Close

HENRAD COMPACT ALL IN RADIATOR

Check document hieronder om na te gaan of uw radiator op stock is.

De Henrad Compact All In radiator kan beschouwd worden als de standaard radiator van Henrad, maar beschikt daarentegen over een omkasting van bovenrooster en zijpanelen. De leidingen zijn zichtbaar langs de zijde van de Henrad Compact All In.

Levertermijn: 24 tot 48 uur voor stockradiatoren en 6 tot 10 weken voor No-Stock radiatoren*

Wenst u het vermogen te weten van uw Henrad Compact All In radiator en wenst u na te gaan of de radiator behoort tot het stockgamma? Controleer snel ---> Vermogen en Stock van Henrad Compact All In radiator

* Levertermijn wordt louter informatief meegedeeld en is geen contractuele akkoord. No-Stock Henrad radiatoren worden speciaal bij bestelling bij Henrad besteld en hebben hierdoor geen recht op herroeping, wat betekent dat retour, omruiling of annulatie van uw Henrad Compact All In radiator niet mogelijk is.

Meer informatie

50,41 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Henrad Compact All In radiator

De Henrad Compact All In radiator kan beschouwd worden als een basismodel binnen het Henrad gamma. Toch is het iets uitgebreider dan het standaard model van Henrad.

Wat zijn de eigenschappen van de Henrad Compact All In radiator?

  • De Henrad Compact All In beschikt over een omkasting: sierlijk buitenrooster en zijpanelen.
  • De Henrad Compact All In radiator heeft zichtbare leidingen. U kunt hetzelfde aansluitingsset gebruiken voor zowel de Compact All In als de Standad van Henrad. U moet dus kiezen voor het gebruik van een verbindingsbuis, welke langs de zijde van de radiator loopt.
  • De Henrad Compact All In radiator beschikt over een geribbelde voorplaat.
  • De Henrad Compact All In radiator is een basic horizontale radiator.
  • De Henrad Compact All In radiator verklapt het reeds in zijn naam en levert alle accessoires mee: consoles, blindstoppen, ontluchters, ...
    U heeft twee ophangstrippen voor radiatoren tot 1600mm en moet hiervoor dus twee beugels voorzien. Vanaf een lengte van 1800mm moeten er drie consoles voorzien worden.

De aansluitingen van de Henrad Compact All In radiator.

De Henrad Compact All In radiator beschikt over 4 aansluitingen van 1/2" binnendraad. Opgelet! De Compact All In van Henrad heeft geen mogelijkheid tot middenaansluiting.

De Henrad Compact All In radiator is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • Type: 11, 21, 22 en 33
  • Hoogte: 300, 400, 500, 600, 700 en 900mm
  • Lengte: 400 - 3000mm

Daarnaast is de Henrad Compact All In radiator ook verkrijgbaar in 35 Henrad kleuren of 200 RAL-kleuren. Deze kunnen speciaal voor u besteld worden, weliswaar aan een meerprijs. Standaard wordt de Henrad Compact All In in de RAL 9016 geleverd.

Close