Close

BULEX THERMOMASTER CONDENSERENDE GASWANDKETEL

STOCKARTIKEL! Informeer voor actuele stock.

Bulex ThermoMaster condenserende gaswandketel op aardgas

  • ThermoMaster 18/25: 0010016077
  • ThermoMaster 25/30: 0010016078
  • ThermoMaster 30/35: 0010016667
  • ThermoMaster AS 30: 0010016080

Meer informatie

868,90 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Bulex ThermoMaster condenserende gaswandketel

De Bulex Thermo Master gaswandketel is de basisversie van het volledige gamma van Bulex van gaswandketels. De Bulex ThermoMaster staat voor eenvoud, gemakkelijk in gebruik en compact design. Dankzij zijn compacte vorm is hij heel eenvoudig in uw woning te verwerken en daarnaast staat hij gekend voor zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoud in het onderhoud. De Bulex ThermoMaster is een voordelige maar toch ook een efficiënte keuze. De Bulex ThermoMaster heeft een hoog modulerend vermogenvan 25% tot 100%, welke hand in hand gaat met besparing op uw energiefactuur.

De Bulex ThermoMaster gaswandketel is enkel verkrijgbaar in een versie die werkt op aardgas. Heeft u enkel propaan of vloeibaar gas, dan is de Thermo Master Bulex cv-ketel voor u geen optie. Wij verwijzen u dan door naar de Bulex ThemaCondens gaswandketel, waar u welk de keuze heeft uit enkele modellen die ombouwbaar of verkrijgbaar zijn in een propaan versie.

De Bulex Thermo Master heeft vier verschillende modellen in zijn gamma waarvan drie combiketels zijn en één een soloketel. Bulex maakt het heel eenvoudig voor zijn gebruikers en geïnteresseerden. De modellen welke twee verschillende cijfers in hun naam hebben, zijn combimodellen waarvan het eerste cijfer staat voor het vermogen van de verwarming en het tweede cijfer voor het vermogen van het sanitair warm water. De Bulex Thermo Master als combiketel heeft drie mogelijkheden: ThermoMaster 18/25, Thermo Master 25/30 en als laatste ThermoMaster 30/35. De Bulex Thermo Master TAS 30 heeft maar één cijfer en is dus een soloketel die enkel verwarming in uw woning zal voorzien.

Welk vermogen heeft de Bulex ThermoMaster condenserende gaswandketel?

In de combi-versie van de Bulex ThermoMaster gaswandketel heeft u de keuze voor drie verschillende vermogens op het vlak van verwarming alsook op het vlak van sanitair warm water. U heeft de mogelijkheid om te opteren voor 18kW, 25kW en 30kW voor verwarming en 25kW, 30kW en 35kW voor sanitair warm water. Afhankelijk van uw eisen en comfortvraag moet u een bepaald vermogen kiezen. Laat u bijstaan door ons technisch team om het juiste vermogen te bepalen voor uw Bulex ThermoMaster. De Bulex Thermo Master TAS30 soloketel heeft 30kW als vermogen voor verwarming. 

Heeft de Bulex ThermoMaster gaswandketel de gegeerde WarmStart functie van Bulex?

Zeker en vast! Traditionele ketels verwarmen water afhankelijk van de watervraag en starten bij de eerste waterafname. Dit heeft als negatief gevolg dat u eerst redelijk wat koud water voor niets moet laten wegstromen alvorens te kunnen genieten van lekker warm water. Dat koud water is pure verspilling en onnodige kosten. De WarmStart Functie van Bulex zal ervoor zorgen dat de warmtewisselaar die zich in uw ThermoMaster cv-ketel van Bulex bevindt warm zal blijven om ervoor te zorgen dat er bij onmiddellijk warm water zal geleverd worden.

Hoe kan ik besparen met mijn Bulex Thermo Master?

De Bulex ThermoMaster heeft een geïntegreerde weersafhankelijke regeling en de mogelijkheid tot het gebruik van een buitenvoeler, welke optioneel is. Wanneer u de weersafhankelijke regeling van uw ThermoMaster gebruikt, zal uw energieklassen wijzigen naar A+ in plaats van A. Daarnaast heeft de ThermoMaster ook een hoog modulerend vermogen van 25% tot 100%, wat staat voor besparing en een langere levensduur van uw Bulex ThermoMaster. Kiest u voor de Slimme Thermostaat Bulex MiGo dan kunt u nog meer besparen tot wel 35% op uw maandelijkse facturen.

* Opgelet! Bulex staat gekend voor zijn uitstekende dienst-na-verkoop, maar weliswaar enkel voor Belgische toestellen. Bij Esanico verkopen wij Bulex ThermoMaster gaswandketels voor de Belgische markt, met andere woorden belgische toestellen met de juiste certificaten voor gebruik in België. Enkel op deze toestellen is de wettelijke garantie geldig. Bulex ThermoMaster gaswandketels die ingevoerd zijn uit andere landen, over het algemeen aan een zeer goedkope prijs, zijn niet ingesteld en gecertificeerd voor gebruik in België en hebben geen recht op de wettelijke garantie. Verzeker u er steeds van dat u een officiële Belgische Bulex ThermoMaster toestel aankoopt!

Close