnaast beschikt het over een zeer eenvoudig te bedienen controlepaneel met een digitale display.

Wanneer u uw ThermoMaster combineert met de Bulex MiGo of Bulex MiPro thermostaat kunt u vanop afstand via de app uw condenserende gaswandketel van Bulex bedienen. Hierdoor kunt u zowaar 35% op uw energiefactuur besparen.

U heeft de keuze uit vier verschillende modellen:

  1. Bulex Thermomaster T18/25 combiketel - condenserende gaswandketel voor verwarming en sanitair warm water
  2. Bulex Thermomaster T25/30 combiketel - condenserende gaswandketel voor verwarming en sanitair warm water
  3. Bulex Thermomaster T30/35 combiketel - condenserende gaswandketel voor verwarming en sanitair warm water
  4. Bulex Thermomaster TAS 30 soloketel - condenserende gaswandketel voor verwarming

Wanneer u de condensgaswandketel van Bulex, ThermoMaster, combineert met een weersafhankelijke regeling krijgt het toestel als energielabel voor verwarming A+. Wanneer het toestel niet wordt gecombineerd met een weersafhankelijke regeling hebben alle Bulex ThermoMaster gaswandketels het energielabel A.

De combiketels ThermoMaster Bulex hebben geen geïntegreerde boiler, maar werken via het doorstroomprincipe. De ThermoMaster TAS 30 heeft dit doorstroomprincipe niet maar kan gekoppeld worden aan een externe boiler om warm water te bereiden.

Het toestel Bulex ThermoMaster is niet ombouwbaar tot propaan en enkel te verkrijgen in aardgas.

GegevenThermoMaster T18/25ThermoMaster T25/30ThermoMaster T30/35ThermoMaster TAS 30
Type ketelCombiketelCombiketelCombiketelSoloketel
Vermogen verwarming (max.)18kW25kW30kW30kW
Vermogen Sanitair warm water (max.)25kW30kW35kW-
Debiet14.5l/min17.3l/min20.2l/min-
Close