Close

ATLANTIC NEFERTITI BADHANDDOEKDROGER

Check document hieronder om na te gaan of uw radiator op stock is.

860,58 € BTW inbegrepen

U heeft de keuze uit de volgende modellen van de Atlantic Nefertiti handdoekradiator:

ModelOmschrijving
Atlantic Nefertiti Integraal Pivontant linksHanddoekradiator met ventilo naar links roterend 
Atlantic Nefertiti Integraal Pivontant rechtsHanddoekradiator met ventilo naar rechts roterend
Atlantic Nefertiti Integraal SmallHanddoekradiator met ventilo voor kleine ruimtes omwille van zijn beperkte breedte
Atlantic Nefertiti Integraal MixteGemengde handdoekradiator met ventilo die zowel werkt in samenwerking met de centrale verwarming als op elektriciteit
Atlantic Nefertiti Digitaal SmallHanddoekradiator zonder ventilo voor kleine ruimtes omwille van zijn beperkte breedte

Vandaag de dag worden meer en meer warmtepompen geïnstalleerd in gerenoveerde of nieuwe woningen. Meer en meer wordt er gedacht aan energiebesparing en kleinere energiefacturen. Helaas is het rendement van uw volledige installatie maar zo hoog als de zwakste schakel. Meermaals hebben wij al vermeld dat dit over het algemeen de radiatoren zijn. De handdoekradiatoren van Atlantic, meer bepaald het model Nefertiti, hebben hier een oplossing voor, namelijk het gebruik van ventilatoren. Wanneer u opteert voor een model met ventilo zorgt u ervoor dat in een zeer korte tijd u de ideale temperatuur bereikt in uw badkamer. Geen immense radiatoren meer, gedaan met zeer hoge temperatuur van het water (in geval van gemengde handdoekradiator) of hoge wattages wat het verbruik van elektriciteit doet stijgen (in geval van elektrische handdoekradiator). Dankzij de Atlantic Nefertiti badkamerradiator met ventilo verhoogt u supersnel de temperatuur in uw badkamer. Daarnaast beschikt het over een reinigbare stoffilter die ervoor zorgt dat u steeds over verse lucht bezit na langdurig gebruik.

Afmetingen van de Atlantic Nefertiti handdoekradiator

ModelVermogenAfmetingen (LxHxD) mm
Atlantic Nefertiti Integraal roterend links en rechts  
 1500W550x1150x150
 1750W550x1450x150
 2000W550x1750x150
Atlantic Nefertiti Integraal Small  
 1500W450x1450x135
 1750W455x1750x135
Atlantic Nefertiti Digitaal Small (zonder ventilo)  
 500W450x1450x138
 750W450x1750x138
Atlantic Nefertiti Mixte  
 1750W550x1450x150
 2000W550x1750x150

Atlantic voorziet handdoekradiatoren voor zowel grotere als kleinere badkamers. Heeft u niet de ruimte om een brede badkamerradiator te hangen, dan kunt u opteren voor de small versie. Dankzij zijn breedte van 450mm is het de ideale oplossing voor badkamers waar er geen plaats meer voorzien is voor brede radiatoren. Dankzij zijn ruime openingen kunnen de handdoeken gemakkelijk opgehangen worden.

Wenst u een ruimte in uw badkamer af te bakenen? Bijvoorbeeld tussen het toilet en de lavabo of de douche. Dat kan via de roterende of pivoterende versie van de Atlantic Nefertiti badhanddoekradiator. Deze radiator kan ofwel naar links draaien of naar rechts draaien. Opgelet! U moet dit beslissen alvorens de aankoop uit te voeren. De badkamerradiatoren Nefertiti van Atlantic zijn niet omkeerbaar.

Dankzij de programmeerbaarheid van de Atlantic handdoekradiatoren Nefertiti bespaart u 25% op uw energiefactuur. Daarnaast beschikt het model Integraal van de Nefertiti over twee innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat u een zeer hoog warmtecomfort kunt ervaren bij radiatoren van hetzelfde vermogen.

  • Triple Comfort System Technologie
  • Ventilator

Dankzij de Triple Comfort System Technologie kunt u uw badkamer verwarmen en naar de gewenste ideale temperatuur brengen, ook al hangt uw handdoekradiator vol met handdoeken. Dankzij de dompelweerstand van Atlantic die verwerkt zit in de Nefertiti handdoekradiatoren kunt u zowel verwarmen als uw handdoeken laten drogen zonder te moeten inboeten in comfort.

Close