Close

HENRAD COMPACT ALL IN RADIATOR

STOCKARTIKEL! Informeer voor actuele stock.

Henrad radiator als basismodel met omkasting maar zichtbare leidingen.

De Henrad Compact All In heeft een bovenrooster en zijpanelen. De leidingen van de Henrad Compact All In zijn weliswaar zichtbaar.

Geleverd met het nodige materiaal voor montage met uitzondering van de aansluitsets. (Zie accessoires)

Meer informatie

23,34 € BTW inbegrepen

Meer informatie

Henrad Compact All In

De Henrad Compact All In radiator kan beschouwd worden als een basismodel binnen het Henrad gamma. Toch is het iets uitgebreider dan het standaard model van Henrad.

Wat zijn de verschillen en gelijkenissen tussen de Henrad Compact All In en de Henrad Standard?

  • De Henrad Compact All In beschikt over een omkasting: sierlijk buitenrooster en zijpanelen.
  • Zowel de Henrad Compact All In als de Henrad Standard hebben zichtbare leidingen. U kunt hetzelfde aansluitingsset gebruiken voor zowel de Compact All In als de Standad van Henrad.
  • Beide modellen van Henrad beschikken over een geprofileerde voorzijde.
  • De Henrad Compact All In en de Henrad Standard zijn horizontale radiatoren.
  • Opgelet! De Henrad Standard levert geen consoles mee. Deze moeten apart aangeschaft worden. De Henrad Compact All In verklapt het reeds in zijn naam en levert wel alle accessoires mee.
    U heeft twee ophangstrippen voor radiatoren tot 1600mm en moet hiervoor dus twee beugels voorzien. Vanaf een lengte van 1800mm moeten er drie consoles voorzien worden.

De aansluitingen van de Henrad Compact All In.

De Henrad Compact All In radiator beschikt over 4 aansluitingen van 1/2" binnendraad. Opgelet! De Compact All In van Henrad heeft geen mogelijkheid tot middenaansluiting.

De Henrad Compact All In radiator is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • Type: 11, 21, 22 en 33
  • Hoogte: 300, 400, 500, 600, 700 en 900mm
  • Lengte: 400 - 3000mm

Niet alle mogelijke afmetingen staan in onze webwinkel. U zult enkel de modellen terugvinden welke behoren tot ons stockgamma. Indien u een afmeting zoekt van de Henrad Compact All In radiator maar deze niet terugvindt, aarzel niet om een vrijblijvende offerte te vragen voor de desbetreffende Henrad radiator.

Daarnaast is de Henrad Compact All In radiator ook verkrijgbaar in 35 Henrad kleuren of 200 RAL-kleuren. Deze kunnen speciaal voor u besteld worden, weliswaar aan een meerprijs. Standaard wordt de Henrad Compact All In in de RAL 9016 geleverd.

Bijhorende producten:

Close