Close

HENRAD EVEREST LINE 8 RADIATOR

NO-STOCK. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

De Henrad Everest Line 8 radiator van het merk Henrad heeft een gelijnde voorplaat en heeft in totaal 8 aansluitmogelijkheden, waardoor het een zeer flexibele en allround radiator is.

De nodige accessoires en het bevestigingsmateriaal is in het pakket inbegrepen.

Meer informatie

44,38 € BTW inbegrepen

Meer informatie

Henrad Everest Line 8 radiator

De Henrad Everest Line 8 radiator behoort tot de deco range van Henrad en heeft als belangrijkste kenmerk de gelijnde voorplaat en vlakke zijpanelen en bovenrooster. De leidingen van de Henrad Everest 8 radiator zijn niet zichtbaar.

Wat maakt de Henrad Everest Line 8 radiator zo interessant?

  • De Henrad Everest Line 8 radiator kan u als universele radiator gebruiken dankzij zijn flexibiliteit: 8 aansluitingsmogelijkheden geeft u de mogelijkheid om de radiator in om het even welke situatie te gebruiken. Dit maakt de radiator interessant voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Daarnaast kunt u de bestaande leidingen hergebruiken.
  • De nodige ophangconsoles zijn inbegrepen in het pakket van de Henrad Everest Line 8 radiatior. Hier hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. Bij type 11 maakt de radiator gebruik van zijn ophangstrips en moet u vanaf lengte 1800mm drie stuks gebruiken in plaats van twee.
  • De Henrad radiator Everest Line 8 heeft een reeds ingebouwd thermostatisch element zonder thermostatische kraan en is standaard aan de rechterzijde gemonteerd. Dit ventiel is compatibel met de thermostatische kop van het type M30 x 1.5mm. Enkel een rechts ventiel is mogelijk. U kunt geen linkse versie speciaal aanvragen.

Uw Henrad Everest Line 8 radiator wordt zoals alle Henrad radiatoren in de standaard RAL 9016 gemaakt, maar uiteraard kunt u uw radiator voor een meerprijs in een andere kleur bestellen. Opgelet! Dit verhoogt de levertermijn drastisch.

Henrad Everest Line 8 radiator en zijn 8 aansluitingsmogelijkheden

De Henrad Everest Line 8 radiator heeft 8 verschillende aansluitingsmogelijkheden:

  • viermaal 3/4"M euroconus onderaansluiting waarvan twee in het midden en twee lateraal
  • viermaal 1/2"F zijaansluiting

Dankzij deze waaier aan aansluitingsmogelijkheden van uw Henrad Everest Line 8 radiator kunt u de radiator gebruiken voor bijna alle mogelijke situaties. Vooral bij renovaties van woningen waarbij de eigenaar heeft gekozen om zijn leidingen niet te wijzigen kan dit een belangrijk gegeven zijn. Gegarandeerd dat één van de vele mogelijke aansluitingen overeenkomen met de ligging van uw bestaande leidingen. 

aansluitingsmogelijkheden henrad everest line 8

 

Wat is het verschil tussen de Henrad Everest Line 8 en de Henrad Everest Line Eco?

Beide Henrad Everest Line radiatoren zijn identiek op uitzondering van twee belangrijke kenmerken:

  • De aansluitingen: Zoals hierboven gemeld heeft de Henrad Everest Line 8 acht mogelijke aansluitingen in tegenstelling tot Henrad Everest Line Eco maar vier verschillende aansluitingen heeft.
  • ECO-technologie: De Everest Line 8 versie van Henrad beschikt niet over de ECO-technologie en warmt dus op zoals een gewone radiator. De Everest Line Eco daarentegen maakt wel gebruik van deze technologie en zal dus eerst zijn voorste plaat opwarmen. Hierdoor is er een maximum stralingswarmte en een miniem verlies aan de achterzijde van de radiator. Hierdoor bespaart de Everest Line Eco meer in vergelijking tot andere radiatoren.

Esthetisch gezien zijn beide modellen identiek.

Welke keuze heb ik bij mijn Henrad Everest Line 8 radiator?

  • Type: 33, 22, 21 en type 11
  • Hoogte: 300 - 700mm en 900mm
  • Lengte: 400 - 2000mm

Bijhorende producten:

Close