Close

ZEHNDER TOGA HANDDOEKRADIATOR CENTRALE VERWARMING VERSIE

NO-STOCK. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

291,01 € BTW inbegrepen

Linkse aansluitingNeen
Rechtse aansluitingNeen
MiddenaansluitingJa
KleurRAL 9016

De Zehnder Toga is een handdoekradiator die perfect kan geplaatst worden in de keuken of badkamer. Deze verticale radiator van het merk Zehnder is leverbaar in verschillende kleuren en is verkrijgbaar in drie verschillende versies:

  • Verwarming via centrale verwarming
  • Elektrische verwarming
  • Gemengde verwarming

Door zijn talrijke gebruiksmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld als scheidingswand, kan de Zehnder Toga een aangename sfeer geven aan de woonruimte. De afstand tussen de buizen laat een deftige reiniging toe en dankzij dit design kunnen handdoeken heel gemakkelijk opgehangen worden om te drogen.

De Zehnder Toga is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U heeft de keuze in hoogte tussen 718mm, 1148mm, 1436mm en 1780mm. In lengte kunt u kiezen voor 450mm, 500mm, 600mm, 750mm en 1000mm.

Zehnder Toga modellen

Om een aangename temperatuur te verkrijgen in de ruimte, moet u rekening houden met het warmtevermogen van de radiator. Hieronder kunt u het vermogen terugvinden van alle types van de Zehnder Toga die verwarmt aan de hand van centrale verwarming.

Vermogen watt zehnder toga

De Zehnder Toga kan u aansluiting via een middenaansluiting van 50mm, maar ook een zijaansluiting om een oude radiator keurig te vervangen, is mogelijk. Bij een zijaansluiting staat de thermostaat op een handige bedieningshoogte.

Close