Close

JAGA SANI LOUVRE BADKAMERRADIATOR

NO-STOCK. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

Iedereen wenst een aangenaam warmtegevoel te verkrijgen in een woonruimte waar je niet alleen eet of werkt, maar waar je echt tijd doorbrengt. De Jaga Sani Louvre kan je doen laten genieten van dat comfort in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Wie vindt het geen echte luxe steeds te kunnen genieten van een lekker warme handdoek?

Meer informatie

356,54 € BTW inbegrepen

De designradiator Sani Louvre van het merk Jaga is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, Zo heeft u de keuze tussen de hoogtes 730mm, 930mm, 1190mm, 1390mm, 1780mm en 2050mm. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende lengtes, namelijk 400mm, 500mm, 600mm, 700mm, 800mm en 1000mm. Het is heel belangrijk om de correcte afmetingen te kiezen zodat u voldoende vermogen voorziet om het nodige comfort te verkrijgen in de woonruimte.

Afmetingen radiatoren sani louvre

Om een aangename temperatuur te verkijgen in een woonruimte, moet u rekening houden met het vermogen van de radiator. Enkel een radiator met voldoende vermogen kan u een comfortgevoel aanbieden. Bekijk onderstaande link om het vermogen van de Jaga Sani Louvre radiator te bekijken.

Vermogen radiator Jaga Sani Louvre

Standaard kleuren jaga sani louvre

U heeft de keuze tussen twee standaard kleuren waar geen meerprijs voor wordt aangerekend: Verkeerswit RAL 9016 en Zandstraalgrijs. Wenst u een andere kleur? Neem dan snel een kijkje op de website van Jaga (Zie link hierboven) en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor de andere kleuren wordt wel een meerprijs aangerekend.

Wij leveren de Jaga radiatoren met een aansluiting 18 / 81 beneden, met wandbevestigingsset, een gechromeerde ontluchter en een blindstop.

Jaga Sani louvre aansluiting

De code voor de aansluiting bestaat uit twee cijfers waarvan de eerste de aanvoer is en de tweede de retour. De standaardaansluiting is 18, maar uiteraard is de aansluiting 81 ook perfect mogelijk. Wenst u andere aansluitingen? Dat kan en zonder meerprijs, maar dit moet wel meegedeeld worden bij de bestelling! Een bovenaansluiting is mogelijk als u de code 45 of 54 opgeeft. De straalpijp zal meegeleverd worden en deze moet gemonteerd worden in de retour. Op de centrale verwarmingsleiding moet u een ontluchter voorzien. Zijaansluitingen en éénpijpsaansluitingen zijn ook mogelijk, mits dit bij de bestelling duidelijk aan te geven.

Close