Close

JAGA GEO VERTICAAL BADKAMERRADIATOR

NO-STOCK. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

De Jaga Geo Verticaal designradiator is vervaardigd uit natuursteengranulaat, welke een samenstelling is van verschillende minerale materialen. Wenst u deze radiator te gebruiken in de badkamer? Dan is een handdoekhouder de ideale oplossing voor het snel drogen van uw handdoek.

Meer informatie

997,17 € BTW inbegrepen

De Geo Verticaal radiator van het merk Jaga wordt geleverd met een aansluiting 18 beneden en met een wandbevestigingsset vervaardigd uit RVS.  Daarnaast is in het pakket ook een ontluchter en een blindstop met diameter 1/2" voorzien.

Aansluitingsmogelijkheden Jaga Geo Verticaal

De standaardaansluiting van de Jaga Geo Verticaal heeft als code 18, waarvan het eerste cijfer staat voor de aanvoer en het tweede cijfer de retour. Daarnaast kan u deze aansluiting ook omdraaien, namelijk 81. Wenst u een bovenaansluiting? Geen probleem! En dit zonder meerprijs. Hierbij geldt code 45 of code 54, waarbij de staalpijp wordt meegeleverd en te monteren is in de retour. De ontluchter moet voorzien worden op de centrale verwarmingsleiding. Een éénpijpsaansluiting is ook een mogelijkheid, deze heeft als code 11, links, of 88, rechts. Opgelet! Er moet altijd een verticale verdeelpijp voorzien worden met een minimumlengte van 40cm.

Wenst u dus een andere aansluiting dat de standaard 18 of 81 aansluiting? Geef dit duidelijk aan in uw bestelling of neem contact met ons op.

Kleuren Jaga Geo Verticaal

Wanneer u opteert voor een Jaga Geo Verticaal designradiator heeft u de keuze uit verschillende kleuren: standaard kleuren en andere kleuren. De standaard kleuren zijn steeds zonder meerprijs bij Jaga. De andere kleuren hebben wel een meerprijs. Vraag offerte wanneer u de prijs wenst te weten van een Jaga radiator in een andere kleur.

De Jaga Geo Verticaal radiator is verkrijgbaar in twee hoogtes en lengtes, namelijk 1500mm en 1800mm als hoogte en 500mm en 600mm als lengte.

Wenst u de vermogens te weten van de verschillende types radiatoren om een aangename temperatuur te verkrijgen? Klik op onderstaande link:

Vermogen Jaga Geo Verticaal radiator

Close